- Poruka
- 598
Moj drug isto rece da je bila jebbeno dobra utakmica...zao mi sto nisam gledao ***...cestitke Realu.
utakmica je bila odlican, svaka im cast
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj drug isto rece da je bila jebbeno dobra utakmica...zao mi sto nisam gledao ***...cestitke Realu.
Ma ne kazem ja da nije ekstreman start...ali ga opravdavam u datim okolnostima...
I to meni pokazuje da je tom igracu stvarno stalo! A takvi po meni nikad ne namjestaju utakmice...
Uvijek sam postovao osjecanja...
Ma ne kazem ja da nije ekstreman start...ali ga opravdavam u datim okolnostima...
I to meni pokazuje da je tom igracu stvarno stalo! A takvi po meni nikad ne namjestaju utakmice...
Osecanja koje pokazuje da se radi o imbecilu a ne o normalnom coveku koji sebe naziva sportistom? Taj imbecil uljudskom obliku ne moze nicim da opravda sutiranje igraca dok ovaj lezi na zemlji. To nije svojstveno cak ni zivotinjama. I one znaju da ostave porazenog protivnika koji lezi na zemlji i ne pruza otpor. Koje to ljudsko osecanje opravdavas u ovom slucaju? Njegovu sujetu sto ga je igrac u postenoj trci za loptom ostavio iza ledja?Ma ne kazem ja da nije ekstreman start...ali ga opravdavam u datim okolnostima...
Kako da vam objasnim?!
Dijelim misljenje sa ovim covjekom...
http://www.index.hr/sport/clanak/vi...ociju-kazna-za-pepea-je-prestroga/431172.aspx
"I dalje vjerujem da je to bio trenutak ludila i da je Pepe izgubio kontrolu samo na trenutak. Nije to učinio namjerno i nije ni znao što zapravo čini. Nije mu namjera bila nikoga ozlijediti. Poludio je i počeo je nasumično udarati. Ali nema opravdanja za njegovo ponašanje. Nakon incidenta znao je da ga čeka teška kazna i prihvatio ju je. Mislim i dalje da je ona prestroga, ali idemo dalje", rekao je Ramos.
Napravljeni jedanaesterac, udarac nogom, pa gaženje igrača koji ga je iznudio (Casquero), iako prekršaj uopće nije bio sporan, potom nokaut drugog nogometaša, crveni karton i, napokon, psovanje sudaca (“Svi ste vi kurvini sinovi!”), sve je to 26-godišnji portugalski branič Reala Pepe nanizao u 60-ak sekundi u završnici dvoboja.
Kako nije poludeo i poceo da udara svog golmana pa onda otrcao do svoje klupe i poceo da mlati svog trenera? Bas cudno usmereno ludilo!Nasumično udarati?
Pa što nije nasumično šutirao loptu...udario šakom u stativu?
Umjesto...
Napravljeni jedanaesterac, udarac nogom, pa gaženje igrača koji ga je iznudio (Casquero), iako prekršaj uopće nije bio sporan, potom nokaut drugog nogometaša, crveni karton i, napokon, psovanje sudaca (“Svi ste vi kurvini sinovi!”), sve je to 26-godišnji portugalski branič Reala Pepe nanizao u 60-ak sekundi u završnici dvoboja.
eee ljudi, vi ste pogledali taj snimak sta je on uradio, i prema tome sudite. Gledao sam cijelu utakmicu i ne opravdavam ono sto je Pepe napravio, ali da ste gledali cijelu utakmicu, vidjeli bi ste da je sudija cijelu utakmicu sudio u korist protivnika i ciste prekrsaje nije sudio za Real, u ovako teskoj zavrsnici prvenstva, ko ne bi poludio??????????
ahahah ahahahh ahahah ja nemogu da verujem sta si ti napisao
znaci sada na sledecoj utakmici treba ocekivati masakr
mozda ce neko i kalasnjikov da donese i da poludi
O cemu ti komentarises? A da si ti gledao u nedelju utakmicu u Zelenci izmedju Bohemie Podebrady i tamosnjeg domaceg tima, potpuno bi razumeo zasto je Dzordz Bus napao Irak!eee ljudi, vi ste pogledali taj snimak sta je on uradio, i prema tome sudite. Gledao sam cijelu utakmicu i ne opravdavam ono sto je Pepe napravio, ali da ste gledali cijelu utakmicu, vidjeli bi ste da je sudija cijelu utakmicu sudio u korist protivnika i ciste prekrsaje nije sudio za Real, u ovako teskoj zavrsnici prvenstva, ko ne bi poludio??????????
Slazem se. Sta sad, kad sudija po necijem misljenju nepravedno sudi igraci tog kluba treba da pocnu da se ubijaju?
Ono nije bio fudbal, ono je bilo skrnavljenje svega povezanog sa fudbalom. 10 meceva mu je malo.
O cemu ti komentarises? A da si ti gledao u nedelju utakmicu u Zelenci izmedju Bohemie Podebrady i tamosnjeg domaceg tima, potpuno bi razumeo zasto je Dzordz Bus napao Irak!
Ocekujem da ce danas u Barceloni Nemanja Vidic istrcati na teren da pomogne Barceloni u izbacivanju Chelsea iz daljeg takmicenja!![]()
ja sam naglasio da ne opravdavam ono sto je Pepe napravio
E vidis. Upravo je takav tvoj komentar u vezi onoga sto su svi ocenili kao blagu kaznu!sta sad ti pricas![]()
Tu je trebalo i da zavrsi tvoj komentar.ja sam naglasio da ne opravdavam ono sto je Pepe napravio
Da se razumemo mi lepo. Real Madrid je za poznavaoce fudbala moga vremena nedokuciva legenda. Pojam za fudbal. (Imam Puskasev potpis u clanskoj karti Crvene Zvezde) Ni jedan fudbalski klub nikada vise nece moci imati takvu svetsku popularnost kao sto je nekada imao Real Madrid. Dakle, protiv legende svih legendi nemam nista protiv. Ali debelo imam protiv anti fudbala koji je prezentirao Pepe i srusio sve ono sto je Real Madrig decenijama stvarao i stvorio. Njegov ugled tim postupkom nije smeo da unisti!U svakom slucaju...Real i bez Pepea...za vratom Barseloni![]()