Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vladimir05:
Lea nemas pojma koliko sam srecna sto si se vratila....nije trebalo da se ljutis sto neki vole Dulce vise od Anahi ali to je proslo nadam se....Samo tvoju sliku ne vidim nigde
Nisam se ljutila zato sto je volite vise,omg,pa nisam psihopata,nego zato sto namecete i drugima da je vole,a svako ima svoj ukus i morate to da shvatite...Ali ok...Hvala na komplimentu,a drugarica pored je Sonja...Sad cu postaviti sliku sa Majom_RBD...

Izvini ako si shvatila da ja namecem misljenje da je Dulce bolja od Anahi ja zaista tako ne mislim, jel mi oprastas???Dok razmisljas pogledaj ovo...
0afot10nn3.jpg

2cny1zmzv0.gif

2exopkmba2.jpg

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Sorry hoces :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ljudi sta mislite da smislimo neku novu igru a da ne bude svadje?Na primer moze da se zove ili ili.
Npr Diego/Poncho i onda onaj ispod odgovori pa on postavlja pitanje.Mozemo kaladonta,osoba iznad mene,osoba ispod mene pa mozemo nesto kao sto ima erreway.Postavimo imena glumaca i jednom dodajemo a drugom oduzimamo 2 boda i 3.kojih na kraju ostanu su pobednici ili tako nesto da nam bude zabavno kao i posetiocima ovog foruma...Pa npr 5 najdrazih buntovnika na forumu i zasto i tako nesto...Razmislite pa javite

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back