Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li te neko tera da budesh ovde???Ne! Zato lepo suzbrzi se od svojih komentara...ovo nije ''sranje''...miXed:negledam ja razna sranja na tvu
Pa u 22:00 imas na happy-u samo ako imas kablovsku,a ako nemas onda samo u 17:25...Anahi svugde izgleda bozanstveno...Maja_RBD:Hej evo i mene!!! Anahi je bozanstvena na toj slici!
Pa ja nemam kablovsku, kad onda da gledam? Zar nema na happy-ju u 22:00 repriza?!?
Ima ali na kablovskoj....u 22;00 je koshava umesto happy-a....a imash na happy cable u 22 h!! :-DMaja_RBD:Hej evo i mene!!! Anahi je bozanstvena na toj slici!
Pa ja nemam kablovsku, kad onda da gledam? Zar nema na happy-ju u 22:00 repriza?!?
I mene je prestigla....RyD:fashion queen kada si pre stigla da poshalesh 296 poruka???pa i Mariju si prestigla a ona je bash dugoooo ovde...

Heheh...u pravu si...Bas je lepo veme...Maja_RBD:Pa dobro...steta ali...
Eh da, jeste li primetili kako je vreme lepo??? Pa nema 50 centa!!! Konacno ova tema ima svoj pravac i vise je ne upropastava tamo neki teletabis...he, he, he
Ma imaju oni sve to posto mi tamo na svetu stalno to postavljamo...RyD:Moram sada u shkolu...grrrrrr!!!!Vidimo se veceras...mislim kuckacemo veceras...Lea postavi josh novih paparazzo slika ako ih imash...please!!!!E shta mislite da te paparazzo slike poshaljemo TV Novelama pa da ih stave u rubriku ''pazi,snima se!!!"????
Ja sam imala vise poruka nego sad , nego mi se izbrisalo , ne znam ... ma nije ni bitno !RyD:fashion queen kada si pre stigla da poshalesh 296 poruka???pa i Mariju si prestigla a ona je bash dugoooo ovde...

Ja sam Marija !fashion queen:Ja sam ti mega-brza!ko je marija:?