E ovako... U II sezoni sam gledala samo prvu epiku,znam da ce Roberta zesce zezati Diega na nekom bazenu,otera mu neku devojku,sakrije se iza drveta i Diego se ljubi sa tom devojkom,a ona je uhvati za dupe i ova ga osamari,i tako tri puta dok ova nije otisla...Onda dosao neki novi,a Roberta gadja Diega sa drveta,a Diego mislio da ga ovaj gadja,tamo se hteo tuci...

Mia kod Miguela u Montereyu,uzivaju i Miguel dobija neko pismo,i u pismu pise da je osvoji putovanje na Karibe valjda,ali tad trebaju ici u skolu,ali ce ipak otici...Lupita se oprasta od Nika...A u trecoj sezoni Roberta i Diego one obicne svadjice male,onda on shvati da je voli,pa celu sobu pospe ruzama i pozove je,ali joj neki njegov polubrat Javier kaze da on hoce samo da se igra sa njom...I onda joj peva serenadu u isto vreme kad i Miguel Mii,jer je prevari...To je najtuzniji deo serije,ja sam toliko plakala...A jedan deo de ovako : Mia ispod stola place zbog Miguela,znaci umire od plakanja,a u drugoj sobi Roberta place zato sto je saznala da joj onaj iz Spanije nije tata,vec neki novi profesor...Znaci jakooooooooo tuzno...Onda Miguel pada u komu,i Mia bas tada kad je ovaj na granici do smrti saznaje da je Miguel nije prevario,da je kucka Sabrina sve slagala...