Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ste kupili nove tv novele???i da je Any kroz suzepevala ''Algun Dia""....i da im je veza pukla...i da je polomila nogu...i da Ninel preti corka...i...svashta josh...:lol:

trebam sutra valjda da se sretnem sa Leom...ako se budem probudila i ako moja sestra bude ishla sa mnom tj. ako bude zelela....a vi mozete samo da budete ljubomorni shto necete upoznati legendarnu Leu Jevtic...hahaha...shalim se....:lol:

RyD:
Ste kupili nove tv novele???i da je Any kroz suzepevala ''Algun Dia""....i da im je veza pukla...i da je polomila nogu...i da Ninel preti corka...i...svashta josh...:lol:

trebam sutra valjda da se sretnem sa Leom...ako se budem probudila i ako moja sestra bude ishla sa mnom tj. ako bude zelela....a vi mozete samo da budete ljubomorni shto necete upoznati legendarnu Leu Jevtic...hahaha...shalim se....:lol:
A mala moja,jesi looda kao tepsija... E pa nismo se ni upoznale...:cry::cry::cry:
Jako su me izvozali danas zamisli ti sad ovo : dosli mi u Ns i brat mi kaze da on nije u NS-u(a kod njega smo trebali spavati) i ja ono kao je l' moze nekako da mi posalje preko nekog konduktera kljuc,ne moze,jer se u Vrbasu preseda... I smislimo mi da ja odem do Kljaiceva(gde on zivi,selo pored Sombora) da ja uzmem taj kljuc,i on meni kaze prvo da stan vise nije njegov,jer je on tamo samo dok studira...Ja pitam ne mozemo nikako? A on kaze aj kao dodji po kljuc...Ja dosla kad ono sipak ...Ne moze,tetka ne da jer to vise nije bratov stan i nema mi tamo sta da trazimo...Umesto da su mi odmah rekli da ne moze,pa da iskoristimo vreme do sedam da se zabavimo...cccc...Znaci ja ostala u Kljaicevu,ceo dan putovala,potrosila lovu,a oni se gubili pet sati u NS-u...Mislim ono...Dan mi je... :roll:
No dobro,dolazim za dve nedelje,pa mala ako se budes vratila s mora vidjemo se...Pozzzzzzz!!!!!!!!

Ljudi hocete da igramo najizdrzivljiheg lika Rebelde-a?Igra se tako sto su ponudjeni likovi iz serije i svako ima po 30 poena! JEDNOM DNEVNO se jednom liku oduzima 2 poena, adrugom dodaje 2 poena!Sada cu da vam pokazem!

ROBERTA 32 +++
DIEGO 30
MIA 30
MIGUEL 30
LUJAN 30
TEO 30
LUPITA 30
GIOVANNI 30
VICO 30
CELINA 30
NICO 30
PILAR 30
TOMAS 30
JOAQUIN 30
ALMA 30
FRANCO 30
GANDIJA 30
GALIJA 30
MADARIJAGA 30
RENATA 30
HILDA 30
HILARIO 30
ALICIA 30
LULU 30
LEON BUSTAMANTE 30
MAYRA 30
ESTEBAN 30
GASTON 30
CARLO COLLUCHI 30
VELERIA 30
SIMON 30
PAOLA 30
LUZ VIVIANA 28 ---
JULIETA 30
PEPA 30
MARCELINO 30
PETER 30

Oduzeo sam Luz Viviani 2 poena i tih dva poena dao roberti! Kada neki lik ispaden napisite ISPALI: i onda nabrajate ona koji su ispali,ispadaju oni sa nula!

ROBERTA 32 +++
DIEGO 30
MIA 32
MIGUEL 30
LUJAN 30
TEO 30
LUPITA 30
GIOVANNI 30
VICO 30
CELINA 30
NICO 30
PILAR 30
TOMAS 30
JOAQUIN 30
ALMA 30
FRANCO 30
GANDIJA 30
GALIJA 30
MADARIJAGA 30
RENATA 30
HILDA 30
HILARIO 30
ALICIA 30
LULU 30
LEON BUSTAMANTE 30
MAYRA 30
ESTEBAN 30
GASTON 30
CARLO COLLUCHI 30
VELERIA 30
SIMON 30
PAOLA 30
LUZ VIVIANA 26 ---
JULIETA 30
PEPA 30
MARCELINO 30
PETER 30

Oduzela sam Luz Viviani i dodala Mii 2 poena !

RyD:
Lea pa zar nisi u NS-u????zao mi je Migela...bezobraznik mali...kad te nervira....
Joj, ja sam njega volela i smatrala kao clana porodice, znas sta se mojim mackicama desilo kad su bile male i zbog toga ih volim kao da su moja decica, a sad je on nestao... Stalno placem ne mogu da se smirim, jednostavno ne znam kako cu bez njega, nema ko da lezi na monitoru, da me poljubi svaki dan, da mi skace na glavu, plasi se usisivaca i fena, da spava samnom...Dobro tu su i ostale tri mackice koje isto toliko obozavam i donekle rade iste stvari kao on, ali ni jedna ne spava na monitoru i jako mi je ne obicno sto ga nema tu iznad, dok kucka, a on kao da posmatra sta pisem, ali sad ih vise nije cetvroro,samo troje...Ne mogu to da podnesem, jako ga volim i samo molim Boga da mi se vrati ili bar da mu se nista lose nije desilo... I danas kad sam pocela plakati Mia je celo vreme bila samnom, nije se odvajala, stalno mi je predela u krilu izgleda i ona zna da sam tuzna, a verovatno je i ona jer joj je to ipak bio brat...

