Real Madrid

aqifn7

Ovo je jedan od jačih gifova :lol:

Svi su do jaja odrađeni...favorit mi je Marselo :D

Dobra je strucnjak, cuj mene dobar, najbolji, ali kao covek je govn* veliko...Covek forsira svoje igrace, Kasiljasa stavlja na klupu?
Mislim kao da ga je zamenio Bufon, ne kapiram sta oce da postigne ?

Pa to, ali na stetu reala sve radi...neka obuzda svoj ego ako moze, ako ne neka kupi prnje i neka ide...od kada je otisao raul, jeb* mi se vise za ove balavce.

Na stranu njegov ego, on je uspeo da Real vrati u vrh evropskog fudbala, u 2 sezone u LŠ ima 2 polu-finala, sa klubom koji je navikao da ispada u prvoj nokaut fazi, i ima titulu prvaka Španije, ispred ovakve Barse, i kupove što je uzeo.

Time što je Kasiljasa stavio na klupu pokazuje da je on glavni u Real Madridu i da on donosi odluke ko će igrati, a ko ne, mada je to loš potez, videlo se u 2 utakmice, i mislim da odlazak Raula ni približno nije smetao fanovima ovog kluba kao stavljanje Kasiljasa na klupu.

Pa zato sto su ti fanovi sise najvece...Nije ima smetalo ni kada je Ronaldo uzeo 7 i tako dalje...Kada se igraju utakmice pozorisna atmosfera...
A za Murinja, kakve veze ima, to niko ne spori, ali sta se izivljava nije mi jasno, ajde da je uzeo LS pa i da razumem, ovako sa timom koji je on stvorio-on je birao igrace i bacao pare.
A ovo sto traze Ikera to je vise zato sto su im rezultati ko ****, pa traze razlog da se iskale na Murinju...

Kada se igraju utakmice pozorisna atmosfera...

To je i meni baš glupo...pokušao je to Murinjo da promeni, al' izgleda nije uspeo. :D

A za Murinja, kakve veze ima, to niko ne spori, ali sta se izivljava nije mi jasno, ajde da je uzeo LS pa i da razumem, ovako sa timom koji je on stvorio-on je birao igrace i bacao pare.

On je vratio klub na stazu stare slave...

A što se tiče igrača, nije on birao, kao što nije birao ni Pelegrini, tu uglavnom dovodi Florentino Perez...

Ne znam koga je on doveo sem Karvalja...Modrić nije bio njegova želja. :D

A ovo sto traze Ikera to je vise zato sto su im rezultati ko ****, pa traze razlog da se iskale na Murinju...

Ja mislim da je Murinjovo vreme u Realu prošlo...nešto slično mi je ovo kao i poslednji dani AVB na klupi Čelsija, čini mi se da ga i neki igrači možda bojkotuju, jednostavno više nisu tim...

Modrić nije igrač za Real. Mourinho traži krvoločnost, okomitost i fantastične fizičke predispozicije. Modrić to nema....
On je igrač za klubove koji dugo drže posjed lopte i na taj način iscrpljuju suparnika i onda ubadaju kroz pukotine koje nastanu....
Nadam se da će na jesen promijeniti klub. Manchester United bi bio dobar.

Modrić nije igrač za Real. Mourinho traži krvoločnost, okomitost i fantastične fizičke predispozicije. Modrić to nema....
On je igrač za klubove koji dugo drže posjed lopte i na taj način iscrpljuju suparnika i onda ubadaju kroz pukotine koje nastanu....
Nadam se da će na jesen promijeniti klub. Manchester United bi bio dobar.

Barcelona? Ali nema tamo mesta za njega. Njegov stil nece ni u mancesteru proci, mogao bi menjati Pirla u Juveu ali tesko da ce pristati na to.

Barcelona? Ali nema tamo mesta za njega. Njegov stil nece ni u mancesteru proci, mogao bi menjati Pirla u Juveu ali tesko da ce pristati na to.

Ha ne znam, da ga je Barca htjela uzela bi ga. Siguran sam da bi tamo igrao sjajno....
E sad Manchester ne gledam često, ali znam da igraju po ustaljenim šablonama što njemu dosta paše, nije on neki nepredvidljiv igrač, koristi primopredaju koja mu je vrhunska i to je to manje-više....
Arsenal možda, ali ništa ako ne uđu u LP...
Možda bi najviše koristio Chelseau, njima fali posjeda, ahtjeli bi ga jako....:mrgreen:

Iako sam u startu mislio da će izbacit Khediru, ispada da upravo snjim u paru igra najbolje...što znači Xabi Alonso...što znači do viđenja...:bye:

Ozil nema ni krvoločnost ni fantastične fizičke predispozicije ali ima kvalitet ... Modić jednostavno nema kvalitet za najbolje klubove, za njega je Valensija, Totenhem i tako sličan klub idealna sredina ...

