Anchika_Sweet_Angel
Domaćin
- Poruka
- 4.790
Nini je brat uzeo kompDoci ce nam kasnije
Bas mi fali, postala mi je deo svakodnevnice i onda kad se ne dopisujemo bas mi cudno
I meni je Andja postala extra, mnogo se promenila![]()
ops:
ops:
ops:yesam li??Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nini je brat uzeo kompDoci ce nam kasnije
Bas mi fali, postala mi je deo svakodnevnice i onda kad se ne dopisujemo bas mi cudno
I meni je Andja postala extra, mnogo se promenila![]()
ops:
ops:
ops:yesam li??e ja sad odo....10000000000 besos para todos
e ja sad odo....10000000000 besos para todos

come back sooon...the soonest you can
..bye...mucho besitosadios...we'll miss you..come back sooon...the soonest you can
p.s.i ja moram da idem.
..bye...mucho besitos
Bas steta sto ja ne licim ni na koga od devojaka iz grupe RBD,osim sto neki put napravim neku pozu gde licim na Anahi,pogotovo kad ispeglam kosu i stavim krejon.
A ovako iz serije kada se nasmejem podsetim na Lolu ali samo kada okrenem glavu na levu ili desnu stranu.

Pa extra, Lola je preslatka!tnx!!!pa ja sam mnogima simpa,nego me wi ne znate prawu...nije isto forum i uziwo...p.s.you are simpatic too!!!gracias!
![]()
Jesi jesi...![]()
ma lichish...samo treba da se pronadjesh....sigurno si dobra kao anahi...ili crazy kao dulce...pa pronadji se...sad stwarno idem...pozz
Helloo svima! Leice sta radis? Kako napreduje taj breadance?
ma lichish...samo treba da se pronadjesh....sigurno si dobra kao anahi...ili crazy kao dulce...pa pronadji se...sad stwarno idem...pozz
Sutra kad budem otisla na prva dva casa u skolu slikacu Bojanu pa cu postaviti njenu sliku.Jeste da me nervira ali brate mnooogo lici na Anahi.
Odo ja na sekund.
ExtraSto se nije prijavila za dvojnike?
![]()
Ne znam.Ja sam htela da je prijavim,ali uvek zaboravim.Mozda bi osvojila trece mesto,vise lici ona Maja Adamovic na Anahi nego Bojana,ali ni Boka nije za bacanje:wink:
Mene ta Maja Adamovic (ako je to ona prva) ni malo ne podseca na Anahi! Najvise lici ona na Robertu, ali ta sto je pobedila :???::???::???:
caooos....evo i mene.....
Lea...........................BAS SI SLATKAAAAAAAA!!!!!!
Zgodna,Lepa...Licis na Anny, a najvise STOMAK...ma iste ste!!!
kisssss. ...... . .