RyD:
da sutra...uf jedva chekam...a vi???Idete negde za raspust????welika Lee azgleda nismo uspele da se vidimo...:cry:
Ja neverujem da cu igde ici, mislim na more, jer sto sam trebala ici sa dramskom taj covek sto sve to organizuje, kojem sve placamo je umreo, stoga...Ali cu se gubiti po obliznjim gradovima, selima, uglavnom sa drustvom... Dolazim za dve nedelje mozda i pre u Ns, pa ako budes bila tamo... Ali ovoga puta ostajemo i noci, necemo spavati, bicemo po kaficima do ujutru sa jednom drugaricom iz Beocina koja je veoma cesto u NS-u, tamo trenira...

ROBERTA 32 +++
DIEGO 30
MIA 34 ++
MIGUEL 30
LUJAN 30
TEO 30
LUPITA 30
GIOVANNI 30
VICO 30
CELINA 30
NICO 30
PILAR 30
TOMAS 30
JOAQUIN 30
ALMA 30
FRANCO 30
GANDIJA 28 --
GALIJA 30
MADARIJAGA 30
RENATA 30
HILDA 30
HILARIO 30
ALICIA 30
LULU 30
LEON BUSTAMANTE 30
MAYRA 30
ESTEBAN 30
GASTON 30
CARLO COLLUCHI 30
VELERIA 30
SIMON 30
PAOLA 30
LUZ VIVIANA 26 ---
JULIETA 30
PEPA 30
MARCELINO 30
PETER 30

Ja sam uzeo Gandiji 2 poena i dao ih Mii:)

BUBIVII:
ROBERTA 34 +++
DIEGO 30
MIA 34 ++
MIGUEL 30
LUJAN 30
TEO 30
LUPITA 30
GIOVANNI 30
VICO 30
CELINA 30
NICO 30
PILAR 30
TOMAS 30
JOAQUIN 30
ALMA 30
FRANCO 30
GANDIJA 28 --
GALIJA 30
MADARIJAGA 30
RENATA 30
HILDA 30
HILARIO 30
ALICIA 30
LULU 30
LEON BUSTAMANTE 28----
MAYRA 30
ESTEBAN 30
GASTON 30
CARLO COLLUCHI 30
VELERIA 30
SIMON 30
PAOLA 30
LUZ VIVIANA 26 ---
JULIETA 30
PEPA 30
MARCELINO 30
PETER 30
Osuzela sam 2 poena Leonu bustamanteu i dala Roberti...naravno...:D

Lea_RBD:
Joj, ja sam njega volela i smatrala kao clana porodice, znas sta se mojim mackicama desilo kad su bile male i zbog toga ih volim kao da su moja decica, a sad je on nestao... Stalno placem ne mogu da se smirim, jednostavno ne znam kako cu bez njega, nema ko da lezi na monitoru, da me poljubi svaki dan, da mi skace na glavu, plasi se usisivaca i fena, da spava samnom...Dobro tu su i ostale tri mackice koje isto toliko obozavam i donekle rade iste stvari kao on, ali ni jedna ne spava na monitoru i jako mi je ne obicno sto ga nema tu iznad, dok kucka, a on kao da posmatra sta pisem, ali sad ih vise nije cetvroro,samo troje...Ne mogu to da podnesem, jako ga volim i samo molim Boga da mi se vrati ili bar da mu se nista lose nije desilo... I danas kad sam pocela plakati Mia je celo vreme bila samnom, nije se odvajala, stalno mi je predela u krilu izgleda i ona zna da sam tuzna, a verovatno je i ona jer joj je to ipak bio brat...
Lea ma vratice se on....nemoj toliko da brinesh....zna on da ga volish pa ce se vratiti...nemoj da plachesh...a vidimo se kada opet dodjesh....i zao mi je shto se sada nismo videle ali bila sam sa sestrom....vidimo se...love you! :D

Hej Lea ewo i ja tek sad skontala ... nije valjda Migel...pa...:((( kako??? zasto bas on da nestane??? nije valjda da se mene uplasio, jel sam ja lepo rekla da se mene macke boje?!? Jao kad mi je dosao u krilo...ne verujem

Maja_RBD:
Hej Lea ewo i ja tek sad skontala ... nije valjda Migel...pa...:((( kako??? zasto bas on da nestane??? nije valjda da se mene uplasio, jel sam ja lepo rekla da se mene macke boje?!? Jao kad mi je dosao u krilo...ne verujem
A on je bio jako uobrazen, nije hteo da se mazi kad neko hoce da se mazi, nego samo kad njemu odgovara, ali tada je bas bas prava maza, pa bas ono bilo cudno kad ti je dosao u krilo, inace macke nece da dodju kod svagoga, cula sam da dolaze samo kod ljudi koji su dobri...To mi je rekla jedna veterinarka...No dobro...Necemo vise o mojim mackama, nije to tema za ovo...Ajde pozzzz i valjda cemo se videti sutra...
P.S. Ujutru Vicky i Mindy idu na bazen, pa ako hoces idi i poz ih, jer ja ne mogu.... :roll:

Nikad ne bi rekla da je Lupita nadogradjivala grudi!!!sobzirom da imam 12 god i da seriju nisam gledala do kraja ono pre kad se prikazivala ja ne mogu to da verujem!

San-1:
Nikad ne bi rekla da je Lupita nadogradjivala grudi!!!sobzirom da imam 12 god i da seriju nisam gledala do kraja ono pre kad se prikazivala ja ne mogu to da verujem!
Sta ces...Takav ti je zivot...I ona je htela malo paznje njoj da se posveti, a to joj je bio najlaksi nacin da dodje do nje...

ROBERTA 34
DIEGO 32 +
MIA 34
MIGUEL 30
LUJAN 30
TEO 30
LUPITA 30
GIOVANNI 30
VICO 30
CELINA 30
NICO 30
PILAR 30