pocni da kazujes...![]()
ona ti ih se namenjala,ko moja nastavnica sesira!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pocni da kazujes...![]()
Sarita, hoces ti pricati o frizurama ili da ja to uradim 8)
ma OK je! odma` da ti kazem...ne licim na Anny, bar ja, i `neke` moje `drugarice` kazu da ne licim na nju....8-)
spor mi net, pa mu treba 3 dana da uploaduje.....
postavicu jednu gde imam 6,5 god, a drugu 10,5....
samo vas molim da se ne smejete...ops:
ops:
ops:
ops:

,a postavicu i jednu svoju kad sam imala 4 ili 5 godina ne znam tacno,pa kada sam se hemijskom izvrljala po licu,obukla mamine bele hulahopke,i imitirala svoje kuce,e to je za pamcenje.

ona ti ih se namenjala,ko moja nastavnica sesira!
Odlicno izgleda

Pa poslala sam ti sliku
Sarita, hoces ti pricati o frizurama ili da ja to uradim 8)

Lea,honey,i ti si meni postala deo swakodnewnice kao i owaj ceo 4umNini je brat uzeo kompDoci ce nam kasnije
Bas mi fali, postala mi je deo svakodnevnice i onda kad se ne dopisujemo bas mi cudno
![]()
Hvala 8-) Htela sam u jezik, ali mi keva nije dala, jer sam tek krenula u osmi razred, i nije mi dala ni u nos, pa sam rekal da cu u uvo, alii tu na ovoj strani kod obraa na sredini, i posto uvek nosim pustenu calex mi kaze da mi se nece ni videti i da stavim u nosI ja rano ujutru, pre skole otisla i probusila
Kad si se ti izbusila?
![]()
jeco aj i meni posalji tvoju sliku!
ni ja!
Jedva cekam da cujem
To ces ti uraditi detaljnije![]()
Lea,honey,i ti si meni postala deo swakodnewnice kao i owaj ceo 4um
Sad cu postawiti sliku poshto widim da je dosta was trazilo![]()
U sedmom sam stavila na pupak,a u1 srednje u obrvu

Ovako.... U cetvrtom razredu sam imala crvene siske (plavusa sam prirodno 8-) ), onda sam kasnije izvukla crvene pramenove, pa crne, pa crvene opet, pa sam se ofarbala u tamno smedje, pa izvukla plave kraje (onako kao Anahi, jer sam za maturu zelela takvu frizuru), pa sam se pokusala vratiti u plavo, ali mi nije uspelo, pa sam bila tamno ridjokosa, tako ispalo, jer sam ispod tamno smedje imala crvene pramenove 8-) i sad mi je kako se farbam u plavo sve svetlije i svetlije, ali nece skroz da mi se ofarba u plavu, pa sam nesto izmedju, ali sad ce mi izrasti kosa, pa cu biti plava 8) Duzinu kose sam uvek menjala... Od duge kose, do paza sa jednom stranom duzom, jednom kracom(sad imam taj friz, vec par meseci, cudi me da mi nije dosadio 8) ) I da... kad izvucem plavu izvlacim roze pramenove, ili zelene ili plave , bas plave![]()
Aha,mogu li sada da brisem?ops:
:xJe l' dobro 8-) ?
HeheheAjde loodacho sa dobrim posterima
Meni je keva rekla posle osnovne mogu staviti i u dupe, ako hocu, ali da ne govorim da sam njena cerka![]()
Hocu jaaaaaaaaaaaa
Znachi ako ne istetowiram zwonchicu nishta nisam uradila
Samo treba da nagoworim moju dragu majku,a to ce potrajati:-(:-(:-(:-(
A shit...Nisam te widela:-(:-(:-(
Blago tebi,imash pirs na obrwi,ja sam htela da uradim ali mi moji ne daju:-(:-(:x
Ovako.... U cetvrtom razredu sam imala crvene siske (plavusa sam prirodno 8-) ), onda sam kasnije izvukla crvene pramenove, pa crne, pa crvene opet, pa sam se ofarbala u tamno smedje, pa izvukla plave kraje (onako kao Anahi, jer sam za maturu zelela takvu frizuru), pa sam se pokusala vratiti u plavo, ali mi nije uspelo, pa sam bila tamno ridjokosa, tako ispalo, jer sam ispod tamno smedje imala crvene pramenove 8-) i sad mi je kako se farbam u plavo sve svetlije i svetlije, ali nece skroz da mi se ofarba u plavu, pa sam nesto izmedju, ali sad ce mi izrasti kosa, pa cu biti plava 8) Duzinu kose sam uvek menjala... Od duge kose, do paza sa jednom stranom duzom, jednom kracom(sad imam taj friz, vec par meseci, cudi me da mi nije dosadio 8) ) I da... kad izvucem plavu izvlacim roze pramenove, ili zelene ili plave , bas plave![]()

Ma to znaci da ce ti dati smao nemoj da odustajes od idejeOdakle si ti? Da idemo zajedno 8-) Ovde u Somboru nema nigde da se istetovira, ali ima krsa u NS-u...
Jeco, ja nisam primila sliku, ni poruku...nista....![]()
Wow,pa ti si stvarno kreativna
Dobro je sto moja mama voli pirsinge:razz:
Pa ti isto kao Anahi, ha? 8-) Extra... Jesi se farbala do sad?E Lea,Lea,nikad neces prestati da me cudis
Ja cu u drugom polugodistu sedmog razreda izbusiti nos,za maturu cu malo tamnije smedju nego sto imam sa plavim krajevima ali loknastu.Za srednju skolu cu plavu boju meda,mnogo mi se svidja ta boja.A kasnije ne znam sta cu.