Anchika_Sweet_Angel
Domaćin
- Poruka
- 4.790
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jedno neWoooohooo
![]()
Ajde svi postavite svoje slike, pa cete obrisati, da vas vidjemMoje ste videli
![]()
znash da mi drugarica rekla da pewam ko lupita...a da imam slichan glas ko mia??!![]()
e ja nisam videla...
E ovo je od letos,tu sam tek ustala,pa tako grrrrr izgledam.Imam na mobilnom neke dobre slike pa cu da postavim kad budem prebacila na komp
Nemojte da se smejete:-(![]()
eheeeeeyyyyyyyy...sarita...hmmm...zashto me podsecash na robertu???ti si ta sa shishkama???koje si ti godishte??!
Hvala ti covece! Znas koja je to pohvalaA tek ovo Anahi dva
Pa gde si iskopala tu moju sliku?? Mislim bas sam je davnoooo postavila, ne znam ni jesi bila ti tad :-? U svakom slucaju, hvala ti krsa
Preslatka siOtkad je ta slika? Bas si slatka
![]()
ops:
ops:lea...tebi se ranije swidjala roberta?
Jbg... Postavi opet da ja vidimOd letos kad sam jako rano ustala.Sad sam postavila original ali mi se ne svidja,pa sam obrisalaops:
ops:
Ovu tvoju sliku sam pola dana trazila.I odem ja kod drugarice pa na krstu,lupim ja 77. stranicu i vidim tebe.Vratim se kuci,sacuvam tvoju sliku u folderu pod nazivom extra buntownica.
ja ne vidim sliku :?
hey...pa ta matura...to je bilo skoro???bash me chudi d si ti ta u uniformi...ne znash koliko lichish na robertu..![]()
hey...pa ta matura...to je bilo skoro???bash me chudi d si ti ta u uniformi...ne znash koliko lichish na robertu..![]()

Zato sto sam je obrisala.Prebacicu sutra sa mobilnog neke moje mnogo bolje slike,pa cu ih postaviti.
NINA postavi pliiiiiz sliku.
@Andjo ti si mi mnogo nesto postala simpaticna.
Pa na kraju prosle skolske godine... Zasto te cudi? Hehe, to mi je jos jedan drug rekao.... Podeljena su misljenja, neki kazu da licim na Anahi, neki na Robertu... Ali ta slika mi je ubedljivo najjace, jer obicno ispadnem veoma lose, nisam fotogenicna, zato pre i nisam zelela nikad da se slikam, ali sad mi je tako svejedno kako ispadnem, treba imati uspomenu na sve![]()

Ipak je to Lea,ne moze ona nokako da bude obicna,zar si ti mislila da bi ona dosla u tamo nekoj haljinici?!!!!!:wink::wink:![]()
ops: Rekordni rok
ops:
ops::-D:-D:-DZato sto sam je obrisala.Prebacicu sutra sa mobilnog neke moje mnogo bolje slike,pa cu ih postaviti.
NINA postavi pliiiiiz sliku.
@Andjo ti si mi mnogo nesto postala simpaticna.