Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e a kod mene ja situacija da nas nekoliko volimo Rebelde a njih nekoliko rebeldeway pa se stalno raspravljamo!a ove sto gledaju (ustvari sto su gledale)rebeldeway kazu kako je anahi buljava i anoreksicna i da je lusiana lepsa od nje,a za dulse kazu da je najlepsa i da je bas zbog toga mrze sto ja lepsa i od lusiane i Camile!!!!!!!!za alfonsa kazu da izgleda kao da oma 30 god.a za ukera da je ruzan i babast!:roll::roll::roll:

e a kod mene ja situacija da nas nekoliko volimo Rebelde a njih nekoliko rebeldeway pa se stalno raspravljamo!a ove sto gledaju (ustvari sto su gledale)rebeldeway kazu kako je anahi buljava i anoreksicna i da je lusiana lepsa od nje,a za dulse kazu da je najlepsa i da je bas zbog toga mrze sto ja lepsa i od lusiane i Camile!!!!!!!!za alfonsa kazu da izgleda kao da oma 30 god.a za ukera da je ruzan i babast!:roll::roll::roll:

ISTA SITUACIJA!!!za anahi prichaju da je buljawa i anoreksichna(a bash je lepa swi kazu da ima preeeelepe ochi i da je superslatka i superzgodna!!!-a errewayewci ne mogu to da podnesu!!!:p)a za dulce kazu da je supercool i priznaju da je lepsha od kamille!!!hahaha:lol:

moja keva bas gotivi rebelde ponekad cak i odgleda samnom!i obozava Ukera stalno ponavlja kako je ovaj mali sladak.......a ima istu kosu kao dul trenutno samo crnu ne namerno nego je prestala da je fenira!sad joj je mnogo lepse!!!h

Ma erreway je skroz propao :D:D:D
Ali ne razumem one koji kazu da je onaj njihov Pablo (Benjamin) sladak i da je lepsi od Chrisa :shock::shock:
Uglavnom sve kopije propadnu,ali rbd......
LA MEJOOOOOR:D
Ja sam gledala samo neke epike RW,i katastrofa.
Sobe su im sve nekako izlepljene nekim jadnim slicicama,a tek osvetljenje...
A kaze moja drugarica da su sobe od RW mnogo modernije,ma jesu qr*c

Ma erreway je skroz propao :D:D:D
Ali ne razumem one koji kazu da je onaj njihov Pablo (Benjamin) sladak i da je lepsi od Chrisa :shock::shock:
Uglavnom sve kopije propadnu,ali rbd......
LA MEJOOOOOR:D
Ja sam gledala samo neke epike RW,i katastrofa.
Sobe su im sve nekako izlepljene nekim jadnim slicicama,a tek osvetljenje...
A kaze moja drugarica da su sobe od RW mnogo modernije,ma jesu qr*c

Nasi buntovnici su mnogo savremeniji i poznatiji glumci...ja sam isto gledala neke epizode errevay/a i nije mi nesto!:-?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back