Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuti bre seljaku...sis:Ko vas deco ucio da spamujete?
ovaj Nikola....vracaj se na Spamujte ljudi...idem i ja uskoro tamo...a pusti da pishemo shta hocemo....pishe prichu bre...

a kakva je to lista???Mira RBD:Registrujte se na www.rbdfanlist.com
Lista rbdfanova koji zele da RBD dodje u njihovu zemlju,.....Ti se registruj na Serbia,upisi svoj nadimak i e-mail adresu.RyD:a kakva je to lista???
Ma daj,honey,vidis kako sam ja lepo smislila poslednje tri reci,mozes i ti samo malo ukljuci klikere,mislim,kako sam to napisala,a obozavam Miu,juhuuuuu moju Anaiche! Nije fazon da bude istinito,niti "sapunjara",nego smesno! Masta radi svasta! Dodji na msn,danas zavrsila i matematiku prijemni...RyD:ove neshe priche su kao sapunjare...josh gore...
meni dosadilo da to pishem...pa necu ni uchestvovati u tome....
Heeeeeeyyyy,bas si me obradovala kad sam videla da si ti poslednja pisala,reko' ova sigurno konacno stigla da nam pise,kad ono....burek....Ame,srpski nam je bio lak,mogli smo prepisivati,cak su nam i nastavnici pomagali,i imacu negde oko 15 bodova,ne manje(sad cekam Maju da odemo da vidimo koliko smo imale iz srpskog),a matematika...Dosta tesko,a fazon je sto ne znamo sta im bi,pa nam nisu dali da prepisujemo...Nesto malo nam pomagali,ali jako malo! Tako da ne znam koliko cu bodova imati,nadam se ne manje od 10...E Lea nije ucila kad je trebalo,Lea se provodila u Kuli! :-D :-D :-Dvladimir05:Ljudi vratila sam se na nekih 15 minuta kuci pa opet idem.samo sam zelela da vam kazem da vas redovno pratim i da cu se preijaviti na onaj sajt samo da se vratim.Kako ste prosli na prijemnom,nadam se da nije bilo tesko...caooo
![]()
![]()
![]()