Real Madrid

Glupost je reći da Murinjo nije veliki trener, ako ne i najveći, gde god je bio, napravio je odlične rezultate, prvo mesto Inter, pa Porto, pa Čelsi...sada i Real, Real je ruku na srce bio raspad, Roma ga je dobila na ''Bernabeu'', sada uzimaju titulu i drugi put su bili među 4 najbolja u Evropi...

Murinjo je možda, ponavljam možda zayebao što je barem meni se tako čini - išao na penale...ili nije hteo da rizikuje...

Dominacija Barse nije završena, sledeće sezone se nastavlja...to je samo jedna sezona, u utakmicama protiv Čelsija su bili bolji, 3 puta su pogodili okvir gola...

Koje igrace je Real imao tada,a koje sada?
Slazem se,Murinjo je dobar trener,sredio je sve timove gde je raadio koliko-toliko,ali nije epski pa da sad izmislja toplu vodu,nekad je poenta u jednostavnosti......

Koje igrace je Real imao tada,a koje sada?
Slazem se,Murinjo je dobar trener,sredio je sve timove gde je raadio koliko-toliko,ali nije epski pa da sad izmislja toplu vodu,nekad je poenta u jednostavnosti......

Sa Zidanom, Figom, Bekamom, Ronaldom, Gutijem, Raulom nisu ništa naročito bili, s obzirom na imena igrača...

Pelegrini je isto imao dobar tim pa je Real ispao od Liona u osmini-finala LŠ...ispao u kupu od kluba iz treće lige i bio drugi u Primeri...

Murinjo je prekinuo tradiciju Liona, već prve sezone stigao do polu-finala LŠ, osvojio Kup...a druge već prvak Španije i opet polu-finalista LŠ...

Sa Zidanom, Figom, Bekamom, Ronaldom, Gutijem, Raulom nisu ništa naročito bili, s obzirom na imena igrača...

Pelegrini je isto imao dobar tim pa je Real ispao od Liona u osmini-finala LŠ...ispao u kupu od kluba iz treće lige i bio drugi u Primeri...

Murinjo je prekinuo tradiciju Liona, već prve sezone stigao do polu-finala LŠ, osvojio Kup...a druge već prvak Španije i opet polu-finalista LŠ...

Raul,Karlos su osvojili 3 lige sampiona sa realom...figo i zidan 1 uz bar jos 1 dobru sezonu..u periodu kad su bili najjaci igraci tad su i osvajali,na prelazu vekova......ronaldo kad je dosao imaju jedno 1/2 finale.......

A Pelegrini nije u svom sastavu imao Di mariu,Ozila,Kediru,Koentraa,Karvalja itd.......

Slazem se, najveca zasluga lezi u Murinju,ali da je mogao da napadne malo vise bajern,mogao je........

Glupost je reći da Murinjo nije veliki trener, ako ne i najveći, gde god je bio, napravio je odlične rezultate, prvo mesto Inter, pa Porto, pa Čelsi...sada i Real, Real je ruku na srce bio raspad, Roma ga je dobila na ''Bernabeu'', sada uzimaju titulu i drugi put su bili među 4 najbolja u Evropi...

Murinjo je možda, ponavljam možda zayebao što je barem meni se tako čini - išao na penale...ili nije hteo da rizikuje...

Dominacija Barse nije završena, sledeće sezone se nastavlja...to je samo jedna sezona, u utakmicama protiv Čelsija su bili bolji, 3 puta su pogodili okvir gola...

Murinjo se jeste zajebao sto nije malo vise napao Bajern,tu nema dileme-pogresio je.Mada opet dosta uticaja je imao u el klasiko,koji su Real i Barsa igrali izmedju svojih polufinalnih meceva.
Kako mislis dominacija Barse se nastavila?Sta su osvojili ove godine?Mozda kup i to je to...Naravno dugorocno dominacija Barse nije sigurno zavrsena,ali kratkorocni jeste.Murinjo je uspeo sa Realom da im prekine niz od 3 titule i to na sred Nou kampa...
Real potpuno zasluzeno dolazi do titule.bili su najbolji tokom sezone,na kraju su i Barsu dobili-nema ko sta da im prigovara.

A naravno da je Murinjo velik trener,u svakom klubu to dokazuje...Porto,Celzi,Inter,i sada Real...Recimo jedna stvar,ja sam siguran da je ove godine Murinjo vodio Mancester City sa onakvim timom,da bi oni osvojili titulu ispred Junajteda...

Murinjo se jeste zajebao sto nije malo vise napao Bajern,tu nema dileme-pogresio je.Mada opet dosta uticaja je imao u el klasiko,koji su Real i Barsa igrali izmedju svojih polufinalnih meceva.
Kako mislis dominacija Barse se nastavila?Sta su osvojili ove godine?Mozda kup i to je to...Naravno dugorocno dominacija Barse nije sigurno zavrsena,ali kratkorocni jeste.Murinjo je uspeo sa Realom da im prekine niz od 3 titule i to na sred Nou kampa...
Real potpuno zasluzeno dolazi do titule.bili su najbolji tokom sezone,na kraju su i Barsu dobili-nema ko sta da im prigovara.

A naravno da je Murinjo velik trener,u svakom klubu to dokazuje...Porto,Celzi,Inter,i sada Real...Recimo jedna stvar,ja sam siguran da je ove godine Murinjo vodio Mancester City sa onakvim timom,da bi oni osvojili titulu ispred Junajteda...

Sa igracima koje ima cak ih i Mancini moze pogurati do titule :lol:

Pa nisam rekao da se nastavila...već da nije završena...i sledeće sezone će da haraju...

