Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mira RBD:
Pa sta cu ja kad sa Lea ljuti cim kazem da "njena Anahiche" nije savrsena!I cim kazem nesto ruzno za Anahi ,kao da vredjam Leu!
pa....nemoj nishta ruzno da kazesh za Anny i reshen problem....ni Lea ne kaze nishta ruzno za Dulce....ako Lea misli da je Anny savrshena poshtuj to jer i ona poshtuje to shto ti mislish da je Dulce savrshena...

o ljudi , ljudi ... pa sta se svadjate bre ??? Ja sam fan y Dulce y Anahi ..mozda malo vise Dulce ..
Ali postujte to ljudi .. Lea je fan Any , Natasa je fan Dulce ... (mrzi me da nabrajam) ... i Lea nikad nije vredjala fanove Dulce y samu Dulce .. ni Natasa nije vredjala Any , ni ja ... tako da ne morate fanovi Dulce da vredjate Anahi ...
i dajte samo fali da se posvadjamo ...
E da ... Miro i da npr. neko kaze nesto ruzno za Dulce sigurno bi se i ti i ostali fanovi Dulce osecali povredjeno (kao sto se mozda Lea tako osecala)i neki poceli da se svadjaju ...
Lea , srecan put ... Pozz i kiss
Natasa ajde na MSN !!!

rebelde:
o ljudi , ljudi ... pa sta se svadjate bre ??? Ja sam fan y Dulce y Anahi ..mozda malo vise Dulce ..
Ali postujte to ljudi .. Lea je fan Any , Natasa je fan Dulce ... (mrzi me da nabrajam) ... i Lea nikad nije vredjala fanove Dulce y samu Dulce .. ni Natasa nije vredjala Any , ni ja ... tako da ne morate fanovi Dulce da vredjate Anahi ...
i dajte samo fali da se posvadjamo ...
E da ... Miro i da npr. neko kaze nesto ruzno za Dulce sigurno bi se i ti i ostali fanovi Dulce osecali povredjeno (kao sto se mozda Lea tako osecala)i neki poceli da se svadjaju ...
Lea , srecan put ... Pozz i kiss
Natasa ajde na MSN !!!
I ja sam im isto rekla...evo stizem na msn...

fashion queen:
Ali zasto stalno pricamo o Anahi???A dulce?Ona nije zasluzila da pricamo o njoj?Dok se ovo ne popravi dovidjenja!!!!!
Alo bre ja nisam rekla da nije zasluzila .. sta vise ja sam fan y Dul y Any ... ali ajde da nastavimo onu pricu sa Anahi i kad zavrsimo to onda dodamo i Dulce ono sto ste poceli i nastavimo na Dulce ...

Na greskama se uci, tako da sad znamo koga sta vredja, mada i dalje stojim iza toga, kao i ostali pretpostavljam, da je ova svadja bila potpuno nepotrebna da bismo to shvatili Anahi je prelepa, i sa, i bez sminke, pa Miro RBD, ako je to tvoje misljenje, mozes to reci na blazi nacin: i mene je to povredilo...smrc ;) :D By the way Lea I miss you so much

Maja_RBD:
Na greskama se uci, tako da sad znamo koga sta vredja, mada i dalje stojim iza toga, kao i ostali pretpostavljam, da je ova svadja bila potpuno nepotrebna da bismo to shvatili Anahi je prelepa, i sa, i bez sminke, pa Miro RBD, ako je to tvoje misljenje, mozes to reci na blazi nacin: i mene je to povredilo...smrc ;) :D By the way Lea I miss you so much
Majo slazem se i za svadju i za Leu...

Hey, jel vam rekla Lea da smo pobedili na takm. u plesu? Igrali smo opet i juce i igramo sledeci ponedeljak... Mrzi me sad da prelistavam ostale strane, tako da, ako je rekla, onda neka ovo bude cisto da se ne zaboravi :D

Maja_RBD:
Hey, jel vam rekla Lea da smo pobedili na takm. u plesu? Igrali smo opet i juce i igramo sledeci ponedeljak... Mrzi me sad da prelistavam ostale strane, tako da, ako je rekla, onda neka ovo bude cisto da se ne zaboravi :D
za ples znam....ali znam i da je pukla na karaokama pa je bila ljuta na 6-1...c c c c... :evil: :D

Pa gde ste vi?Niko da pita za mene zasto me nema,gde sam vama su prece svadje i rasprave... :grin: :grin: :grin: Ljudi znate sta ima novo?Sigurno ste zakljucili i bez mene da do septembra[sem osmacima]nema vise skole.Treba tome da se radujete a ne da se svadjate oko tamo neceg glupog.I ja sam veci obozavatelj dulce ali obozavam anahi i da nje nema u seriji ili dulce serija bi bila uzasna.I treba da se radujete sto jedni vole dulce a neki any jer zamislite kada bi svi na ovom svetu voleli,mrzeli i razmisljali isto... :p :p :p
Lea lepo se provedi i ako si verovatno vec otisla zelim ti srecan put...

