Real Madrid

Realno slab igracki kadar,igraci su siledzije tehnicki slabo potkovani,pa i taj CR7 o kome se toliko prica jednostavno nema on tu notu tehnickog fudbalera,cist divljak na lopti,brz i jak,ali akcije nigde,samo soliranja neka.....
Di maria je uvek zbunjen nekako,cavi alonzo je pokazao sa spanijom da ume da igra fudbal kad ima s kim,ali ovde to nije slucaj.......ozil u slaboj formi,ali ima najprefinjeniju tehniku od svih njih......kedira uopste nije kalibar,iguain takodje,benzema je i dalje ostao talenat.....a odbrana.......marselo je klasicna sirovina modernog fudbala,ni trunke neceg brazilskog u sebi,odvratan je....koentrao klasican portugalski saban koji vise igra mandibulom nego nogama......pepe jedino da proba u Lazi Lazarevicu,najezim se kad cujem ljude kako hvale njegov pristup igranju odbrane i kako "mesi pored njega nije mrdn'o",pa mislim ljudi dajte dovedite specijalca sa heklerom da igra 1 na 1 s Mesijem,drugi neka ga juri karabinom,bocno neka rade koltovi,a sa tribina snajperi,e tako se igra odbrana na "umisljenom geju koga svi guraju i koji nema blage veze s fudbalom".....ako ipak prodje ("kao i uvek srecom") nek mu golman metne bombu pod noge.....arbeloa je igrac za osrednje klubove primere......kasiljas je klasa......
modric cist prosek,za prosecan klub jacih liga....
omladinska skola nigde,katanac.....trener kao i dobar deo igraca ne ubedjuje da je bas sasvim normalan......
Dakle tu treba tezak remont,jedno 10ak-15 igraca da se menja,da se dovede trener na duge staze,da se ne ocekuju moemntalni rezultati u vidu triple krune,da nema pritiska,da proradi omladinska skola,i da se zaigra fudbal

SAmo cekam kad prekaljeni strucnjak preuzme Siti,e onda ce ljubitelji fudbala plakati po Mancinija

Realno slab igracki kadar,igraci su siledzije tehnicki slabo potkovani,pa i taj CR7 o kome se toliko prica jednostavno nema on tu notu tehnickog fudbalera,cist divljak na lopti,brz i jak,ali akcije nigde,samo soliranja neka.....
Di maria je uvek zbunjen nekako,cavi alonzo je pokazao sa spanijom da ume da igra fudbal kad ima s kim,ali ovde to nije slucaj.......ozil u slaboj formi,ali ima najprefinjeniju tehniku od svih njih......kedira uopste nije kalibar,iguain takodje,benzema je i dalje ostao talenat.....a odbrana.......marselo je klasicna sirovina modernog fudbala,ni trunke neceg brazilskog u sebi,odvratan je....koentrao klasican portugalski saban koji vise igra mandibulom nego nogama......pepe jedino da proba u Lazi Lazarevicu,najezim se kad cujem ljude kako hvale njegov pristup igranju odbrane i kako "mesi pored njega nije mrdn'o",pa mislim ljudi dajte dovedite specijalca sa heklerom da igra 1 na 1 s Mesijem,drugi neka ga juri karabinom,bocno neka rade koltovi,a sa tribina snajperi,e tako se igra odbrana na "umisljenom geju koga svi guraju i koji nema blage veze s fudbalom".....ako ipak prodje ("kao i uvek srecom") nek mu golman metne bombu pod noge.....arbeloa je igrac za osrednje klubove primere......kasiljas je klasa......
modric cist prosek,za prosecan klub jacih liga....
omladinska skola nigde,katanac.....trener kao i dobar deo igraca ne ubedjuje da je bas sasvim normalan......
Dakle tu treba tezak remont,jedno 10ak-15 igraca da se menja,da se dovede trener na duge staze,da se ne ocekuju moemntalni rezultati u vidu triple krune,da nema pritiska,da proradi omladinska skola,i da se zaigra fudbal

SAmo cekam kad prekaljeni strucnjak preuzme Siti,e onda ce ljubitelji fudbala plakati po Mancinija

Tvoj pristup i karakterizacija pojedinih igraca govori o tvom (ne)poznavanju najlepse igre na svetu.
Kao prvo vidi se da si navijac Barselone, tako da tvoja zgrozenost, napadnost i sveopsta odvratnost prema Realu je nepodnosljiva.
Kada neko kaze da Ronaldo nema tehniku, da je Marselo sirovina- definitivno najbolji tehnicar kada su u pitanju bekovi(sa obe strane).
Cabi Alonsa i Kasiljasa si nahvalio samo zbog igranja u Spanskoj repki sa tvojim(barca) igracima.
Tvoj recenik nije normalan, nekultura na nivou.
Idi gledaj Barsu i uzivaj sto dolazis na ovu temu?
I da, forma recenice je takva da covek ne zna sta zelis kazati.
Za omladinsku skolu se slazem(gle to i slepac vidi).

