Real Madrid

Real definitivno želi Pavljučenka
Novi trener Reala Huande Ramos namerava da u januarskom prelaznom roku dovede pojačanja iz svog bivšeg kluba Totenhema, a prvi na meti je Roman Pavljučenko.

Kako prenose britanski mediji, Hari Rednap, koji je na klupi Totenhema zamenio upravo Ramosa, spreman je da pusti ruskog reprezentativca da pređe u redove španskog šampiona. Predsednik Totenhema Danijel Livi naglasio je da njegov klub ima ograničen budžet za prelazni rok, tako da bi prodaja Pavljučenka koristila klubu. Suma koju bi Real ponudio nije navedena.

pitanje je oće li im on išta pomoći

Huntelar: „Biće golova“

BetaHolanđanin Klas-Jan Huntelar je uveren da će početi da postiže golove za Real Madrid, pošto od dolaska iz Ajaksa nijednom nije zatresao mrežu.

Napadač veruje da je napravio pravi potez prelaskom u Real i da će se odužiti svima koji su verovali u njega kada postigne prvi gol. Madridski klub se odlučio da dovede Huntelara kada se povredio njegov sunarodnik Rud Van Nistelroj i kada je bilo jasno da on neće moći da igra do kraja sezone.

„Presrećan sam što igram za Real Madrid jer je to veliki klub, najveći na svetu. Moj debi je bio dobar iako nisam uspeo da se upišem u strelce, ali sam imao šanse. Moram da igram više i da nastavim da se borim jer znam da će golovi doći“, rekao je Huntelar.

Real Madrid u subotu igra protiv Rasinga iz Santandera i želi da nastavi niz pobeda, a Huntelar smatra da još uvek postoji mogućnost da stignu vodeću Barselonu.

„Nadam se da ćemo doći do sedme uzastopne pobede i tako ćemo nastraviti da vršimo pritisak na Barselonu. Imaju veliku prednost ali mi moramo da pobeđujemo. Znamo da je Rasing odličan tim koji ima dobar sistem. Dobro znam njihove igrače, a sada imaju i Nikolu Žigića koji se vratio iz Valensije“, naglasio je Huntelar.

Selektor holandske reprezentacije Bert van Marvijk je s druge strane priznao da je zabrinut što Huntelar i Rafael van der Vart, koji su njegovi najvažniji igrači nemaju zadovoljavajuću minutažu u Realu.

„Nisam zadovoljan što oni jedna igraju jer više volim kada moji igrači igraju svake nedelje. U ovom trenutku to nije problem ali bi mogao da bude u bliskoj budućnosti“, rekao je van Marvijk.

Pepe: „Očekujte Ronalda u Realu“

BetaOdbrambeni igrač Reala Pepe izjavio je da očekuje da Kristijano Ronaldo pređe u madridski klub vrlo brzo.

„Kristijanova majka ima san da vidi sina u dresu Real Madrida. Poznato je da njegova majka ima veliki uticaj na njega, to je njen san, ali i njegov, a videćemo da li ima logike u tom snu“, rekao je Pepe.

U tu pricu bas ne vjerujem

Kaka: "Nisam pričao sa Madriđanima"
Jedan od najboljih fudbalera Milana, Brazilac Kaka, demantovao je da je razgovarao sa čelnicima Real Madrida i dodao da želi da ostane u italijanskom klubu.

"Mislim da je prošlih dana mnogo ljudi pričalo, a sada ću ja da govorim. Nisam imao kontakta sa ljudima iz Reala, niko nije pokušao da stupi u kontakt sa mnom. Ja sam već doneo odluku i želim da ostanem u Milanu", rekao je Kaka.

Izvršni direktor Milana Adrijano Galijani, koji je bio nadomak prodaje Kake u januarskom prelaznom roku Mančester Sitiju za rekordnu cenu, rekao je da Brazilac u klubu

Nocas je Real pokazao i srce i zube...i sve ono najljepse sto fudbal nosi...
Opravdavam potez Pepea jer su se igraci Hetafea valjali po terenu i zadrzavali vrijeme!

Velika pobjeda velikog tima! Snovi o tituli jos traju!

Definitivno je ovo bio mec koji se morao gledati!

Svaka cast...na kraju Real - Hetafe...3:2! Vratili su se nakon 0:1 i 1:2...prelijepo!

Nocas je Real pokazao i srce i zube...i sve ono najljepse sto fudbal nosi...
Opravdavam potez Pepea jer su se igraci Hetafea valjali po terenu i zadrzavali vrijeme!

Velika pobjeda velikog tima! Snovi o tituli jos traju!

Definitivno je ovo bio mec koji se morao gledati!

Svaka cast...na kraju Real - Hetafe...3:2! Vratili su se nakon 0:1 i 1:2...prelijepo!

Ti druskane ponekad stvarno nemas predstavu sta je objektivnost!!

Evo sta kaze ogavni terorista o svom nasrtaju

http://uk.eurosport.yahoo.com/23042009/3/real-s-pepe-devastated-violent-outburst.html

Back