So.Sick.Of.It
Obećava
- Poruka
- 99
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf,to ce morati Lea da ti odgovori...ja ne znam.....Totgeliebt:Sa kim ce Rocco biti u vezi???
Hvala u svakom slucaju,imas li neke nove slike?RyD:Uf,to ce morati Lea da ti odgovori...ja ne znam.....
To nije ta Lola, ova Lola sa slike ce na njihovom koncertu (u seriji RBD La Familia) upasti iz publike i tako ce ih hvaliti, grliti i reci ce kako i ona ima bend, pa posto tada ima Anahi kosu tamno-smedju sa krajevima onda ce joj kao reci oooo pa ti to isti friz kao i ja, pa ce ova reci da ona to ima jos odavno...U pravom zivotu je pevacicaRyD:
Ne znam da li ce u drugoj sezoni biti sa nekim, ali u trecoj ce biti sa Vico....I stalno ce joj pevati....aaaaaaaaaa znate kako ima dobar glas....Pa ce Aun Hay Algo pevati Vico, ali ne taj text nego nesto hoces li sendvic sa salamom ili ne znam ni ja sa cimTotgeliebt:Sa kim ce Rocco biti u vezi???
Meni je najlepsa mala AvgustinaJeca91pzs:
Hvalavladimir05:Stavila sam tako da onaj kome koci komp moze da otvori....uzgred da vam javim sve su od Poncha pa ko ga ne voli nemora dzaba otvarati...Poseban pozz za leu i Mariju....
I meni je najlepsa ta sto ce biti sa Giovanijem
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeey i ti si nama nedostajalarebelde:ljudi mojiiiiiiiiiiiiiii evo meeeeeeeeeeeeeeeeeee,napokon....kako ste mi nedostajali....pogotovo Natasa i Lea.... ali evo me opet... sra mi radite??? Je l' to neko nov dosao ?
Bas me nervira glupa Lupita sto im je sve upropastila, aaaaaaaaaaa kako me nervira, da nije, sad bi Miguel lepo izjavio Mii ljubav i...aaaaaaa nikad ovo necu oprostiti Lupiti Od Rocca ne ali imam ovako...postavicu sutra jer me sada mrzi...Totgeliebt:Hvala u svakom slucaju,imas li neke nove slike?
Mawa, pa nikako nas dve da se nadjemo u isto vreme na msn-uRyD:Od Rocca ne ali imam ovako...postavicu sutra jer me sada mrzi...

Welika ja ad doshla sa svadbe...uf...noge su mi otpale...ostala bih duze ali mi je bilo hladno pa....brrr...josh uvek mi je zima....eeeeeee jako sam umorna...odoh da corim (spavam)...chucemo se kad se vidimo...hahaha...mislim cujemo...luv ya!!! ;-)Lea_RBD:Mawa, pa nikako nas dve da se nadjemo u isto vreme na msn-u![]()
Nije to iz RBD : La Familia vec iz Lola Erase Una VezLea_RBD:To nije ta Lola, ova Lola sa slike ce na njihovom koncertu (u seriji RBD La Familia) upasti iz publike i tako ce ih hvaliti, grliti i reci ce kako i ona ima bend, pa posto tada ima Anahi kosu tamno-smedju sa krajevima onda ce joj kao reci oooo pa ti to isti friz kao i ja, pa ce ova reci da ona to ima jos odavno...U pravom zivotu je pevacica
Hvala...a mozda sam pogresila jedno slovo u prezimenu...RyD:Welika ja ad doshla sa svadbe...uf...noge su mi otpale...ostala bih duze ali mi je bilo hladno pa....brrr...josh uvek mi je zima....eeeeeee jako sam umorna...odoh da corim (spavam)...chucemo se kad se vidimo...hahaha...mislim cujemo...luv ya!!! ;-)
@Marija nisam ti rekla ali sam dobila razglednicu daaaaaaaaaaaavno...TNX bash si sweet...josh jednom TNX i drago mi je da si se vratila...welcome back!!! ;-)
:smile:A da pozelim dobrodoslicu i tebi i ostalima, koji su dosli...evo ja npr.