Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@tix
mladost ludost jbg pusti ih procice ta faza...
sigurno imas i ti neku slicnu fazu kao mnogi tinejdzeri u ovim god....
a da stigo sam na forum ponovo eto da se najavim...

tix:
niko se nije rodio glup. :razz:
uzgred, ja sam zhensko
Ok, w.e, ali ako ti mislis da je svima serija sr.anje i da svi treba da misle kao ti, da ce tvoje misljenje i onaj komentar promeniti necije misljenje, onda nemam sta da ti kazem osim da si nezrela i da ne shvatas neke stvari, ali dobro ima vremena, i nadam se da neces sad dati neki buntovnicki odgovor, svadjati se ili ista slicno, nemam nista, ali bas NISTA protiv tebe, ali jednostavno je vreme da shvatis da svako ima svoj ukus ( hvala Bogu )... PozZ

Lea_RBD:
Ok, w.e, ali ako ti mislis da je svima serija sr.anje i da svi treba da misle kao ti, da ce tvoje misljenje i onaj komentar promeniti necije misljenje, onda nemam sta da ti kazem osim da si nezrela i da ne shvatas neke stvari, ali dobro ima vremena, i nadam se da neces sad dati neki buntovnicki odgovor, svadjati se ili ista slicno, nemam nista, ali bas NISTA protiv tebe, ali jednostavno je vreme da shvatis da svako ima svoj ukus ( hvala Bogu )... PozZ
Hvala bogu da je tako...Slazem se sa tobom

$Tanja$:
aj pokusaj molim te pa mi javi
pa da nebi cimao ni tebe ni sebe najbolje skini sa neta programe eMule ili neke torente tamo garant ima...
mislim mogu ja to da uradim ali dok to skine pa trebam da saljem kapiras...a i meni to ne treba...
@aleksandra_93
za muziku se tu i tamo slazem ali ipak to vole ljudi mislim oni...ti sigurno imas nesto sto volis i pratis a drugi ti pricaju to ne valja to je njesra...ja sma evo digo ruke da se raspravljam sa njima o tome jer ukusi su razliciti ti volis jedno oni drugo i to je prolazna teenage faza...
jednom se zivi zato uzivajte dok ste mladi...posle cete ukapirati koliko su te rasprave bezznacajne...

tema je ovakva uglavnom zbog skole...pogotovu za one koji su 92 god...vazan je prvi utisak nastavnika tj.profana o samim ucenicima...a i novo drustvo upoznavanje izlasci muvanje...ne moze se na sve strane...

dale92:
e lea skidam kapu...ti si jedna od normalnijih ovde keve mi...alal ti vera...
Hvala hvala :D Kad si ti razuman decko i uprkos tome sto su nam ukusu skoro potpuno razliciti, bas se lepo slazemo...Sta ces, deci (ne pricam sa o fizickoj starosti) je tesko objasniti neke stvari... :D:D:D PozzzzZZzz

Lea_RBD:
sine, pa ti si ovde rebelde :lol:
aj ovako. ne gotivim rebelde, ali ne pokushavam da utichem na tvoje mishljenje o istoj. preozbiljno si shvatila moje postove, meni je ovaj forum samo za*ebavanje, i namera mi sigurno nije bila da te uvredim

dale92:
@tix
mladost ludost jbg pusti ih procice ta faza...
sigurno imas i ti neku slicnu fazu kao mnogi tinejdzeri u ovim god....
a da stigo sam na forum ponovo eto da se najavim...
dobrodosao nazad. :)
iuventus ventus :lol:
ma opushteno ;-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back