Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hello
sta radis ???
aha..ali kod bake i deke tako da i sutra necu u skolu....:-D:-D:-D
i ti slavis???
Ewo,doshla sam malo na 4um da widim shta imaKasnije moram malo sobu da sremam:-(
Shta ti??![]()
ola nikolina...e jel mozes da postavis svoju sliku da je vidim pa je obrisi...please
ola nikolina...e jel mozes da postavis svoju sliku da je vidim pa je obrisi...please
ja nemam u kompu.samo neke retardirane sa exkurzije...a tu sam bila pijana!!!!kad brebacim iz telefona posavicu!!!a ti?
Nikolina ajde molim te o5 postavi svoju sliku,zato sto nisam stigla da vidim.Nesto je tati hitno trebao komp.

pa postavi ti...
Nikolina???????
ja ne postavljam svoju sliku i tacka !
mene nemoj da molis . ok ???
ja ne postavljam svoju sliku i tacka !
mene nemoj da molis . ok ???
Ovde ima bas dobrih stvari
http://search.msn.com/images/result...m/userfiles/contenidos/items/23573_detail.jpg
ops::wink::razz:
:-?

:-D
lol:
ops::wink:
:|:-|

ok....
Vec si je bila postavila.

cao$ ljudi.....pa gde $te vi???
ko si ti ova desno ili levo a obe ste ruzne!!
ti si medicinski fenomen,k`o da nemas pametnija posla nego da vredjas ljude,stvarno si jadan,k`o zna na sta ti licis!i leu nemoj da vredjas i nisu ni jedna ni druga ruzne,budalo!

Hvala sto me branis da,bas su swaatke,ali su na owoj slici loode..exxeeidem,dolazim za 20 min,a mozda i manje....
e hardy nije lea takva pa nemoj tako...idi 2-3 strane unazad da vidis moju sliku da vidis kako sam ruzan....ozb ti kazem...
![]()
Аnny sa crwenom kosom,kako wam se cini>.Widi se da je kompjuterski bojeno,jbg nisam bila precizna,mrzelo me...
E mali,`ajde o`ladi malo!!Uwek kad dodjesh smarash swojim glupim komentarima ili se swadjashA Leu mojne da dirash inache
![]()