wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok...kad nadjesh javi...fashion queen:ma drug mi je rekao!!!Sad idem ja da vidim!
Procitala sam kod drugarice,steta sto nema nista od Dulce...:-(fashion queen:i JA SAAM KUPILA BRAVO,IMA SAMO ONA STRANICA SA ANAHI
Da :sad: , ali mozda ce biti u sledecem broju :-P ... dosla sam samo da vidim sta ima , i idem jos malo u skoluMira RBD:Procitala sam kod drugarice,steta sto nema nista od Dulce...:-(
kad ste vec kupili bravo jel ima nesto o evroviziji??dulce maria:e ja sma danas kupila BRAVO.Jeste videli na 42. strani ono forum citalaca?Pa ono Ajd, videcemo ?to sam ja pisala.
ne nema nishta...BUBIVII:kad ste vec kupili bravo jel ima nesto o evroviziji??
Znam...prepoznala sam te po onome moj forum...dulce maria:e ja sma danas kupila BRAVO.Jeste videli na 42. strani ono forum citalaca?Pa ono Ajd, videcemo ?to sam ja pisala.
imaju samo 2 teme o simsu...na mojoj se prica i o I i o II deeluRoberta:@fashion queen
Gde je otvorena ta druga tema o The Sims 2 posto sam ja dugogodisnji zavisnik i od prvog i od drugog dela?
ja mislim da ima ili ce biti u girl talk-u (valjda se tako pise)BUBIVII:kad ste vec kupili bravo jel ima nesto o evroviziji??
rebelde:dulce maria , koji ti je nick na rbd-serbia.niceboard.com ???
i tebi Natasa akoji je nick ????
Moj je Rebelde_girl