Moj odgovor na krizu reala lezi u pozadini sukoba kapitena i trenera, jednostavno taj odnos nikada vise nece biti isti(ako je i nekada bio dobar).Igraci su na strani Ikera, ne postoji vise jedinstvo, rezultati su rezultat tog rastrojstva.

Tvoj pristup i karakterizacija pojedinih igraca govori o tvom (ne)poznavanju najlepse igre na svetu.
Kao prvo vidi se da si navijac Barselone, tako da tvoja zgrozenost, napadnost i sveopsta odvratnost prema Realu je nepodnosljiva.
Kada neko kaze da Ronaldo nema tehniku, da je Marselo sirovina- definitivno najbolji tehnicar kada su u pitanju bekovi(sa obe strane).
Cabi Alonsa i Kasiljasa si nahvalio samo zbog igranja u Spanskoj repki sa tvojim(barca) igracima.
Tvoj recenik nije normalan, nekultura na nivou.
Idi gledaj Barsu i uzivaj sto dolazis na ovu temu?
I da, forma recenice je takva da covek ne zna sta zelis kazati.
Za omladinsku skolu se slazem(gle to i slepac vidi).

Moj odgovor na krizu reala lezi u pozadini sukoba kapitena i trenera, jednostavno taj odnos nikada vise nece biti isti(ako je i nekada bio dobar).Igraci su na strani Ikera, ne postoji vise jedinstvo, rezultati su rezultat tog rastrojstva.

Da li ti imas mogucnost da mi zabranis da iznesem svoje vidjenje?
Ja sam navijac dobrog fudbala,briga mene za klupske boje inostranih klubova,moj stav je da Real nema igru,real nema tim,real nema kvalitet igraca dostojan renomea kluba,real nema trenera,ima destruktora svega lepog u ovoj igri.....
Ne nego cu da kritikujem Kasiljasa uz Bufona najboljeg golmana na startu ovog milenijuma,zar je u njemu problem?
Alonzo je najbolji zadnji vezni svidjalo se to tebi ili ne,a to sto je Spanac ja ne vidim kao njegovu manu
Nemam nikakve odvratnosti prema Realu,vec prema onome kako oni danas igraju
Jednostavno je ,Ronaldo je istreniran do bola,ja cenim to sto on ume,nisam rekao da nema tehniku vec da mu nije toliko izrazena,a slozices se da se najvise oslanja na brzinu i na brzinu svojih pokreta,ja jednostavno ne vidim kao narocit tehnicki poduhvat to sto ces nanizati 5 igraca zahvaljujuci svojoj superiornosti u fizikom smislu nad njima
Da li smem da primetim tvoju naklonost prema Murinju,a da ne budem popljuvan najbanalnijim recnikom internet spamera?
A sto se slazes za omladinsku skolu,sto i tu ne bi iskontrirao malo ?
Gde vidis nekulturu ? Sto se ne podsetis svojih izlaganja pri prvoj forumskoj raspravi sa mnom,zbog kojih su i obrisani postovi
I jos jednom da te podsetim da je forum mesto na kome svako iznosi svoje misljenje,a ostali ga komentarisu ali bez polaznog stava o tome kako si ti jedino objketivan (ti se odnosi na clana foruma) ,a svi ostali su subjektivne neznalice koje su jedva cule o pomenutoj temi,niko drugi nije normalan,treba da ide na lecenje i tome slicno......nisi ti taj koji ce odrediti tretman nekome

p.s. "rezultati su rezultat" :per:

Poslednja izmena:
Ja nikom ne zaranjujem i nemam pravo na to.
Pa ja ne razumem, tebi je sve crno belo-Ronaldo ne koristi tehniku, vec brzinu-cek onda Martins treba da je najbolji...mozak je bitan sve drugo su nebitni elementi.
Murinjo je ako realno posmatras najuspesnije trener u novom milenijumu, necu te obasuti spamerskim recnikom, to nisam, ne psujem i ne vredjam kao ti!
Dodaj malo objektivnost u svoj komentar pa ce sve biti u redu, tebi se ne svidja Murinjov stil, ali rezultati pokazuju da zna svoj posao..
Kontriram u stvarima u kojima se ne slazem, ti si okarakterisao pojedine igrace kao da nikada loptu nisu videli.
Lepo je sto si zapamtio neku "nasu" rapsravu(koje se ne secam-iskreno)..ako sam te tada uvredio, forgiv mi.
Ja nisam jedini objektivan, trudim se da kada nesto napisem stojim iza toga i da to sto napisem ima smisla, tvoj komentar jeste prihvatljiv, ali nije na mestu.

