Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam imala samo onu prvu RBD i one dve sa ponchom
sad imam tacno 3002 slike od njih a samo 700 od poncha,......i 900 od Any
ja vec dugo negledam RBD na happy-ju nervira me lupita nemogu da gledam da placem...
Gledam na Sremskoj....
Pozz za sve.....

P.S-ne zaboravite da glasate za najlepsu devojku na svetu....Za Any

vladimir05:
Ja sam imala samo onu prvu RBD i one dve sa ponchom
sad imam tacno 3002 slike od njih a samo 700 od poncha,......i 900 od Any
ja vec dugo negledam RBD na happy-ju nervira me lupita nemogu da gledam da placem...
Gledam na Sremskoj....
Pozz za sve.....

P.S-ne zaboravite da glasate za najlepsu devojku na svetu....Za Any
Hehehe i ja stalno placem :(:(:( Joj, a da vidite drugu sezonu...Plakala sam ko kisna godina, ali sam jos vise plakala u trecoj sezoni, tu sam se slomila u pm...
Pozzzzzzzz i evo glasajte! Jos malo fali da Anahi pocne da vodi
http://www.svet.co.yu/?state=17&QUICKPOLL_ID=216

Ljudi, gledala sam prvu epizodu serije "Primer Amor", tu je glavna glumica Anahi, a iz Rebelde glumi jos dosta glumaca, Majra joj je mama, Kata je neka debela drugarica iz njene skole, a Esteban neki streber xD I Dulce kasnije glumi ali kratko ce biti, Hilda glumi neku babu sto dolazi u restoran u kom Anahi radi...Inace ima bas puno poznatih glumaca...Super je serija, a Anahi je tako sweeeeeet, malo je bucmastija nego u Rebelde, ali je jako slatka! I zove se Giovanna u seriji xD Bas kao i u pravomk zivotu :D

Lea_RBD:
Ljudi, gledala sam prvu epizodu serije "Primer Amor", tu je glavna glumica Anahi, a iz Rebelde glumi jos dosta glumaca, Majra joj je mama, Kata je neka debela drugarica iz njene skole, a Esteban neki streber xD I Dulce kasnije glumi ali kratko ce biti, Hilda glumi neku babu sto dolazi u restoran u kom Anahi radi...Inace ima bas puno poznatih glumaca...Super je serija, a Anahi je tako sweeeeeet, malo je bucmastija nego u Rebelde, ali je jako slatka! I zove se Giovanna u seriji xD Bas kao i u pravomk zivotu :D
E, a na kom kanalu????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back