Upravo tako, igrac jednostavno nije za nzm top 5 ili top 10 klubova...radi se o svetskom igracu, ali nema to nesto...nije se snasao u realu...kao sto sam i pretpostavio...U totu je bio No.1 a u realu nije zvezda i zato se gubi svaki trag luke.

Zato sto se u Realu siluje lopta....igraju divljacki fudbal,preko Ronalda koji ima motorni pogon,ali stoji i da Modric nema to sto bi ga izbacilo za lidera
Ozil je nesto drugo,ima lucidnost,on je moderna desetka,a Modric je nabedjena desetka,nema Modric agilnost da bi mogao da igra tu poziciju,jednostavno ne moze da bude vodja na vrhunskom nivou,mora da radi u paru sa nekim jer je centralni vezni.....pitanje je kako bi se snasao i u Celsiju,ali verovatno nesto bolje nego ovamo

Real mora da menja trenera,filozofiju i igracki kadar,i da osvezi omladinsku skolu.....previse atleta u timu,mekoce nigde,los fudbal za gledanje a ni rezultati nisu Bog zna kakvi

Dakle gledam jučer Granada:Real. I stvarno žalosno. Ko da su na teren poslali 11 atletičara na steroidima. Samo sila, nekakva forsiranja, masa nepreciznih pasova. Modrić ustrašen ko da je uškopljen, samo trčkara bez ikakvog učinka. Na ljeto povratak u England. Tamo ne znaju pa im je lakše prodat foru da igrač sa 1 golom i 1 asistom u sezoni može biti svjetska klasa.
Onaj Ramos ko neki veteran, lijevi bekovi ko muhe bez glave, a desni je Arbeloa.:mrgreen: Jedino onaj Varane mrcina.
Xabi i Khedira industrijalci. Di Maria izgubljen, Kiki sebičan do bola. Napadači ispod razine kluba.

Bit će remont žešći jer ovakvi ne da ne mogu do nekog trofeja već će od ožujka igrat sam prvenstvo u borbi za LP.
Recimo Bayern gledam i pregazio bi ih.

I taj kadar nešto tanak, jedva da 3,4 nekakve zamjene imaju. Traljavo, traljavo....

Dakle gledam jučer Granada:Real. I stvarno žalosno. Ko da su na teren poslali 11 atletičara na steroidima. Samo sila, nekakva forsiranja, masa nepreciznih pasova. Modrić ustrašen ko da je uškopljen, samo trčkara bez ikakvog učinka. Na ljeto povratak u England. Tamo ne znaju pa im je lakše prodat foru da igrač sa 1 golom i 1 asistom u sezoni može biti svjetska klasa.
Onaj Ramos ko neki veteran, lijevi bekovi ko muhe bez glave, a desni je Arbeloa.:mrgreen: Jedino onaj Varane mrcina.
Xabi i Khedira industrijalci. Di Maria izgubljen, Kiki sebičan do bola. Napadači ispod razine kluba.

Bit će remont žešći jer ovakvi ne da ne mogu do nekog trofeja već će od ožujka igrat sam prvenstvo u borbi za LP.
Recimo Bayern gledam i pregazio bi ih.

I taj kadar nešto tanak, jedva da 3,4 nekakve zamjene imaju. Traljavo, traljavo....
A taj isti tim je kompletno nadigrao Barselonu prosle godine..Da li je problem u Murinju?

A taj isti tim je kompletno nadigrao Barselonu prosle godine..Da li je problem u Murinju?

Mislim da je koncentracija ego tripova prevelika. Nešto slično se događalo Ancelotiju sa Terrijem, Coleom, Lampardom. Mourinhu su to Casillas, Ramos, Xabi.
S druge strane Mourinho uvijek igra taj defene stil sa brzim okomitim polukontrama. Sad kad su ih provalili puštaju ih svi da igraju, a oni se pate. Premalo ideje. Kao da ne uživaju u nogometu, nego ih netko tjera.
Ima tu i do ozljeda. Lijevi bekovi su bili aut pa Pepe pa Casillas.

Back