Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
Lea ko ti je to na avataru?
Najlepsi crnac na svetu
ops:
ops:
ops: Chris Brown 8-)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lea ko ti je to na avataru?
ops:
ops:
ops: Chris Brown 8-)Sve ti znas
Videla sam... Lepa si Jeco, ali se cinis uobrazeno :-? Daj nabaci osmeh![]()
Sarita,ajde molim te obrisi moju sliku. jel nije problem?
Obrisala sam
Najlepsi crnac na svetuops:
ops:
ops: Chris Brown 8-)
E,thank you. Sada je red na vas da postavite slike. Moze?
Jeco, aj mi posalji tvoju sliku preko privatne poruke....ukocio mi seE,thank you. Sada je red na vas da postavite slike. Moze?

Paaa,nije los!(nimalo!!)
Hvala. Uglavnom misle da sam uobrazena ali kad me upoznaju promene misljenje. To smo se drugarica i ja slikale,pa smo ako nabacile neke face:-D:-D![]()
Lea je vec postavila slike,a je cu postaviti sutra posto treba da prebacim neke sa moba.
Heheh, extraStvarno si lepa i jako mi se svidja pirsing
Kad cemo da uradimo tetovazu
?

Jeco, aj mi posalji tvoju sliku preko privatne poruke....ukocio mi se
glupavi komp, pa sam morala da se diskonektujem, a ti za to vreme vec obrisala...![]()
![]()
ops:
,ali plizz postavi sliku.Interesuje me da li licis na Any,posto si rekla da imas plavu kosu (dugu) i plave oci pa me samo zanima.Gde?:-P:-P
Ja bih odmah(ali mama ne da). Znam,moramo da uradimo na kvarno!![]()
Paaa,nije los!(nimalo!!)
Nije lose,nije lose
E Lea ajde postavi jos neke svoje slike,da popunim folder pod nazivom extra buntownica.
I ako mozes da postavis link od onog tvog videa sa slikama.
Dala mi je da uradim pirsing na obrvi i pirsing na pupku, ali mi se nesto oko tattooa necka...HeheheheKazes kevi :"Ja cu ionako uraditi i da mi ne das, zato mi bolje daj" Da vidis kako ce pristati, isprva nece, ali kad vidi da si ozbiljna po tom pitanju uplasice se i dace ti
Mislim da mi maloletnici ne smemo bez dozvole roditelja :???:
Awwwww, bas si srce :***
Evo link
Aj malo komentarisite![]()
Dala mi je da uradim pirsing na obrvi i pirsing na pupku, ali mi se nesto oko tattooa necka...