Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Dale sladak si :D Imas bas mladelacku facu :D Mislim da bi bio jos sladji da si neku hip-hoper ili fenser :D:D:D
slazem se sa Leom....

sad mi malo glupo....ja izgleda najmladja, najniza....:roll:
Lea, jel` Dulce 158cm...ili koliko?????ako je 158....a ja 156....ili je ona 157??
aj` kazi.....
sada stvarno idem...pozzz!!!:?

slazem se sa Leom....

sad mi malo glupo....ja izgleda najmladja, najniza....:roll:
Lea, jel` Dulce 158cm...ili koliko?????ako je 158....a ja 156....ili je ona 157??
aj` kazi.....
sada stvarno idem...pozzz!!!:?

Ma daj, nije to bitno, bwate, mladja si 4 godine od mene, a niza sam 4cm :???: Ja se trebam glupo osecati, ali kako kaze cika Dale, niski su u trendu :D:D:D
Ja sam cula da je 157, a ko ce znati koliko je tacno...

vazi...aj ne mora faca jer ste videli ali onako iz daljine jedno 5m ce biti dovoljno...ma smesan sam ko cirkus ali volim...a da jos nesto imam duzu kosu nego sa slike...to mogu i sutra...samo burazu da kazem da prebaci na komp i stvar resena...

Ovako... Busio mi je pistoljem, nije me bolelo... bilo mi je cudno, ali me nije bolelo! Ali trebala sam posle dan-dva odmah da stavim malu mindjusu(posto on busi sa onom medicinkom), ali ja nisam pa mi je jako smetao onaj saraf i posle nedelju dana me je pocelo peckati... Ali kad sam stavila malu mindjusu nista! Ni ne osecas....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back