Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eeee ljudi prebacujem ja kanale na tv-u i vidim rebelde...pa reko da pogledam malo....
cepala sam se od smeha onoj vracari....xaxaxaxaxaxa....
tako,tako....:lol:
Ja sam vrishtala od smeha...chak su mi i suze krenule....
moj Big Brother ushao u sobu da me pita shta se toliko derem...:shock: :lol:

Pozz vas!
Idem da uchim.....vratih se sada sa probe...ne osecam prste....good night!

Lea :***

Natasa, honey :**********

ma ok je!I meni se skoro svasta izdesavalo!RAZUMEM Te!Ona madam finskin je lik:"ajde izlazi,izlazi,gotvo je,ajde!Imam to sve snimljeno,nekoliko puta sam vracala i cepala se kada je alisija ponavljala tako,saro ako zelis mozes da dodjes kod mene pa da opet zajedno gledamo!:-DE lea jos jednom sorry!:-D

Hehehe, bas je super sto su malo "Srbije" ubacili u seriju :D Ma nema veze, bilo, pa proslo ;)

Ewo sta je clanica HEFCA-e napisala na jednon forumu:
BBs za sada nema nikakvih novosti ... poslednje sto mi je reko Pedro je da ce se potruditi da sto pre stignu diskovi grupe RBD i u Srbiju , oni rade na tome ali nista vise mi nije rekao ...

i owo u wezi pollita :-(

Znachi owako...Pollito je u NY sa ostalim clanowima RBD-a dawao intervju i tu se se jawljali slusaoci i pitali swasta...e sada jedan se jawio i proziwao pollita zato shto je gay i takodje mu trazio da mu da malo marihuane...i rekli su mi da je pollito chak i zaplakao... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Shta je bre to?Zar ti ljudi nemaju swoj zhiwot pa moraju da maltretiraju druge...nadam se da owakwih osoba nema medju wama...pa shta ako je gay njegow izbor---->NJEGOW ZIWOT!!!!!!!!!I shta ako je probao marihuanu swako pogresi jednom u ziwotu jer sada zbog toga treba swi da ga pljujemo e pa NE TREBA!!!Jer je on diwan kao osoba i swi wi to znate....i sada wise nego ikada treba podrsku swojih fanowa....od mene je ima a da li je ima i od was???"""

anahiglamour03id6.jpg

anahiglamour04ke4.jpg

Ma taj sto je zvao je bolesnik neki... Ja Pollita obozavam, to sto je gay je meni jako simpaticno, oni su meni extra(kao i Ricky Martin, ali naravno ne bih mogla da vidim dva decka kako se zvale, odmah bih povratila), i ok, to je njegov zivot, on prelepo peva da ga nema u grupi ne bi bile pesme tako dobre ;)
P.S. Extraaaa su slike od Anahi, te nemam :D

Evo kad sam na sve odgovorila, samo da vam se pohvalim da sam jutros bila u Subotici na takmicenju iz recitovanja i usla sam u 10 najboljih, osvojila knjigu, diplomu i put u Slavonski Brod i pozvana sam da na prolece ucestvujem na takmicenju na srpskom jeziku.... PozzzzZ sad idem da knjavam, mrtva sam umorna...

Evo kad sam na sve odgovorila, samo da vam se pohvalim da sam jutros bila u Subotici na takmicenju iz recitovanja i usla sam u 10 najboljih, osvojila knjigu, diplomu i put u Slavonski Brod i pozvana sam da na prolece ucestvujem na takmicenju na srpskom jeziku.... PozzzzZ sad idem da knjavam, mrtva sam umorna...

Cestitam!!!:-D:-D:-DI ja da se pohvalim da sam dobila 5 iz fizike(pravo cudo)!!!Saro ludaku oces da se vidimo sutra?

Cestitam!!!!!:):):):)

Cestitam!!!:-D:-D:-DI ja da se pohvalim da sam dobila 5 iz fizike(pravo cudo)!!!Saro ludaku oces da se vidimo sutra?

Heheh, hvala! I ja tebi cestitam ;) Mi imamo nekog filozofa iz fizke(ovde u srednjoj) - neki dan smo trebali imati kontrolni i niko nije naucio i mi se dogovorimo da pevamo kad on udje(a on obozava pevanje, za njega je to nesto najuzvisenije) i on ulazi, a mi pevamo Kad si srecan lupi tada dlan o dlan, pa Moji drugovi, pa Nek svud ljubav sja, znaci ceo razred u prvom srednje peva te pesmice, a on se odusevio, a da i ispisali smo tablu tako nekim porukicama, nacrtali cvetice, srcad, a ako ukrasis papir za kontrolni dobijes 2... Znaci profa je lik zesci... Imam srece sto imamo takvog profu, inace... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back