jelena1991
Domaćin
- Poruka
- 3.791
Bash si lepa,imash extra kosu a pirs je WOW
p.s. Obrisalsa sam![]()
E hvala,drago mi je da tako mislis!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bash si lepa,imash extra kosu a pirs je WOW
p.s. Obrisalsa sam![]()
Ovako... Busio mi je pistoljem, nije me bolelo... bilo mi je cudno, ali me nije bolelo! Ali trebala sam posle dan-dva odmah da stavim malu mindjusu(posto on busi sa onom medicinkom), ali ja nisam pa mi je jako smetao onaj saraf i posle nedelju dana me je pocelo peckati... Ali kad sam stavila malu mindjusu nista! Ni ne osecas....
E,pa narode,ja vas sve puuuuuno pozdravljam!!!! Laku noc i lepo pajkite!:razz::razz::razz:
vazi...aj ne mora faca jer ste videli ali onako iz daljine jedno 5m ce biti dovoljno...ma smesan sam ko cirkus ali volim...a da jos nesto imam duzu kosu nego sa slike...to mogu i sutra...samo burazu da kazem da prebaci na komp i stvar resena...
Extra je, bas mi se svidja
@Lea slusham pesmu Z.Bogdana![]()
teta lea...visa sila jbg...zahvali se gsn.njutnu...![]()
E,pa narode,ja vas sve puuuuuno pozdravljam!!!! Laku noc i lepo pajkite!:razz::razz::razz:
pa mozda...videcemo....ja faca???!!! ma nee...ja nit sam javor nit sam orhideja ja sam samo jedna velika dileja...eto...![]()
I kako ti se svidja? Kad tamburica zasvira![]()
@Lea da li si chula pesmu od Rihanne & Nicole PCD-Winning Woman?Meni je extra
Sad cu da ti poshaljem msn na pm
Widi owu sliku
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=586&u=11643011
Tabmurica rocks!!!A najbolji mi je onaj deo,ide neshto owako:"...nase snashe zawolele tamburashe...."
![]()

Looda si, mame mi Looda si, mame mi
![]()
Ah,shta cesh?Kod mene moze da se otwori slika:-?:-?
e ljudi idem ja da dzonjam...svi ste lepi slatki(za leu sam znao jos odavnomnogo je proslo od kad sam joj video sliku)....pozdravlja vas dale i zeli laku noc...pozz kiss caos a za sliku cemo videti...:******
e ljudi idem ja da dzonjam...svi ste lepi slatki(za leu sam znao jos odavnomnogo je proslo od kad sam joj video sliku)....pozdravlja vas dale i zeli laku noc...pozz kiss caos a za sliku cemo videti...:******
e da lea umalo da zaboravim e jel si ti bila na novogodisnjem sajmu...???
Nina, sad mi se otvorila slikaAaaaaaaaaaaaaaaaaa kakav je
![]()