~Marija~93~
Primećen član
- Poruka
- 743
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ni ja ih nisam imala...RyD:Jeco...sve se bolja i bolja...ove slike nisam imala...![]()
Hehehe i ja stalno placemvladimir05:Ja sam imala samo onu prvu RBD i one dve sa ponchom
sad imam tacno 3002 slike od njih a samo 700 od poncha,......i 900 od Any
ja vec dugo negledam RBD na happy-ju nervira me lupita nemogu da gledam da placem...
Gledam na Sremskoj....
Pozz za sve.....
P.S-ne zaboravite da glasate za najlepsu devojku na svetu....Za Any

Joj, a da vidite drugu sezonu...Plakala sam ko kisna godina, ali sam jos vise plakala u trecoj sezoni, tu sam se slomila u pm...Joj...nesmem da gledam onda drugu sezonu napravicu poplavu u kuciLea_RBD:Hehehe i ja stalno placemJoj, a da vidite drugu sezonu...Plakala sam ko kisna godina, ali sam jos vise plakala u trecoj sezoni, tu sam se slomila u pm...
Pozzzzzzzz i evo glasajte! Jos malo fali da Anahi pocne da vodi
http://www.svet.co.yu/?state=17&QUICKPOLL_ID=216
videla sam ih...Lea_RBD:Boze, utripovane li dece na Tabi temi...Boze, pogledaj ih...
![]()

Hahahahahahahahahahahahahahahavladimir05:Joj...nesmem da gledam onda drugu sezonu napravicu poplavu u kuci

E, a na kom kanalu????Lea_RBD:Ljudi, gledala sam prvu epizodu serije "Primer Amor", tu je glavna glumica Anahi, a iz Rebelde glumi jos dosta glumaca, Majra joj je mama, Kata je neka debela drugarica iz njene skole, a Esteban neki streber xD I Dulce kasnije glumi ali kratko ce biti, Hilda glumi neku babu sto dolazi u restoran u kom Anahi radi...Inace ima bas puno poznatih glumaca...Super je serija, a Anahi je tako sweeeeeet, malo je bucmastija nego u Rebelde, ali je jako slatka! I zove se Giovanna u seriji xD Bas kao i u pravomk zivotu![]()
Niko ne zna,mozda u septembru,mozda u oktobru... :???:N'aix:Kada pocinje Rebelde Temporada 2' da se prikazuje na Happy?Jel u septembru ili kasnije!?
a ja se ponadala.....Lea_RBD:Ma, bwe, nije to ni na kojem kanalu, to meni brat skida s neta![]()