andjeo_cuvar
Obećava
- Poruka
- 88
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
***** jedna je ta Gemma...a on..on me je razocharao...ali ga i dalje volim...shta cesh kad se palim na plavushane...CR7:igra u boltonu,posto je gemma prevarila rona tako sto je bila 7 meseci u vezi sa njim

CR7:bolje bi bilo da ti se svidja kvarezma, ne znam detalje o smithu u pon. na lein rodjus bice pregled na 2 u 20:00 pa ces saznati, nemas pojma sta sam sinoc radila
E pa nisam znala da ga tako zovesh...luche moje...hehehe...sad cu te tako zvati...znash da ja josh nisam uzela novi punjach za fon...vec mesec dana ne koristim mob... :-?CR7:pa ronalda budalice mala

Ala smo zaljubljeni u fudbalCR7:kao i naca,a naco psovala sam sve redom jer je ron dobio crveni
I ja ga bas volim, ali meni je omiljeni igrac Thierry Henry, zbog talenta, a volim C.Ronalda zbog izgleda, najlepsu igrac na svetu...hahahaha.....e kad vidim tebe i Sonju i Nenu...pa...joj jedva cekam da vas vidim..a kad ti i SONJA pochnete da izvodite prestavu o utakmici...ma to ce biti smeh do suza...CR7:kao i naca,a naco psovala sam sve redom jer je ron dobio crveni
ne nego...vec unapred znam kako cete ti i Sonjka da sravniti sve sa zemljom kad se sretnemo jer je on dobio crveniCR7:nisam zaljubljena u fudbal vec u rona a naravno da je lepsi od smita itd. a kakav smeh do suza a znam da teri igra za barselonu i da je igrao za arsenal a neco jer se ti to smejes crvenom kartonu