peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Ovo je jedan od jačih gifova

Svi su do jaja odrađeni...favorit mi je Marselo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je jedan od jačih gifova
Svi su do jaja odrađeni...favorit mi je Marselo![]()
Dobra je strucnjak, cuj mene dobar, najbolji, ali kao covek je govn* veliko...Covek forsira svoje igrace, Kasiljasa stavlja na klupu?
Mislim kao da ga je zamenio Bufon, ne kapiram sta oce da postigne ?
Hoće da pokaže ko je glavni.
Pa to, ali na stetu reala sve radi...neka obuzda svoj ego ako moze, ako ne neka kupi prnje i neka ide...od kada je otisao raul, jeb* mi se vise za ove balavce.
Kada se igraju utakmice pozorisna atmosfera...
A za Murinja, kakve veze ima, to niko ne spori, ali sta se izivljava nije mi jasno, ajde da je uzeo LS pa i da razumem, ovako sa timom koji je on stvorio-on je birao igrace i bacao pare.
A ovo sto traze Ikera to je vise zato sto su im rezultati ko ****, pa traze razlog da se iskale na Murinju...
Mnogo su slabi kao tim....da nema Ronalda, izginuli bi, 3 mesto bi sanjali...
Modrić nije igrač za Real. Mourinho traži krvoločnost, okomitost i fantastične fizičke predispozicije. Modrić to nema....
On je igrač za klubove koji dugo drže posjed lopte i na taj način iscrpljuju suparnika i onda ubadaju kroz pukotine koje nastanu....
Nadam se da će na jesen promijeniti klub. Manchester United bi bio dobar.
Barcelona? Ali nema tamo mesta za njega. Njegov stil nece ni u mancesteru proci, mogao bi menjati Pirla u Juveu ali tesko da ce pristati na to.
Ozil nema ni krvoločnost ni fantastične fizičke predispozicije ali ima kvalitet ... Modić jednostavno nema kvalitet za najbolje klubove, za njega je Valensija, Totenhem i tako sličan klub idealna sredina ...Modrić nije igrač za Real. Mourinho traži krvoločnost, okomitost i fantastične fizičke predispozicije. Modrić to nema....
Ozil nema ni krvoločnost ni fantastične fizičke predispozicije ali ima kvalitet ... Modić jednostavno nema kvalitet za najbolje klubove, za njega je Valensija, Totenhem i tako sličan klub idealna sredina ...
A taj isti tim je kompletno nadigrao Barselonu prosle godine..Da li je problem u Murinju?Dakle gledam jučer Granada:Real. I stvarno žalosno. Ko da su na teren poslali 11 atletičara na steroidima. Samo sila, nekakva forsiranja, masa nepreciznih pasova. Modrić ustrašen ko da je uškopljen, samo trčkara bez ikakvog učinka. Na ljeto povratak u England. Tamo ne znaju pa im je lakše prodat foru da igrač sa 1 golom i 1 asistom u sezoni može biti svjetska klasa.
Onaj Ramos ko neki veteran, lijevi bekovi ko muhe bez glave, a desni je Arbeloa.Jedino onaj Varane mrcina.
Xabi i Khedira industrijalci. Di Maria izgubljen, Kiki sebičan do bola. Napadači ispod razine kluba.
Bit će remont žešći jer ovakvi ne da ne mogu do nekog trofeja već će od ožujka igrat sam prvenstvo u borbi za LP.
Recimo Bayern gledam i pregazio bi ih.
I taj kadar nešto tanak, jedva da 3,4 nekakve zamjene imaju. Traljavo, traljavo....
A taj isti tim je kompletno nadigrao Barselonu prosle godine..Da li je problem u Murinju?