Reason 4.0 Start problem

Black_star

Buduća legenda
Moderator
Poruka
29.960
Jeste da imam zastareli model, ali pre finalne deinstalacije i ugradnje nove verzije,
moram da jos jednom pitam o cemu je ovde rec, jednostavno da shvatim problematiku, i da
vidim mogu li kao takvu da je resim, ako je ikako moguce.:)

Dakle, evo pitanja za vrhuske programere: imam problem sa 4-om da ga pokrenem.

Prosto, kada kliknem na ikonu, program se pokrene, ali se ubrzo pojavi obavestenje sledece sadrzine:
"ReWire installation failed because access to a file or directory was denied while installing the Rex DLL in the System directory."
(Sta je tacno Rex DLL i sta ga koci?)

Nesto sam malo preturao, trazio resenja na netu, po forumima, te treba da udjem u system32 da obrisem tu Rex.dll komponentu programa,
te ne da je obrisem nego da preimenujem ekstenziju u nesto fantomsko (tipa `.dll` u `.dl_`??), te nije ni to, nego da se ta komponenta zameni
svezijom verzijom iz nekog da li update-a, po sistemu copy-paste? Sve sam to probao, ali natpis i dalje iskace. Da ironija bude veca, desi se
da program ponekad i krene normalno, tad se obradujem, pomislim da se ta komponenta tek tad uglavila i proradila, kad ono, sledeci put:
opet ista prica - natpis i cvrc!:sad2: Kako da resim ovaj problem, pomagajte, treba nesto pod hitno da kompoTujem?:):lol:
BTW, koristim Windows 7-icu..

Jeste da imam zastareli model, ali pre finalne deinstalacije i ugradnje nove verzije,
moram da jos jednom pitam o cemu je ovde rec, jednostavno da shvatim problematiku, i da
vidim mogu li kao takvu da je resim, ako je ikako moguce.:)

Dakle, evo pitanja za vrhuske programere: imam problem sa 4-om da ga pokrenem.

Prosto, kada kliknem na ikonu, program se pokrene, ali se ubrzo pojavi obavestenje sledece sadrzine:
"ReWire installation failed because access to a file or directory was denied while installing the Rex DLL in the System directory."
(Sta je tacno Rex DLL i sta ga koci?)

Nesto sam malo preturao, trazio resenja na netu, po forumima, te treba da udjem u system32 da obrisem tu Rex.dll komponentu programa,
te ne da je obrisem nego da preimenujem ekstenziju u nesto fantomsko (tipa `.dll` u `.dl_`??), te nije ni to, nego da se ta komponenta zameni
svezijom verzijom iz nekog da li update-a, po sistemu copy-paste? Sve sam to probao, ali natpis i dalje iskace. Da ironija bude veca, desi se
da program ponekad i krene normalno, tad se obradujem, pomislim da se ta komponenta tek tad uglavila i proradila, kad ono, sledeci put:
opet ista prica - natpis i cvrc!:sad2: Kako da resim ovaj problem, pomagajte, treba nesto pod hitno da kompoTujem?:):lol:
BTW, koristim Windows 7-icu..
Tu u poruci kaze da ti fali taj"Rex dll nije uspesno instaliran,jer ti je direktorijum bio onemogucen tokom instaliranja.Evo odakle ces da ga skines i prebacis u folder "system 32"
https://fix4dll.com/rex_dll.Samo izaberi tvoj OS

Tu u poruci kaze da ti fali taj"Rex dll nije uspesno instaliran,jer ti je direktorijum bio onemogucen tokom instaliranja.Evo odakle ces da ga skines i prebacis u folder "system 32"
https://fix4dll.com/rex_dll.Samo izaberi tvoj OS
Odlicna ideja i sjajan program, ali nazalost, nije upalilo.:(
Da,na Win7 pored System32 postoji i SysWow64, i to je mesto
gde mi je sugerisano da instaliram rex.dll. Tacno tamo je i bio stari rex.;)
Ovaj je trebalo da ga zameni,sto je valjda i ucinjeno.Opet,bez promene..:confused:

Mada...u onoj poruci pise prve dve reci: "Rewire instalation..."
Fajl s nazivom `rewire.dll` nalazi se i u system32 i u syswow64...
Igra li i taj fajl neku ulogu, na nekom forumu pise da ide u paru sa rex.dll?

Ok.hvala,nego,sta predlazes,gde da instaliram,u sys32 ili syswow64? Mozda oba??
Otislo u syswow64 - nece.:(
Postoji i fajl REX Shared Library.dll. Ima li on neku vaznost u ovome?
U System 32 iz njega se pokrecu svi programi,Inace svi dll fajlovi treba da da dodju uz program koji si instalirao.Dodjavola kada bi svaki dll fajl trebao traziti i instalirati sam.Tako po neki prodju da ne odu u sistemski folder,zbog nekih problema u instalaciji samog.Vidi ti pre deinstaliraj taj program sto te zeza,pa pronadji latest verziju iste i instaliraj i nek butde isto bit-a koji ti je i Win.7.

Nešto mi je palo na pamet... dešavalo mi se sa nekim programima da mora da pokrene instalaciju sa onime desni klik - "run as administrator", a ne običnim dvoklikom.
Šta te košta da probaš?
Znam sta mislis. To sam probao bukvalno prvo kao pokusaj da resim ovaj bag, ali nije htelo ni to da pomogne.
Nista,sva je vajda da cu da ga deinstaliram. Nema druge. Tnx 4 help!:)

Back