Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pericco:
mene zanima da li vi hocete da se mi bunimo jer druga sezona ide od septembra a nema reprize ko nema happy ceo dan i onda propusticemo mnogo pa da treazimo da stave reprizu lko pre rano ujutru u sedam ali neka bude.hocete li
Nema mi tu sta da se bunimo, govorili prdili isto nam dodje, nema sanse da nas poslusaju....

evo malo slicica od moje princeze....... naravno Lea i tvoje
mislim da ce za danas biti dosta slika????

0_afot10.jpg

0xtsch10.jpg

2a5ja510.jpg

0d094810.jpg

0aywdm10.jpg

1bc36c10.jpg

1r2m_e11.jpg

2gtur610.jpg

2eun6911.jpg

2hrlda10.jpg

2qly0i10.jpg

3ziycg10.jpg

3y4byo10.jpg

4cx9j010.jpg

4c93k910.jpg

4v5lc010.jpg

4xoo1810.jpg

4fxj8r10.jpg

05dm4_10.jpg

22zr4110.jpg

Pa ja nju odavno volim i odjednom mi je postala toliko draga...neznam kako i najbolja mi je jos od pre mesec dana ali mi bilo glupo da kazem da mi je bolja od Dul da ti ili neko nebi rekao da te kopiram ili da brzo menjam misljenje

vladimir05:
Pa ja nju odavno volim i odjednom mi je postala toliko draga...neznam kako i najbolja mi je jos od pre mesec dana ali mi bilo glupo da kazem da mi je bolja od Dul da ti ili neko nebi rekao da te kopiram ili da brzo menjam misljenje
Trebala si nesto nauciti iz pesme "Rebelde" : No importa mucho lo que digan de mi......
Naravno da ne bih to pomislila, jer te savrseno razumem, onda bi trebali reci da ja imitiram drugaricu ili da brzo menjam misljenje zato sto sam prvo vise volela Dul, pa onda tek Anahi...Uf, sta bi sve bilo da ja lako menjam misljenje, jer ovde ima vise fanova od Dul, ali ja znam sta volim, imam neke svoje stavove i necu da ih menjam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back