Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to bre sad (valjda).
Ja joj sad gledam struk i,mnogo podseca na Anahin.

Ovde sam zbog photo-shopa malo retardirano ispala.

Ewo Anahi 2

Hvala ti covece! Znas koja je to pohvala :D:D:D A tek ovo Anahi dva :D:D:D:D Pa gde si iskopala tu moju sliku?? Mislim bas sam je davnoooo postavila, ne znam ni jesi bila ti tad :-? U svakom slucaju, hvala ti krsa

Preslatka si :D Otkad je ta slika? Bas si slatka :D

Hvala ti covece! Znas koja je to pohvala :D:D:D A tek ovo Anahi dva :D:D:D:D Pa gde si iskopala tu moju sliku?? Mislim bas sam je davnoooo postavila, ne znam ni jesi bila ti tad :-? U svakom slucaju, hvala ti krsa

Preslatka si :D Otkad je ta slika? Bas si slatka :D

Od letos kad sam jako rano ustala.Sad sam postavila original ali mi se ne svidja,pa sam obrisala :oops::oops:
Ovu tvoju sliku sam pola dana trazila.I odem ja kod drugarice pa na krstu,lupim ja 77. stranicu i vidim tebe.Vratim se kuci,sacuvam tvoju sliku u folderu pod nazivom extra buntownica.

lea...tebi se ranije swidjala roberta?

Da... Duga je to prica xD
Aj postavi ti svoju sliku
Od letos kad sam jako rano ustala.Sad sam postavila original ali mi se ne svidja,pa sam obrisala :oops::oops:
Ovu tvoju sliku sam pola dana trazila.I odem ja kod drugarice pa na krstu,lupim ja 77. stranicu i vidim tebe.Vratim se kuci,sacuvam tvoju sliku u folderu pod nazivom extra buntownica.
Jbg... Postavi opet da ja vidim ;) Wow, extra, thanx!

hey...pa ta matura...to je bilo skoro???bash me chudi d si ti ta u uniformi...ne znash koliko lichish na robertu..;)

Pa na kraju prosle skolske godine... Zasto te cudi? Hehe, to mi je jos jedan drug rekao.... Podeljena su misljenja, neki kazu da licim na Anahi, neki na Robertu... Ali ta slika mi je ubedljivo najjace, jer obicno ispadnem veoma lose, nisam fotogenicna, zato pre i nisam zelela nikad da se slikam, ali sad mi je tako svejedno kako ispadnem, treba imati uspomenu na sve :D:D:D

Zato sto sam je obrisala.Prebacicu sutra sa mobilnog neke moje mnogo bolje slike,pa cu ih postaviti.
NINA postavi pliiiiiz sliku.
@Andjo ti si mi mnogo nesto postala simpaticna.

Nini je brat uzeo komp :D Doci ce nam kasnije :D Bas mi fali, postala mi je deo svakodnevnice i onda kad se ne dopisujemo bas mi cudno :D:D:D
I meni je Andja postala extra, mnogo se promenila :D

Pa na kraju prosle skolske godine... Zasto te cudi? Hehe, to mi je jos jedan drug rekao.... Podeljena su misljenja, neki kazu da licim na Anahi, neki na Robertu... Ali ta slika mi je ubedljivo najjace, jer obicno ispadnem veoma lose, nisam fotogenicna, zato pre i nisam zelela nikad da se slikam, ali sad mi je tako svejedno kako ispadnem, treba imati uspomenu na sve :D:D:D

Ni ja nisam fotogenicna,ali imam i ja svojih trenutaka:p:p:):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back