A sto se tice stvarnog zivota cula sam je anahi modni kreator vrline su joj odanost i vernost a mane sto samo ceni ono materialno,ali ja mislim da nije tako jer sam procitala da je njen decko mnogo siromasniji od nje i da ga ona uprkos tome obozava[iako bih ja vise volela da nije tako i da bude sa migelom]A na jednom sajtu pise da i posle onog u rumuniji migel i mia su extra prijatelji i cesto su u kontaktu....Kao sto se kaze u ljubavi ne postoje grenice :p :p :p

Posto danas uopste ovde nisam bila moram da dodam da se slazem sa onim da pisemo o anahi a kasnije nadovezemo i ovo za dulce.Znate da sam ja to odmah predlozila samo me niko nije podrzao :lol: samo da se obozavaoci dulce marije ne naljute sto prekidamo njihovu pricu...

I jos nesto:

Ljudi srecan vam raspust

Maja_RBD:

Cestitam!!!!Iskreno.Koliko sam ja obavestena nije spominjala

RyD:
pa....nemoj nishta ruzno da kazesh za Anny i reshen problem....ni Lea ne kaze nishta ruzno za Dulce....ako Lea misli da je Anny savrshena poshtuj to jer i ona poshtuje to shto ti mislish da je Dulce savrshena...
Ja sam napisala da ni Anahi ni Dulce NISU savrsene,zato sto niko nije savrsen!!!!Ali necu se vise raspravljati jer ja znam moje misljenje,a od sada cu postovati i Leino,kao i drugih fanova,,i ako se ne slazem sa tim.
SRECAN RASPUST!!!!! :-D :D :-) :) :D :-D

RyD:
ja cu da pishem i o Dulce i o Anahi i o Maite... :D :D :D
a sachekachemo Leu pa cemoo sa njom da pishemo o Anahi mada je ona rekla da je briga za prichu ovde jer pishe svoju... :D
Znam da pise svoju procitala sam i extra je ... ja sam tebi i njoj rekla da sam pocela da pisem nesto drugo (znas vec sta) , ali sam ja i ranije to pisala ... Poslacu ti kad malo vise napisem ...i Lei naravno ... :-P
P.S.Mogli smo da pocnemo i ti o Anahi i nadovezemo i Dulce .. pa cemo je izenaditi valjda ... :-P

Bila jedna Mia Colucci koja je ludo volela Migela koji je bio stipendista u ews,zvala ga je 'charrito' .On je dosao da bi se osvetio njenom ocu koji je "ubio" njegovog oca.Ali i on se postepeno zaljubljivao u nju,prelepu,razmazenu,slatku i dobrodusnu,mada dosta priglupu,ona je ipak imala jedan neuron koji je bio od koristi da ipak shvati da mora da osvoji Migela Aranga.Imala je divnu kosu,bila je zgodna,najzgodnija na svetu,imala je prelepe plave oci koje su zracile zadivljujucom svetloscu i obasjavale Migelovo nezno srce.Ali suparnica se nije predavala u unistenju Mie,kucka nije shvatala da se oni vole i da ih treba pustiti na miru,ali ipak oni su se izborili za svoju ljubav i jeli su samo zdravu govnastu hranu.Miguel je ipak ... Roberta je bila jedina prava buntovnica,koja je malo bila "luckasta",ali se zaljubila u razmazenog klinju Diega, sina poznatog politicara,NAJPOPULARNIJEG FRAJERA SKOLE.On je voleo svoju gitaru vise nego `leba da jede.Ali ipak ljubav prema Roberti je bila velika ...iako u pocetku nisu se voleli,vremenom su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.Pametna Roberta nije mogla da se odupre ljubavi koju je osecala prema diegu,cak ni diegov otac nije mogao da uradi nista protiv njihove ljubavi.Selina je bila jako ljubomorna na njih jer ona je jako volela ali joj ljubav bila neuzvracena jer je niko nije voleo,osim vikinog starijeg brata koga je viko mrzela zbog cestih svadja.Migel je bio sa Selinom zbog njene tuge koja ga je podsecala na Miu koju je ludo i strasno voleo.Strast medju njima je sve vise iz dana u dan rasla.kad su vreme provodili zajedno selina ih je posmatrala i pucala na miu jer je jedno vreme bila uzasno zaljubljena u neodoljivog Aranga.Arango je bio poznati srcolomac koji je u dobrim odnosima bio sa njenim ocem frankom.U pocetku Miji se migel gadio ali vremenom gadjenje je nestalo,a stvorila se neizmerna Ljubav.Migel je svakim pokretom pokazivao da nije ravnodusan prema miji ali je bio suzdrzan i nije zeleo da ostavi viko da mija nebi pocela da ga napada

Napisala sam negde na sredini Miguel je ipak .... i sravila tri tacke .. pa vi nastavite na to ali kopirajte i ovaj text ispod !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back