Reakcije na paljenje ambasade SAD....

..а знамо да је само Православна Црква..остало су јереси и секте...је Буш и др...амерички политичари...иначе чланови те евангелситичке орг...су и чланови маонских ложа, илумината(сатаниста) и рАотари клуба...тако да мало инф..неће шкодити..то се на др.начин зове: Нови Светски Поредак...Фром УСА витх лове...

Prava jeres su zapravo svi oni koji se ne pridrzavaju Biblije, a to moze da ukljucuje sve pa i pravoslavce.
Da se vratim na temu i Amere: Ono sto oni nameravaju da urade nema niti je ikad imalo veze ca nasim postupcima.
Prekinite vise da nalazite izgovore za njihovu mrznju i nasilje.
Ovo treba narodu stalno ponavljati dok ne ukapira.

:D:D:D:D

Ау....јес, смо који ционисти..јеси ли чуо када за Евангелсите??

Вуидиш синак...Јеврејски ционисти су имали један задатак,,да створе Јеврејску државу..и она је створена...данас је то Влада Израела...и циионизам сам по себи није лоша ствар....е видиш синак..по угледу на њих јавља се адвентитичко секташки еванглеситички ционизам са седишетм у америци...тој истој организацији коју неке демократе називају чак и "Црквом."..а знамо да је само Православна Црква..остало су јереси и секте...је Буш и др...амерички политичари...иначе чланови те евангелситичке орг...су и чланови маонских ложа, илумината(сатаниста) и рАотари клуба...тако да мало инф..неће шкодити..то се на др.начин зове: Нови Светски Поредак...Фром УСА витх лове...
Pa vidis sinak koliko vidim ti iz Srbije izasao nisi a da jesi ............

A da ste samo videli reakcije ruske TV koliko razumevanja na dogadaje,pa kad je novinarka rekla da je masa nije htela lincovat ko ostale novinare ,samo zato sto je ruska tv.
U pozadini ide slika paljenja ambasade a u studiju neki objasnjava kako Srbi ustvari imaju prava pa i kako smo temperamentna i emotivna nacija .
Mislim da je to dovoljno kad vidim da Novinar aldzaire kaze da je to reakcija nemocnih ljudi koji se istresaju na zgrade jer nista nemogu da ucine.

A da ste samo videli reakcije ruske TV koliko razumevanja na dogadaje,pa kad je novinarka rekla da je masa nije htela lincovat ko ostale novinare ,samo zato sto je ruska tv.
U pozadini ide slika paljenja ambasade a u studiju neki objasnjava kako Srbi ustvari imaju prava pa i kako smo temperamentna i emotivna nacija .
Mislim da je to dovoljno kad vidim da Novinar aldzaire kaze da je to reakcija nemocnih ljudi koji se istresaju na zgrade jer nista nemogu da ucine.

Aha, samo gledaj, javljeno je da su pretučena i dva ruska novinara. Možda se izvadimo na emocije i nemoć.

Bolela je njih ista stvar i za bliznakinje...pa je posle neke druge bolela neka druga stvar.
Jes' da je ambasada sitnica naspram WTC, ali...

Ono sto su uradili posle toga (napad na Avganistan) je zapravo bilo pripremano jos za vreme Klintonovog mandata (doduse sa drugim izgovorima). Prema tome kao sto rekoh da se ne opterecujemo glupostima jer ta politika se ne kreira na osnovu neceg sto se desilo danas ili juce.

Da li je nekome palo na pamet kako su oni uspeli da udju u tu ambasadu?
'99 kada su je takodje lupali i razvaljivali, nisu uspeli da provale u zgradu. Takodje, znam da su ta vrata ojacana kada su se Amerikanci vratili. Tako da je bilo tesko da grupa obicnih ljudi razvali blindirana vrata i tek tako udje unutra.
Kako su se onda nasli unutra? Spustili se niz odzak?

Ja sam bio tamo i znam kako su usli video sam.

Posto su debili ameri da ne troshe pare ojacali samo prvi i drugi sprat prozora ovi su se popeli na treci polomili i usli

Ono sto su uradili posle toga (napad na Avganistan) je zapravo bilo pripremano jos za vreme Klintonovog mandata (doduse sa drugim izgovorima). Prema tome kao sto rekoh da se ne opterecujemo glupostima jer ta politika se ne kreira na osnovu neceg sto se desilo danas ili juce.

