Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
welcome!I mi ih obozavamo,naravno...Meni je omiljena Roberta tj. Dulce..i ..Dijego tj Ucker..:-)..A najlepshi Poncho!!!!:-)taca96:Caos! Ja obozavam RBD. A vi? Ko vam je omiljeni?POZZ
pa pishe ti kad gledash Rebelde u levom gornjem uglu Buntovnici i koliko je josh epizoda ostalo do kraja...SupeR chica:kad ce 2. sezona na happy-ju?????
trenutno nemam happy pa vas zato pitamMira RBD:pa pishe ti kad gledash Rebelde u levom gornjem uglu Buntovnici i koliko je josh epizoda ostalo do kraja...
Da!!!ali nashla sam http://www.sendspace.com/file/m4dwjzSupeR chica:da li si ti trazila Por besarte?
Ma nemoj, a koja po tebi serija ne zaglupljujetix:ovu seriju bi trebalo zabraniti
bez uvrede, mislim da vas zaglupljuje opasno
Ne zanimaju nas komentari osoba koji nisu ni gledali seriju!tix:ovu seriju bi trebalo zabraniti
Ma samo ih kuliraj!SupeR chica:Ma nemoj, a koja po tebi serija ne zaglupljuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kome da dokazemo to!REBELDE GIRL 93:ljudi ako ne gledate seriju,nemojte da komentarisete!!!ukusi su razliciti
bilo koja drugaSupeR chica:Ma nemoj, a koja po tebi serija ne zaglupljuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo na primer mucke ili black adder ili bilo shta shto nije sranje bez scenarija sa gomilom lepushkastih tinejdzera koji nemaju veze s glumomgledala sam jednu epizodu. i mislim da imash neki poremecaj lichnosti (ne zanimaju NAS)Masin fan:Ne zanimaju nas komentari osoba koji nisu ni gledali seriju!
ali vidish...ovo je forum. bilo bi malo besmisleno da se svi slazhemo oko toga da je rebelde TAKO STRAVA! zar ne?REBELDE GIRL 93:ljudi ako ne gledate seriju,nemojte da komentarisete!!!ukusi su razliciti
Ja imam obe, ali skracene...SupeR chica:da li neko od vas ima 2. i 3. sezonu REBELDE??????????????????
Ok...Ali zasto ides obilaznim putem? Mogao si lepo napisati : "Svi ste vi glupi, jer pratite ovu glupu seriju" , tako bismo znali da si i ti jedan od onih koji ne razumeju da su ukusi razliciti...tix:ovu seriju bi trebalo zabraniti
1.Omiljeni glumac iz Rebelde mi je Ponco.Mira RBD:welcome!I mi ih obozavamo,naravno...Meni je omiljena Roberta tj. Dulce..i ..Dijego tj Ucker..:-)..A najlepshi Poncho!!!!:-)![]()
![]()
tnx,nikolina90,mozda postavim josh koju sliku popodne..pozz
taca96,dopuni owo..
1.Omiljeni glumac iz Rebelde mi je ____________________________________.
2.Omiljema glumica iz Rebelde mi je _____________________________________.
3.Najbolji lik u ovoj seriji mi je _____________________________________.
4.Najgori lik mi je ______________________________________________.
5.Najbolja pesma RBD-a mi je _______________________________, a najgora je __________________________.
6.U grupi RBD po meni najbolje peva ______________________________________________.
7.A najgore peva __________________________________________________ ____.
8.Najlepsa glumica u seriji mi je ___________________________________.
9.Najlepsi glumac u seriji mi je________________________________________-.
10.Najlepshi deo serije mi je ____________________________________________-, a najtuzniji ______________________________________.
11.Najbolji spot je __________________________________________.
12.Najbolji album RBD-a je ___________________________--.