Realno

Da, samo što Paranormalna ne uzurpira tuđu kuću i tuđih život.

Pre nego nešto kažemo morali bi da se stavimo na njegovo mesto i da zamislimo našu mamu.
I naše mame nas nekad nerviraju kad nam nešto kažu a njima opraštamo jer znamo da ne misle ništa loše, e e tako isto možemo da pomislimo i za njegovu mamu, ne misli ništa loše, ali pošto je njegova mama mi ćemo da je mrzimo.

Pre nego nešto kažemo morali bi da se stavimo na njegovo mesto i da zamislimo našu mamu.
I naše mame nas nekad nerviraju kad nam nešto kažu a njima opraštamo jer znamo da ne misle ništa loše, e e tako isto možemo da pomislimo i za njegovu mamu, ne misli ništa loše, ali pošto je njegova mama mi ćemo da je mrzimo.

Dobro što sam te isprovocirao, nedostaju mi ljudi poput tebe. ;):heart:

Uvlačili emocije ili ne u ovoj situaciji pobeđuju racionalizam i pragmatizam, zar ne?

Ubediti Paranormalnu da na oltaru posvećenom Majčinskom Bogu prinese svoj nervni stub kao žrtvu je već sada nemoguća misija.

Vidiš da se žena više i ne kontroliše.

A i ja imam slične probleme i razumem Paranormalnu. ;)

Jel grehota napustiti tipa koji nezna kzFati , vesh prati i peglati i organizovati svakodnevnicu?

Otje da dovede svoju majku ....Opet!!!! ....

Sinotj sam poludjela i rekla sam ako dovedesh nju ja odavden idem .

Sama sebi se zachudila kolko agresije ima u meni kad je rech o njegovoj familiji
strasno..
pa on misli samo na sebe..
gde si ti u toj celoj prici?

ja nerviram svoju mamu, ne ona mene

Jel grehota napustiti tipa koji nezna kzFati , vesh prati i peglati i organizovati svakodnevnicu?

Otje da dovede svoju majku ....Opet!!!! ....

Sinotj sam poludjela i rekla sam ako dovedesh nju ja odavden idem .

Sama sebi se zachudila kolko agresije ima u meni kad je rech o njegovoj familiji

misim da jeste grehota ali ako će da dovede majku onda nije

pa sigurno svekar :lol:

Pa vidiš, sin bi se povodio za ocem i otac ne bi dozvoljavao da bude trajna tovarna mazga naročito ako još i radi.

Jedino ako su imali sluškinju :roll: ili ako su išli po svetu neoprani i prljavi što je moguće ako je romska populacija u pitanju. :neutral:

Poslednja izmena:
A i koliki retard moraš da budeš da bi postao sluga nekoj nepismenoj, džangrizavoj ženi.

Paranormalna, no offense.
Mislim na svekra koji bi trebao ceo život da dvori tvoju svekrvu.

Poslednja izmena:

Back