- Poruka
- 86.511
jede se kavijar, pije se džin, ima se para, ima se s čimTo podmladak glavesina sns-a spicka za max 3-4 dana
ponekad trava - nikad heroin jer ja sam guzonjin sin
al kad me @bird again zovne hodi.malo vamo
ja odmah dotrčim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jede se kavijar, pije se džin, ima se para, ima se s čimTo podmladak glavesina sns-a spicka za max 3-4 dana
To ako ne kupuješ hranu u suprotnom ti treba pola miliona dinara mesečno.150.000 dinara za dve osobe da prezive.
Ma ***** te cokolade.To ako ne kupuješ hranu u suprotnom ti treba pola miliona dinara mesečno.
Pogledajte prilog 1792844Pogledajte prilog 1792846
5.000 dnevno?150.000 dinara za dve osobe da prezive.
To je oko 850€. Nije li to malo premalo? Jel može nekakva računica?podjimo od toga, da imate nekretninu...ne plazate stan, vec samo rezije...100 000 za dvoje, da imaju solidan zivot
skromnost i realnost, pa se nekako preziviTo je oko 850€. Nije li to malo premalo? Jel može nekakva računica?
Oni da nose cipele od 2k evra a mi skromno.skromnost i realnost, pa se nekako prezivi
Pa to onda nije solidan život, kao što si prvi put napisao, nego skroman. Kod nas u Hrvatskoj taj solidan život je preko 2000€ za obitelj, bar 3 člana. Za režije oko 250€, za hranu oko 650-700€, gorivo za auto oko 70€, servisi i registracija oko 50€, odjeća i obuća oko 150-200€, za ljetovanje oko 200€, dječiji troškovi oko 100€, štednja, krediti... Kažem minimalno 2000€. S obzirom da je kod nas medijalna plaća oko 1250€, dvije bi bile 2500€, to je otprilike ono što treba za solidan život.skromnost i realnost, pa se nekako prezivi
ovde je bilo 1 litar benzina, za 5 maraka..plata bila 3 marke..mator sam i pamtim i lose trenutke u SrbijiPa to onda nije solidan život, kao što si prvi put napisao, nego skroman. Kod nas u Hrvatskoj taj solidan život je preko 2000€ za obitelj, bar 3 člana. Za režije oko 250€, za hranu oko 650-700€, gorivo za auto oko 70€, servisi i registracija oko 50€, odjeća i obuća oko 150-200€, za ljetovanje oko 200€, dječiji troškovi oko 100€, štednja, krediti... Kažem minimalno 2000€. S obzirom da je kod nas medijalna plaća oko 1250€, dvije bi bile 2500€, to je otprilike ono što treba za solidan život.
dobar deo mog zivota je bio skroman, a i sada je samo nesto boljiOni da nose cipele od 2k evra a mi skromno