Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NAJNOVIJE VESTI!
100 najsexy zena NA SVETU brazilskog casopisa VIP:
1-Juliana Paes
2-Camila Pitanga
3-Sandy
4-Ivete Sangalo
5-Gisele Bundachen
6-Claudia Leitte
7-Iris Stefanelli
8-Grazielli Massafera
9-Aline Moraes
10-Natalia Guimaraes
11-Alessandra Ambrosio
12-Ana Paula Arosio
13-Adriana Lima
14-ANAHI
15-Ana Hickmann
16-Ellen Roche
17-Fani Pacheco
18-Alessandra Negrini
19-DULCE MARIA
....
36-MAITE PERRONI

Pogledaje ovo... Kako je looda
Nikolina,Lea, slike su vam EXTRA!!!Ja cu sutra postaviti neke... Da li ste gledali danasnju epizodu?
Bilo je super ono sa Diegom i nastavnicom plivanja tj. sa Leonardom i Diegom...xaxaxa
Ali brat mi je snimio, juuuupi
), ali moram pokusati...Ja nisam gledala, a i necu moci sutra, jer nisam kuciAli brat mi je snimio, juuuupi
Nego ljudi, pozelite mi srecu, sutra polazem prijemni da idem u USA na godinu dana, jako su male sanse da cu proci ( 0.01%, jer krsa deca iz Srbije redovno idu na privatne casove, a ja sam sve sama ucila
), ali moram pokusati...
Nikolina,Lea, slike su vam EXTRA!!!Ja cu sutra postaviti neke... Da li ste gledali danasnju epizodu?
Bilo je super ono sa Diegom i nastavnicom plivanja tj. sa Leonardom i Diegom...xaxaxa

SRECNO!!!(obavezno javi kako je bilo...):-DJa nisam gledala, a i necu moci sutra, jer nisam kuciAli brat mi je snimio, juuuupi
Nego ljudi, pozelite mi srecu, sutra polazem prijemni da idem u USA na godinu dana, jako su male sanse da cu proci ( 0.01%, jer krsa deca iz Srbije redovno idu na privatne casove, a ja sam sve sama ucila
), ali moram pokusati...
I jel moze neko da mi postavi sajtove od nekih epizoda...
PORFAAAAA
Svasta!!! Imas sutra u 10h reprizu...ako si u skoli, ili ne mozes da gledas kazi da ti prepricam...(ako se neceg secam...) Najbolji deo bio je kada su se Mia Y Miguel pomirili...e ja nisam gledala bila sam na casu!sta je bilo????
Lea,srecno!!!Ja nisam gledala, a i necu moci sutra, jer nisam kuciAli brat mi je snimio, juuuupi
), ali moram pokusati...
Ni ja ne znam...postavila bih...SARITA SOOPER ti je novi avatar...Ja bih ti rado postawila ali ne znam...:-( Pogledaj na 160 strani,tamo su postavljene neke epizode...
Dobar ti je nowi awatar...![]()
E,da,bas mi je drago!!!!A Sol je bila ljubomorna..Uh,kako me nervira..:mad:Bio je dobar deo i kada je Dijego mislio da mu nastavnica daje vestacko disanje..I zato zagrlio Lea..hehehehe...Svasta!!! Imas sutra u 10h reprizu...ako si u skoli, ili ne mozes da gledas kazi da ti prepricam...(ako se neceg secam...) Najbolji deo bio je kada su se Mia Y Miguel pomirili...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

E ja sam tad u skoli!!!:-(:-(:-(Svasta!!! Imas sutra u 10h reprizu...ako si u skoli, ili ne mozes da gledas kazi da ti prepricam...(ako se neceg secam...) Najbolji deo bio je kada su se Mia Y Miguel pomirili...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja bih ti rado postawila ali ne znam...:-( Pogledaj na 160 strani,tamo su postavljene neke epizode...
Dobar ti je nowi awatar...![]()