Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Sudjenje katastrofa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sudjenje katastrofa...
Opet sumnjiva situacija,po meni cist gol ponisten Iguanu,koji bi totalno promenio tok utakmice...
Elem sta je tu je,posle Barsa rutinski odradila posao.Nadam se da ce u finalu Vidic podici klempavi pehar![]()
Gol je opravdano poništen, jer je CR pao na Maskerana i onemogućio ga da dođe do lopte, i tu se ne svira prednost sve i da je bio faul na CR-u ... Sudija je procenio da je CR simulirao i svirao je opstrukciju igre ...Opet sumnjiva situacija,po meni cist gol ponisten Iguanu,koji bi totalno promenio tok utakmice...
Gol je opravdano poništen, jer je CR pao na Maskerana i onemogućio ga da dođe do lopte, i tu se ne svira prednost sve i da je bio faul na CR-u ... Sudija je procenio da je CR simulirao i svirao je opstrukciju igre ...
Realno gol je bio regularan,zahebo je bleker stvar,ali.......taj gol ne bi puno promenio jednostavno nije Barca zvezda ili partizan pa da prokocka 2:0 tek tako,a Karavaljo je trebao i te kako da leti napolje,s tim da je bio siguran da nece biti iskljucen (mafijaska posla)......
Opet kazem,greska sudije ali ne bi promenila krajnji rezultat,ovako imamo finale u kome se nalaze 2 u ovom momentu najbolje ekipe,samo da se Fergi ne zatvori i bice super finale.....umeju i djavoli da kontrolisu igru.......
Nema tu nista, Liga Sampiona je izgubila svoj integritet 2009. kada je od strane Platinija i UEFE onemoguceno drugo englesko finale u dve godine. Cudi me i sto su dozvolili da od cetiri kluba u polufinalu budu tri engleska cak tri godine zaredom.
A da li su Mancester i Barselona trenutno dve najbolje ekipe, ne moze se reci jer ni jedni ni drugi nisu dosli do finala bez sudijske pomoci
Da se ne lazemo,to su 2 ekipe koje u ovom momentu mogu da pruze najkvalitetniji fudbal,malverzacija je uvek bilo,sto svi sada cute za calcopoli i situaciju da se Milan ubacuje u kvalifikacije 5 dana pred pocetak istih.....
Imali su sudijsku pomoc i "hibridizovani"....
A koje bi po tebi bile 2 najbolje ekipe u ovom momentu?
Ne znam ja nista za Milan i ne zanima me, ako je i bilo malverzacija treba da se sankcionise. Ne pratim Italijane previse, pogotovo od kad ih ne prenose bez doplate
Ali da je sudjenje bilo pravedno lako su u finalu mogli da se nadju Celzi i Real. Ne kazem da su to dve najbolje ekipe trenutno, i ne mogu da kazem koje su to dve najbolje. Po prikazanom u LS ove sezone 4 najbolje ekipe su Celzi, Mancester, Barsa i Real, ali posto sudjenje nije bilo na nivou po meni je nemoguce reci koje su to dve najbolje
Naravno, i umjesto da Čelzi dva puta izgubi, on bi dva puta pobijedioAli da je sudjenje bilo pravedno lako su u finalu mogli da se nadju Celzi i Real.
Naravno, i umjesto da Čelzi dva puta izgubi, on bi dva puta pobijedio![]()
I ja sam poceo da ga gotivim...U izvanrednoj je formi,a i sazreo je kao igrac i kao covek...Kako se ponasa jedan sportsmen, svaka mu cast. Nisam ga gotivio kad je igrao za Mancester, simulirao je i davao izjave tipa "Ja pa ja" ali sve se to promenilo. Sada covek pleni i na terenu i van njega, ne pravi skandale, skrasio se a na terenu kida. Postao je olicenje fer pleja, borbenosti, atraktivnosti i to je ono sto bi svaki klub voleo da ima. Evo jedan zanimljiv klip o njemu:
39 golova je dao..Napravio je novi rekord..Jos 1 gol mu fali da stigne Mesija,koji ima 52 gola u svim takmicenjima ove sezone..Sa dva gola iz slobodnjaka sinoc Ronaldo je stigao do 38. pogotka u sezoni cime se izjednacio sa najboljim u istoriji - Ugom Sancezom. Postigne li jos koji pogodak ucice u istoriju. Svaka cast kralju zasluzio si. Mesi je dao 31 ako se ne varam.
Kako se ponasa jedan sportsmen, svaka mu cast. Nisam ga gotivio kad je igrao za Mancester, simulirao je i davao izjave tipa "Ja pa ja" ali sve se to promenilo. Sada covek pleni i na terenu i van njega, ne pravi skandale, skrasio se a na terenu kida. Postao je olicenje fer pleja, borbenosti, atraktivnosti i to je ono sto bi svaki klub voleo da ima. Evo jedan zanimljiv klip o njemu:
da je igracina u to nema sumnje nikakve, ali se nije promijenio ni malo, samo vise nije u samom centru paznje jer su u Spaniji Mesi i citava Barsa... i Murinjo mu ej sef...a u Engleskoj nije bio ni jedan igrac kao on,pogotovu one sezone kad je zabio 40tak golova,pa se sve pratilo sta radi Kronaldo.
cestitke na tituli...