Reakcija

Troublemaker1

Obećava
Poruka
87
Od jutros niko sem moje majka neće da razgovara sa mnom.
Jutros u zoru ranu cujem vatrenu diskusiju u dnevnom boravku, ustanem sanjiv siđem dole Nela galami njena ćerka drami razlog je torbica što je njena ćerka uzela bez pitanja

Rijesio sam dramu tako što sam uzeo makaze i presjeko drške od torbe njih dve su momentalno ostale bez teksta a ja sam ko cojek otiso u krevet i nastavio da spavam .

Ustao sam prije pola sata i niko nema namjeru kafu da mi skuva.

Kako bi vi rešili dramu oko torbica, cipela ili nekih krpica ?

Očekujem da se poštuje mir i moja potreba za spavanjem

Moj princip je da nikad ne prevaspitavam nikog, a to sto ti radis jeste prevaspitavanje i dovodjenje u red, a u braku tako mora pretpostavljam...

Medjusobno razumevanje i skladnost su meni jako bitni, a takva nadjahivanja jako tesko varim...

Odgovorim zustro ako je nasrtaj na moj integritet u pitanju, ali konstantna koskanja nisu nacin na koji mogu da zivim sa nekim... Samo se udaljim... nema me...

- - - - - - - - - -

Tako da recept za tvoju situaciju tolerantan tip poput mene tesko moze da ima...

Arbitraza u sporu i zatim ostra komanda da doticne momentalno krenu u generalno raspremanje kuce ocito je izostala radna obaveza a zene su poznate da prave gluposti kad su dokone.Dakle sto vise posla i mir u kuci

Poslednja izmena od moderatora:
Imam pitanje , da li si ti u braku uopšte sa tom ženom?

Kao i da jesam

Arbitraza u sporu i zatim ostra komanda da doticne momentalno krenu u generalno raspremanje kuce ocito je izostala radna obaveza a zene su poznate da prave gluposti kad su dokone.Dakle sto vise posla i mir u kuci

Rasporedim ja njima svakog ponedeljka poso za cijelu sedmicu
Očito moram pojačati tretman

Poslednja izmena od moderatora:
Od jutros niko sem moje majka neće da razgovara sa mnom.
Jutros u zoru ranu cujem vatrenu diskusiju u dnevnom boravku, ustanem sanjiv siđem dole Nela galami njena ćerka drami razlog je torbica što je njena ćerka uzela bez pitanja

Rijesio sam dramu tako što sam uzeo makaze i presjeko drške od torbe njih dve su momentalno ostale bez teksta a ja sam ko cojek otiso u krevet i nastavio da spavam .

Ustao sam prije pola sata i niko nema namjeru kafu da mi skuva.

Kako bi vi rešili dramu oko torbica, cipela ili nekih krpica ?

Baš tako kao i ti :rotf:
A to što neće kafu da skuvaju nemam reči kakav bezobrazluk....

Back