Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni uopste ne smeta sto oni uzimaju pare, neka, ali nervira me sto nemamo vise zanrova muzike, vec samo taj jedan jedini koji danas moze svako i da peva, a i da pise takve "pesme"...

a da ali sta mislis zasto su napravili zvezde granda...???
em sto truju omladinu nego i jbt ocigledno uzimaju pare...pokusavam svakog da uspravim na pravi put ali grandovci su toliko zatupljeni da im nema spasa...a tu si definitivno u pravu...mislim mnogo mi zao...metal i rock se razvija ali nema popa,hip-hopa....ja to takodje slusam...ja volim maltene sve sem turbo folka...
treba stati na put njima...da im pokazemo zube...

Meni se, iskreno, jedino i svidjaju zvezde granda u grandu, i znam da uzimaju krsa love, ali neki od tih ljudi stvarno umeju da pevaju! I zao mi je Milana Stankovica, taj decko extra peva, mogao bi da bude nas Justin Timberlake, ali u grandu to nece postici i zato se i on sam vec pretvorio u turbo-folkera! Ali ljudi koji zele da pevaju ne mogu uspeti, ako nisu u grandu, ne volim to, ne podnosim, sigurno ni oni, ali to im je jedina prilika da postanu pevaci i rade sto vole... Sta mislis da cu ja u Srbiji uspeti kao breakdancerka? Pa u cijem spotu cu da igram, Breninom? Ma ne podnosim nasu "muzicku scenu" sve je to smejurija! Necemo vise o tome, nije vredno price, kad je nas narod debilan i oni cene tu "muziku" i te "pevace" od kojih i moja baba bolje peva, a da ne pricam o igranju....

e sto mu ne pridjes...???mozda padne zvakenzi...;):D

Uf, najradije bih to uradila, ali znas kako mi srce lupa kad ga vidim? Kad bih mu prisla ja mis'im da bih prsla skroz! Ne znam, hocu to da uradim, ali nikako da izadjem i da mi se ukaze prilika... E, smorila sam se k'o zmaj... Odoh da knjavam :*************

6wzmt6s.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back