Ima na forumu bukvalista, znam :) ali nisam mislila bukvalno, kao preslikavanje tog napada, već da će dotični, iako ih zapravo boli uvo, umeti da to iskoriste.

Ima na forumu bukvalista, znam :) ali nisam mislila bukvalno, kao preslikavanje tog napada, već da će dotični, iako ih zapravo boli uvo, umeti da to iskoriste.

Razumem sta kazes, ali ovaj izgovor ili onaj, svejedno je. Naci ce vec nesto. Osim toga mislim da mi to dozivljavamo emotivnije nego Amerikanci. Nije ovo prvi put da im neko pali ambasadu. Nas je ovaj cin naseg nasilja vise potresao nego njih.

''Kad se pije oho-ho kad se placa sta je to''

Paljenje ambasada je ozbiljna rabota. Mada danas izgleda bezazleno u trenutcima euforije ali sutra uz mamurluk stize i racun za naplatu...Toga treba biti svestan pre i posle !!!!
E sad, vi Albanci ste spalili tolike srpske kuće, a sada ste zabriinuti za par zgrada ambasada, mada je to sa mamurlukom dobro, i vi ste palili, pa slavili, a račun ćemo tek da vam donesemo u dogledno vreme, samo jbga, znaš kako ide, sa zateznom kamatom.

I sta je tu cudno zar nije to i ocekivat od njih.

Pa nije chudno,ako se pogleda shta to znachi i da svako ima svoje interese zbog kojih se tako radi:
Na zapadu nece da dizu preveliku halabuku jer je njima vaznije da nasha vlast ne talasa nego ti debili shto pale,to im odbro dodje kao izduvni ventil i znaju da ce brzo proci.
A kod nas ovo sasvim otvoreno stavljanje divljanja huligana i budala u POLITICHKU konotaciju i to je krajnje sramno..chak i kada se zna shta je b92.To je poruka sa unutrashnjepolitichkom svrhom.Poenta uopshte nije "jaao kako ce nas shvatiti posle ovogaaa?" nego uticaj na javno mnjenje ovde da se opet poseje seme razdora,jer ih izgleda mlooogo svrbi postignuto jedinstvo i BROJNOST na protestu.Ovako zele da izjednache one koje su mirno protestvovali sa onima koji su palili,da se to tako narodu servira i da se ovim svaki miran dalji protest prikaze kao uzrok potencijalnog nasilja koje sledi i da je time neshto jako jako loshe.Dno.

Sintomatichno je to,da o paljenju ambasade vishe drvi b92 nego zapadni mediji.
Odnos mirni protest-napad na ambasadu na toj televiziji je 10:90%

.......jes vala ,sad sam gledao cnn oni kazu manja grupa izgrednika i veliki protesni mirni miting ,ovi sa b92 bi bili i vece pape od samog pape ,nisam ovoliko ostrvljenosti chuo ni u slobino vreme ,il su mnogo placeni ili koriste neke chudne droge ,mislim idu li oni u prodavnice kako ih nije ono strah ,kad ja koji nisam previshe lozana ovoliko se iznerviram mogu misliti koliko se ovi stranachki sektashi loze da ih slome kad ih vide ,da ne pricham o navijachima posebno delijama koji ce zbog dzaje nekog opasno da ufalshuju .......

,
Pa nije chudno,ako se pogleda shta to znachi i da svako ima svoje interese zbog kojih se tako radi:
Na zapadu nece da dizu preveliku halabuku jer je njima vaznije da nasha vlast ne talasa nego ti debili shto pale,to im odbro dodje kao izduvni ventil i znaju da ce brzo proci.
A kod nas ovo sasvim otvoreno stavljanje divljanja huligana i budala u POLITICHKU konotaciju i to je krajnje sramno..chak i kada se zna shta je b92.To je poruka sa unutrashnjepolitichkom svrhom.Poenta uopshte nije "jaao kako ce nas shvatiti posle ovogaaa?" nego uticaj na javno mnjenje ovde da se opet poseje seme razdora,jer ih izgleda mlooogo svrbi postignuto jedinstvo i BROJNOST na protestu.Ovako zele da izjednache one koje su mirno protestvovali sa onima koji su palili,da se to tako narodu servira i da se ovim svaki miran dalji protest prikaze kao uzrok potencijalnog nasilja koje sledi.Dno.

Ма могу само да дувају у празно... БИЛОО ЈЕ ИСУВИШЕ НАРОДА ОВДЕ, тако да само још више повећавају гнев и бес против У92 - ево већ по 1000 пут емитују једно те исто.........

Back