Ja nikom ne zaranjujem i nemam pravo na to.
Pa ja ne razumem, tebi je sve crno belo-Ronaldo ne koristi tehniku, vec brzinu-cek onda Martins treba da je najbolji...mozak je bitan sve drugo su nebitni elementi.
Murinjo je ako realno posmatras najuspesnije trener u novom milenijumu, necu te obasuti spamerskim recnikom, to nisam, ne psujem i ne vredjam kao ti!
Dodaj malo objektivnost u svoj komentar pa ce sve biti u redu, tebi se ne svidja Murinjov stil, ali rezultati pokazuju da zna svoj posao..
Kontriram u stvarima u kojima se ne slazem, ti si okarakterisao pojedine igrace kao da nikada loptu nisu videli.
Lepo je sto si zapamtio neku "nasu" rapsravu(koje se ne secam-iskreno)..ako sam te tada uvredio, forgiv mi.
Ja nisam jedini objektivan, trudim se da kada nesto napisem stojim iza toga i da to sto napisem ima smisla, tvoj komentar jeste prihvatljiv, ali nije na mestu.

Ronaldo koristi tehniku,ali mu to nije najjace oruzje.... u svetu postoji veliki broj igraca kojima je tehnika jaca od ronaldove,nisu bolji igraci od njega,nigde ja nisam ni spomenuo da je los igrac,vec jednostavno ne volim njegov stil,i uopste stil igre reala je jako naporan....sve vise atletike sve manje fudbala.....i ronaldo se uklapa u to....ozil je fudbalski najpotkovaniji igrac reala barem po kriterijumima koje ja cenim.....a mnogo vise cenim igrace koji igraju mozgom,uzivaju na terenu,imaju gospodske mekane pokrete,moze covek da ih zamisli i u odelu da igraju sa sve lakovanim cipelama......
Murinjo ima rezultate i to je objektivno,ali je Murinjo destruktor igre i to je takodje objektivno.....pronadji mi gde sam te ja psovao?
Na raspravu ne zelim da se vracam

celebracion_zps43b3bd53-1.gif

:lol:

Real Madrid-Šalke (sastav Reala za večerašnju utakmicu ) -trebalo bi da je tačan izvor,skinuto sa sajta fk Real Madrid

---------------------------------Iker-------------------------------------

---------Dani---------Varane------------Nacho-------Coentrao----------

---------------------Illarramendi---------Casemiro--------------------

---------------------------------Isco-------------------------------

--------------------Jese---------------Ronaldo-----------------------

------------------------------Morata----------------------------------

Kakav šmekerski gol za 4-0. :klap:
Svaka čast Realu, razvalili su ovaj Bajern. Jbg, Vučić ih izbaksuzirao kad je rekao da će Srbija da funkcioniše kao Bajern. :mrgreen:

Ovo nije Bajern, ovo je Barselona 2, ultra-smaracko i besmisleno drkanje lopte na malom prostoru dok ispred sebe imas 1000 igraca. Uh kako volim kada takav fudbal pukne skroz. Bejl i Ronaldo su za klasu iznad svih onih drkosa iz Barse, koji komotno mogu da igraju mali fudbal.

Sad posle Krosa dolazi i Rodrigez u Real, a treba da odu Kedira i Di Marija. Mislim da je ovo potpuni promašaj i za Rodrigeza i za Real.
Ako ga budu besomučno gurali na bok kao što su to radili sa Ozilom, propašće kao i Ozil. Ako ga budu gurali iza ofanzivnog trojca mnogo će se trošiti defanzivno, posebno ako odu Di Marija i Kedira i opet će da propadne... Ko će tu da trči i oduzima lopte? Neće valjda Modrić ili Alonso. :roll:

Sad posle Krosa dolazi i Rodrigez u Real, a treba da odu Kedira i Di Marija. Mislim da je ovo potpuni promašaj i za Rodrigeza i za Real.
Ako ga budu besomučno gurali na bok kao što su to radili sa Ozilom, propašće kao i Ozil. Ako ga budu gurali iza ofanzivnog trojca mnogo će se trošiti defanzivno, posebno ako odu Di Marija i Kedira i opet će da propadne... Ko će tu da trči i oduzima lopte? Neće valjda Modrić ili Alonso. :roll:

Bas njih briga ko ce da oduzima lopte, dresovi sa Rodrigezovom desetkom ima da idu kao alva :D e ali uzevsi u obzir da je Atletiko ocerupan a Barsa u tranziciji, ne bih se cudio da Real uzme prvenstvo sledece sezone...

Back