Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam ali mogu da skinem neke epizode tih sezona....ali ne sve....SupeR chica:da li neko od vas ima 2. i 3. sezonu REBELDE??????????????????
Ok, w.e, ali ako ti mislis da je svima serija sr.anje i da svi treba da misle kao ti, da ce tvoje misljenje i onaj komentar promeniti necije misljenje, onda nemam sta da ti kazem osim da si nezrela i da ne shvatas neke stvari, ali dobro ima vremena, i nadam se da neces sad dati neki buntovnicki odgovor, svadjati se ili ista slicno, nemam nista, ali bas NISTA protiv tebe, ali jednostavno je vreme da shvatis da svako ima svoj ukus ( hvala Bogu )... PozZtix:niko se nije rodio glup. :razz:
uzgred, ja sam zhensko
Nadam se da ce tema oziveti kada bude pocela ll sezona!$Tanja$:Hey....Sta ima tema je malo pusta ali ozivece cim pocne II sezona.Mene smorilo da idem po 4umima pa retko dolazim.
Svi fanovi poncha posetite http://alfonsoherrara.4forum.biz nov je.Uskoro se trazi moderator pa dodjite...
Naravno da hoce.PoZzZtaca96:Nadam se da ce tema oziveti kada bude pocela ll sezona!
:-D POZZZ SVIMA...
Hvala bogu da je tako...Slazem se sa tobomLea_RBD:Ok, w.e, ali ako ti mislis da je svima serija sr.anje i da svi treba da misle kao ti, da ce tvoje misljenje i onaj komentar promeniti necije misljenje, onda nemam sta da ti kazem osim da si nezrela i da ne shvatas neke stvari, ali dobro ima vremena, i nadam se da neces sad dati neki buntovnicki odgovor, svadjati se ili ista slicno, nemam nista, ali bas NISTA protiv tebe, ali jednostavno je vreme da shvatis da svako ima svoj ukus ( hvala Bogu )... PozZ
aj pokusaj molim te pa mi javidale92:nemam ali mogu da skinem neke epizode tih sezona....ali ne sve....
pa da nebi cimao ni tebe ni sebe najbolje skini sa neta programe eMule ili neke torente tamo garant ima...$Tanja$:aj pokusaj molim te pa mi javi
aleksandra_93:samo da kazem misljenje moje i mojih ortaka
serija je bas sranj.e a tek muzika...
Hvala hvaladale92:e lea skidam kapu...ti si jedna od normalnijih ovde keve mi...alal ti vera...
sine, pa ti si ovde rebeldeLea_RBD:Ok, w.e, ali ako ti mislis da je svima serija sr.anje i da svi treba da misle kao ti, da ce tvoje misljenje i onaj komentar promeniti necije misljenje, onda nemam sta da ti kazem osim da si nezrela i da ne shvatas neke stvari, ali dobro ima vremena, i nadam se da neces sad dati neki buntovnicki odgovor, svadjati se ili ista slicno, nemam nista, ali bas NISTA protiv tebe, ali jednostavno je vreme da shvatis da svako ima svoj ukus ( hvala Bogu )... PozZ

dobrodosao nazad.dale92:@tix
mladost ludost jbg pusti ih procice ta faza...
sigurno imas i ti neku slicnu fazu kao mnogi tinejdzeri u ovim god....
a da stigo sam na forum ponovo eto da se najavim...

sada nema...SupeR chica:IMA LI KOGA???????
E ljudi napushtam vas...moram da uchim...jbg shkola pochela...