Verovatno bi sa Sitijem već sada bio ispred MUFC-a...a i ne mora da znači, Manćini danas ima priliku da zauzme prvo mesto...

Apsolutno se slazem... Tu su se i jedni i drugi (mislim na barsu) mnogo istrosili... Tesko je da odigras dva takva meca, sa takvim timovima na vrhunskom nivou... Nemci su uvek nezgodni protivnici, kao osice, samo se razlete i bockaju... I tako je i uspelo... Greska mu je bila sto je na svom terenu cekao kontru, jednostavno protiv Nemaca bunker ne prolazi... U svakom slucaju Murinjo je preporodio real... U to nema sumnje..

Ja ne mogu uopste da shvatim da neko moze da poredi jedan klub kakav je Real Madrid, jednu istorijsku, legendarnu, nevjerovatnu tvorevinu sa jednim trendom koji hara poslednje tri godina, pod nazivom FC Barselona, koja je unistila svu ljepotu fudbala svojom glumom, simulacijama, kradjama i ostalim. Kad je osvojila Barselona LS pre 2006? Tamo oko 1992, cini mi se, i to je to. Da nisu mozda zasluzili da je osvoje 2009, kada su bukvalno pokrali Chelsea? Ili mozda ove godine, kada smo videli kako su igrali protiv Milana? Ta Barselona do 2006 nije imala na Balkanu deset navijaca, a sad ih ne mozes prebrojati, svi su zakleti Katalonci. To je tuzno. Samo jedan klub moze biti najveci - REAL MADRID. Nema vise tika- taka kod Barselone, otkucalo im je ove sezone. Sta su pokrali, pokrali su. Sad se stvari vracaju na svoje mjesto --- HALA MADRID!

Ja ne mogu uopste da shvatim da neko moze da poredi jedan klub kakav je Real Madrid, jednu istorijsku, legendarnu, nevjerovatnu tvorevinu sa jednim trendom koji hara poslednje tri godina, pod nazivom FC Barselona, koja je unistila svu ljepotu fudbala svojom glumom, simulacijama, kradjama i ostalim.

Hajde ne lupaj ! Kojom glumom je uništila LJepotu fudbala ?? Ti gledaš pozorišnu predstavu Real-Barselona ?

Ja ne mogu uopste da shvatim da neko moze da poredi jedan klub kakav je Real Madrid, jednu istorijsku, legendarnu, nevjerovatnu tvorevinu sa jednim trendom koji hara poslednje tri godina, pod nazivom FC Barselona, koja je unistila svu ljepotu fudbala svojom glumom, simulacijama, kradjama i ostalim. Kad je osvojila Barselona LS pre 2006? Tamo oko 1992, cini mi se, i to je to. Da nisu mozda zasluzili da je osvoje 2009, kada su bukvalno pokrali Chelsea? Ili mozda ove godine, kada smo videli kako su igrali protiv Milana? Ta Barselona do 2006 nije imala na Balkanu deset navijaca, a sad ih ne mozes prebrojati, svi su zakleti Katalonci. To je tuzno. Samo jedan klub moze biti najveci - REAL MADRID. Nema vise tika- taka kod Barselone, otkucalo im je ove sezone. Sta su pokrali, pokrali su. Sad se stvari vracaju na svoje mjesto --- HALA MADRID!

Jeste da je ovo staro al ajde...
Barsa je sila. Veci klub od Reala definitivno. Oni su napravili najbolje igrace trenutno - Cavija,Inijestu pa i Mesija...A Real pljune 100 miliona za Ronalda ,40 za Lukicu itd itd...

Ima ovde istine, da se ne lazemo...

Inace Murinjo podesio stvari... jos je zelen mali Vilanova za njega :D
Mislim da bi Murinjo menjao odmah Superkup za +5 u Primeri ... Elem, naravno da je Viljanova zelen, čovek ima znanje, razbio je Murinja u prvom meču, ali baš za ovakve dvomeče mu treba iskustva, da pripremi i motiviše ekipu, za psiho ratove (pogotovu sa Murinjom koji je tu car), za tajming kod izmena, za jurenje rezultata itd. ... Guardiola je karijeru krenuo sa 1 bodom u dve tekme, ali su mu verovali, tako da će verovatno i Brozu :D ...

CR definitvno razbio psiho barijeru protiv Barse i odmah je to druga priča :worth:

Luka debitirao od prve. Solidna partija, nekoliko briljantnih poteza, zaslužen pljesak tribina....
Iz aviona se vidi da nema snage, a lukavi Moirinho mu spremu podiže gurajući ga bliže golu da smanji rizik....:klap:

Mislim da nije Ozil taj kojem Luka konkurira, jer Luka nije naročit na poziciji iza napadača.
Luka je "box to box" igrač, a tu poziciju u Realu igra Khedira. Kad se Luka maksimalno spremi, Khedira leti van:mrgreen:

aqifn7

Danas sam primetio da imam nesto zajednicko sa Modricem....
Oboje gledamo Ligu Sampiona...

Što si jalan:per: ? A zadnja 2 kola lige kad je igrao odpočetka nisi komentirao?

Šalu na stranu, Modrić će teško upasti u ekipu, nema dovoljno samopouzdanja, a suigrači mu baš i ne vjeruju, uz to je došao nespreman...trebat će mu dosta vremena da se izbori...ako se uopće izbori...ipak su ovo najbolji igrači svijeta

Pozitivno je što konkurira za sve 3 pozicije u vezi, a utakmica je puno i bit će minutaže...samo da nastavi sa briljantnim asistencijama kao Di Mariji protiv Depora

Back