Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
budi bre svoja lea...znas kakav sam ja reper u izgledu metalac u dusi...mislim nema veze s vezom ali to volim...;) da me vidis samo...i jos duga kosa...i ceo reper i ispod majca maidena ili rammstein-a...ja sam cudo prirode...

Bwe, veruj mi svoja sam i vise nego sto treba... Nisi me dobro razumeo... Znaci meni je Anahi savrsenstvo, ali daleko od toga da je imitiram ili nesto slicno... Ona ima stila preterano, ali ja nemam takav stil... Ja sam ti u r'n'b i hip-hop fazonu, a ona je extra fancy... Meni je to lepo, ali ja sebe nikako ne mogu da zamislim npr. u stiklicama(nosila sam ih samo dvaputa : jednom nesto zbog neke extra elegantne priredbe i na maturu(deo uniforme 8-) )) Ali naravno, volim topice i nosim ih kad god imam priliku 8)8)8)

pa videcemo pregovara se...ali odma stavljam do znanja nekoliko stvari da sam svoj dok smo u vezi i da nisma samo njen...i najbitnije da sam veran i to jako...i jos nesto...uostalom videcemo...;):D ako joj odgovaram takav ok ako ne aufidrzen(ne znam nemacki)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back