Reakcije na paljenje ambasade SAD....

Али ми је интересантно како већина њих има разумевања за пљевину и како отворено оптужују Буша и Клинтона.
А ради се о америчким националистима- републиканцима...

Nacionalistima / Republikancima ?!?!?!?!?!
Je l' ti to govoriš o njihovom predsedniku Bush-u? Kondolizi? Ili o nekim drugima?
Ili možda o republikanskom kandidatu na predstojećim izborima Mekejnu. Mekejn je u martu prošle godine, zajedno sa senatorima Džoom Libermanom, Džozefom Bajdenom i Gordonom Smitom, bio potpisnik rezolucije broj 135 američkog Senata, koja je podržala nezavisnost Kosova.
Mekejn je, uz to, blizak prijatelj Džozefa Diogardija, bivšeg kongresmena i glavnog albanskog lobiste. Prema nekim informacijama, svojevremeno je pomagao da se naoruža OVK. Amerikanci albanskog porekla krajem januara su mu priredili prijem u Njuj
Uostalom pročitaj ovo: http://www.blic.co.yu/svet.php?id=31119

Super je to, Sale, samo što ti komentari imaju značaja taman koliko i ovi naši. Za ovo večeras ima da nas akaju, zlo mi je od komentara koje sam već večeras čula od njihovih drmatora.

Напротив. мени је драго да ЉУДИ разумеју и да ЉУДЕ више не могу да лажу.
Е, опнда ми је лакше што ме мрзи њихова администрација.

То је прва победа, остало иде лакше...

Мисли овако... ако су "прогутали" ово са амбасадом, мислиш ли да ли ће се војно супротставити евентуалној Српској војној интервенији против Албанаца?

Nacionalistima / Republikancima ?!?!?!?!?!
Je l' ti to govoriš o njihovom predsedniku Bush-u? Kondolizi? Ili o nekim drugima?
Ili možda o republikanskom kandidatu na predstojećim izborima Mekejnu. Mekejn je u martu prošle godine, zajedno sa senatorima Džoom Libermanom, Džozefom Bajdenom i Gordonom Smitom, bio potpisnik rezolucije broj 135 američkog Senata, koja je podržala nezavisnost Kosova.
Mekejn je, uz to, blizak prijatelj Džozefa Diogardija, bivšeg kongresmena i glavnog albanskog lobiste. Prema nekim informacijama, svojevremeno je pomagao da se naoruža OVK. Amerikanci albanskog porekla krajem januara su mu priredili prijem u Njuj
Uostalom pročitaj ovo: http://www.blic.co.yu/svet.php?id=31119

Апсолутно говорим о њима.
ПОВОДОМ КОСОВА, људи са тог форума скоро сви- подржавају Србе и осуђују МекКејна, Буша и Кондолизу.
Прочитај линк који сам поставио.

Напротив. мени је драго да ЉУДИ разумеју и да ЉУДЕ више не могу да лажу.
Е, опнда ми је лакше што ме мрзи њихова администрација.

То је прва победа, остало иде лакше...

Мисли овако... ако су "прогутали" ово са амбасадом, мислиш ли да ли ће се војно супротставити евентуалној Српској војној интервенији против Албанаца?

Drago je i meni, i nije mi nešto lakša njihova administracija zbog toga.
A oko protivljenja: neki možda hoće, neki su se suprotstavljali i intervenciji u Iraku, zar ne?
Na kraju svega, i oni su obični ljudi kao i mi i pred izbore misle o sebi i svom životu, a ne Kosovu koje je njima udaljena tačkica u svemiru.

Back