Real Madrid

Drago mi je sto ce Real prekinuti Barsinu dominaciju u Spaniji. Ali poslednjih kola veliku mrlju na uspehe ostavljaju ovi crveni kartoni, penali... Ne znam sta se desava ali to mi deluje kao da je Real hteo da se osigura na vreme :)
Jeste da imaju mnogo penala u korist i da protivnici često dobijaju crveni, ali 90% je opravdano, ne guraju ih sudije toliko ... Sa druge strane Barsa je par puta dobro oštećena, tako da bi realna razlika trebala da bude 5-6 bodova ...

Ronaldo sjajan veceras...2 gola i 2 asistencije,bio je nezaustavljiv,u ovakvoj formi moze da parira Mesiju.
Razlika izmedju njih nije u brojkama, nego u pristupu igri i nacinu igranja, CR je savrseno istrenirana masina, Mesi je genije, i mnogo bolje igra velike utakmice ... CR da promeni pristup igri i da je mentalno jaci, apsolutno bi parirao Mesiju, ali ovako nazalost ostace upamcen kao igracina koja je u senci Mesija ...

:worth::worth::worth:

I još jedan za CR-a o kom bi se sad hvalospevi pisali da nema Mesije :worth: ... I on će prešišati prethodnu brojku od 53 gola u sezoni, ali opet nedovoljno da bude najbolji i to govori koliko je Mesijev rezultat neponovljiv ...

Predsednik Reala iz Madrida Florentino Peres spremio je novi ugovor za Kristijana Ronalda, vredan 16 miliona evra godišnje, prenose danas španski mediji.

Produžetak saradnje sa prvom zvezdom kraljevskog kluba, za koga je Peres prilikom dolaska iz Mančester Junajteda izdvojio rekordnih 94 miliona evra, trebalo bi da bude najbolji odgovor na spekulacije o njegovom eventualnom povratku u Englesku, u Čelsi ili Siti.

Izvor:
http://www.***************/sport

krivo mi je sto je Real osvojio... izgubili su svo gospodstvo sa Murinjom koje su imali i Murinjo sa njima... igraju kriminalan fudbal kad im pogledas igrache koje posjeduju (previse defanzivan), ali ove sezone jesu ****** majku...
+Barsa ce vise zeljeti LS sad i bice opasnija...ima li neka poslovica...ranjeni lav ovo ono :lol: ?

Marselo...:lol:

580728_10150132344279953_19034719952_1637611_766842371_n.jpg

Bajern je zasluzeno pobedio, tokom cele utakmice bili su bolji tim, zeleli su tu pobedu.. real je dobro igrao u prvom poluvremenu, dok je drugo bio neki pokusaj necega, bog zna cega... Pred kraj Murinjo je pogresio sto je cekao na svom stadionu, pred svojim navijacima, kontru... Ajde Celzi sto je igrao bunker, ovi barsini su brzi, ali real ima igrace nezamislivih mogucnosti, tim sa najboljim imenima, i da odigra na kontru - ne razumem.. Cekao je gresku, ali ybg... Iker je bio fantastican, odbranio dva penala, ali isto tako i Nojer... Ramos je lose zahvatio loptu, hteo je verovatno u gornji deo da sutira, onako pod precku, to golmani po ttradiciji najteze brane, ali pogresio je... Sve u svemu, krivo mi je zbog Zozea, ali sta ces...

Ovaj tim (ili klub kako hocete) je ispao samo zahvaljujuci svom treneru koji je umislio da je veliki strateg :think:
Inace Bajern ga je pokidao i svaka cast svabi na tome.......

Ispali su zasluzeno,tu nema price.Ali govoriti da je Murinjo umislio da je veliki strateg...:lol: Rezultati govore u njegovo ime,on je odradio glavni zadatak ove godine,srusio je dominaciju Barse na najsladji moguci nacin-pobedom na nou kampu;)

Da ne govorim sta je sve osvojio sa Interom,Celzijem i Portom,siguran sam da znas.

Ispali su zasluzeno,tu nema price.Ali govoriti da je Murinjo umislio da je veliki strateg...:lol: Rezultati govore u njegovo ime,on je odradio glavni zadatak ove godine,srusio je dominaciju Barse na najsladji moguci nacin-pobedom na nou kampu;)

Da ne govorim sta je sve osvojio sa Interom,Celzijem i Portom,siguran sam da znas.

Glupost je reći da Murinjo nije veliki trener, ako ne i najveći, gde god je bio, napravio je odlične rezultate, prvo mesto Inter, pa Porto, pa Čelsi...sada i Real, Real je ruku na srce bio raspad, Roma ga je dobila na ''Bernabeu'', sada uzimaju titulu i drugi put su bili među 4 najbolja u Evropi...

Murinjo je možda, ponavljam možda zayebao što je barem meni se tako čini - išao na penale...ili nije hteo da rizikuje...

Dominacija Barse nije završena, sledeće sezone se nastavlja...to je samo jedna sezona, u utakmicama protiv Čelsija su bili bolji, 3 puta su pogodili okvir gola...

Treba međutim reći i da je Real dosta bolje delovao u produžecima, videlo se da su Nemci na izmaku snage. Tu sam mislio, ako prime gol, gotovo je, jer nema šanse da daju. Moguće da je do toga što je Bajern više energije trošio tokom regularnog dela, mada nisam gledao statistiku.

U suprotnom, deluje zastrašujuće pomisao da su Barsa i Real, osim što su realno najbolji i što imaju četvoricu od petorice najboljih fudbalera sveta, još i najbolje fizički pripremljeni.

Treba međutim reći i da je Real dosta bolje delovao u produžecima, videlo se da su Nemci na izmaku snage. Tu sam mislio, ako prime gol, gotovo je, jer nema šanse da daju. Moguće da je do toga što je Bajern više energije trošio tokom regularnog dela, mada nisam gledao statistiku.
Zato što ludak Hajnkes nije izvršio nijednu izmenu u regularnom delu, tek kad je Riberi lipso onda se setio da ima zamenu ... Isto i u prvom meču, samo je tad Bastijan bio rovit pa je morao napolje, inače ne verujem da bi nešto menjao :worth: ...

U suprotnom, deluje zastrašujuće pomisao da su Barsa i Real, osim što su realno najbolji i što imaju četvoricu od petorice najboljih fudbalera sveta, još i najbolje fizički pripremljeni.
Mislim da je kod Barse to jer ne trče u prazno, mnogo se kreću ali na kratke distance, jedino Alveš trči non stop ...

Da umislio je,jer gusi igru svojom taktikom.......u realu ima igrace s kojima moze da dominira protiv svakoga,a on se brani i vata kontre cim naidje na protivnika jaceg od espanjola......
Izmena Ozil-Granero.....tapkanje u mestu Kedire i Alonza......povucenost bekova.....pa i taj ronaldo o kome se toliko prica nije pokazao nista spektakularno,a opet da nije njega bilo ne bi nista tek napravili........u oba meca je prepustio da bajern diktira tempo,a on da izadje kao pobednik,ali ne moze to uvek tako

Back