nikolina90
Aktivan član
- Poruka
- 1.944
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuuu,extra je,tako je swadak,medenJako mi se swidja njegow stil oblachenja
![]()
Al` ste loode....![]()
Ma daj, nije to bitno, bwate, mladja si 4 godine od mene, a niza sam 4cm :???: Ja se trebam glupo osecati, ali kako kaze cika Dale, niski su u trendu
Ja sam cula da je 157, a ko ce znati koliko je tacno...
Ti si lea visoka 160:shock::shock::shock:
Pa ja sam visoka toliko.A teska sam 46,zato sto imam jake kosti ili kako se to vec kaze,inace imam normalnu liniju za svoj uzrast,nit' sam daskara,nit' sam ona malo vise obdarena.
Da sam ja bar nesto malo fotogenicna,onda bih se upisala na manekenstvo ili nesto slicno.Dodje moja drugarica i kaze mi da mi je dupe extra,a ja je gledam![]()
E,ajde ako neko moze da mi postavi one dve slike gde je cela peta godina u uniformama.Znaci onu sliku kao sto je izasao mega poster u OK!-u i onu drugu.
Hehe, pazi se ti te drugarice xD Salim se![]()

Ja bih ti postavila, ali nemam vremena, spremam se za skolu :?
Evo sta mi je Dul poslala kada sam joj bila namerno poslala mail na srpskom...he he...
Lo sentimos, solo podemos ingresar correos electronicos en espanol y ingles.
To mi je najbolja drugarica,ali ima ona svojih momenata kada me![]()
ko si ti ova desno ili levo a obe ste ruzne!!
da,bas su swaatke,ali su na owoj slici loode..exxeeti si medicinski fenomen,k`o da nemas pametnija posla nego da vredjas ljude,stvarno si jadan,k`o zna na sta ti licis!i leu nemoj da vredjas i nisu ni jedna ni druga ruzne,budalo!

idem,dolazim za 20 min,a mozda i manje....pozz ljudi evo i mene!!!