Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa mogli bi,ali ne znam da li bi ti isla sa klinkom od 12 god,i jos jednom klinkom od 12 god.
Jesi li ti nabavila kartu:?:

Daj, don't kakati, kakve veze imaju godine, bas si ok girl 8-) Nisam nabavila, zvala sam danas ticket servis ( jer ja ne mogu da kupim kartu drugacije, mislim, u Somboru se sigurno ne prodaju), i rekli su mi da mogu naruciti, u ponedeljak dobijaju karte, i dostavljaju mi na kucnu adresu, ali placam jos 200din + cena karte... Nadam se da cu uspeti da nabavim za 1600din. jer jos i put moram placati i s*anja.... Sano da mi neko javi da ide sigirno(cisto sumnjam, i ZNAM da ce nesto biti i necu otici na koncert i onda mogu da se ubijem!), i valjda cu u ponedeljak naruciti karte... :(Sve mi tako lose ide:(

Odoh da odremam, jutros sam ustala u 7 isla u ruznu skolu na dopunsku iz hemije( da su mi u osnovnoj rekli da cu ici na dopunsku nastavu, ne bih im verovala), ali imala sam u 9 SPANSKI, konacno su poceli casovi, juuuuuuuupi :D

Dobro necu kakati :D
Meni je Milica rekla da prijatelj njenog caleta radi u tom preduzecu tih ulaznica i da ce ih ona MOZDA dobiti besplatno.A ja sa nadam da ne laze...
Sad cu ja da je nazovem da je pitam....

Dobro necu kakati :D
Meni je Milica rekla da prijatelj njenog caleta radi u tom preduzecu tih ulaznica i da ce ih ona MOZDA dobiti besplatno.A ja sa nadam da ne laze...
Sad cu ja da je nazovem da je pitam....

BLAGO VAMA, nemas pojma koliko vam zavidim, ja sam caletu rekla, ne moras mi kupiti nista za novu godinu, nista za rodjendan u narednih 5 godina, samo mi dopusti da idem na koncert i daj mi pare da kupim kartu... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back