- Poruka
- 33.040
A ti si bio tamo?To oružje za mučenje demonstranata se čuje do neba, i ne bi bilo moguće da ne bude snimljeno njegovo milozvučno zavijanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si bio tamo?To oružje za mučenje demonstranata se čuje do neba, i ne bi bilo moguće da ne bude snimljeno njegovo milozvučno zavijanje.
Pdf politika je ionako politički EPP. Mora da se bliže izbori.
Traži ti potvrdu i podršku od svojih istomišljenika iz Sarajeva i Zagreba. Jedini vam je problem što nemaju pravo glasa u Srbiji.
aljekov rezim planira da izadje iz UJEDINJENIH NACIJA, jer ova zena jeste zvanicnik UN-a, i najverovatnije sledi opseznija istraga i privodjenje k pravdi dacica ili ko je naredio da se na mirne demonstrante ispaljuju zvucne kanonade
Nađe se, ali može da se nade ili pravi zvučni top koji zavija kao policijska sirena samo neuporedivo glasnije, ili ono što se naziva medijski izazvanom masovnom histerijom.Volio bih da neko nadje na yt bilo gde u svetu identičnu stvar koju vi nazivate "zvučnim topom " .
Neće. Kad shvatiš razliku da naslov i sadržaj uvodnog posta treba da budu u korelaciji onda će sve biti ok. Nepravilno otvorene teme nemaju veze sa pristrastnošću.Теби је интересантније да се играш детектива него да сазнаш праву истину?
Јуче, прекјуче, је чини ми се @Тихи отворио тему са линком према дозвољеном извору
Putin potvrdio da se sprovodi obojena revolucijaRuski predsednik Vladimir Putin izjavio je sinoć da su ruske obaveštajne službe potvrdile izveštaje da zapadne zemlje pokušavaju da izazovu obojenu revoluciju u Srbiji, upozoravajući da oni koji guraju omladinu na ulice žele da srpski narod ponovo postrada.„Slažem se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a obaveštajne službe to potvrđuju: neki zapadni centri pokušavaju da organizuju takvu obojenu revoluciju. U ovom slučaju, u Srbiji“, rekao je Putin na sastanku Diskusionog kluba Valdaj.
Да би иста била закључана а мислим и обрисана уз образложење да Путин није то рекао. Да не залазим да ли имају или немају доказе за то.
Ево ја сам доказао да УН није рекао то што ова тема тврди па да видимо непристрасност крстарице. Ако је непристрасна, ову тему ће да обришу
isporucicete nam dacica kada je glup kao top, zrtvovace njega aljek, ko ga sisa, vazno je da se kralj sacuva u ovoj partijiNađe se, ali može da se nade ili pravi zvučni top koji zavija kao policijska sirena samo neuporedivo glasnije, ili ono što se naziva medijski izazvanom masovnom histerijom.
Значи признајеш да си измислио ту причу о њеном писању о српским злочинима у Босни?Traži ti potvrdu i podršku od svojih istomišljenika iz Sarajeva i Zagreba. Jedini vam je problem što nemaju pravo glasa u Srbiji.
Koliko hoćeš, ima i ona i izveštaja o ”sistematskim srpskim silovanjima u BiH”, sa “desetinama hiljada sistematski silovanih Muslimanki”, a i isto to o svakom žaristu, žena uvek tačno zna koga treba napadati.Ја сам дао линк на то што је она као службеник УН написала о звучном оружју у Београду.
Ајде дај ти линк на то што је она писала о српским злочинима у Босни?
Lupaš i provociraš jer ti se ne sviđaju činjenice u vezi ekspertice.Значи признајеш да си измислио ту причу о њеном писању о српским злочинима у Босни?
Али добро, вероватно рачунаш да у таквој количини твојих порука нико не може похватати шта си измислио а шта не?![]()
Do sada bi ti postavio bar 10 linkova i 18 fotografijaKoliko hoćeš, ima i ona i izveštaja o ”sistematskim srpskim silovanjima u BiH”, sa “desetinama hiljada sistematski silovanih Muslimanki”, a i isto to o svakom žaristu, žena uvek tačno zna koga treba napadati.
mozda je gonila mudzahedine? vidis da pominje i ruandu u istom kontrekstu, bosanskom? gonila glavosece koji su igrali fudbal sa ljudskim glavama?Lupaš i provociraš jer ti se ne sviđaju činjenice u vezi ekspertice.
Pogledajte prilog 1795272
Iz.
Pogledajte prilog 1795271
Additionally, her efforts in Bosnia and Herzegovina in the late 1990s to secure appropriate long-term post-war solutions for female victims of war violence and their families have been adopted as UN operational practice and State policies.
Volio bih da neko nadje na yt bilo gde u svetu identičnu stvar koju vi nazivate "zvučnim topom " .
Замисли тај безобразлук да се неком траже докази за тврдње које износи?Al' pazi taj perfidni pokušaj provokacije, da se njIma, kojim njima, nešto dokazuje ovde?
Da li neko uopšte padne na tu stupidariju?
Začudo, ekspertica nije objasnila način i posledice delovanja zvučbog topa. Pomenula je "neke izveštaje" koje su dali "neki" kohi su imali posledice. Ekspertski, nema št! Dobro, bre, ljudi, uozbiljite se malo!Do sada bi ti postavio bar 10 linkova i 18 fotografija
![]()
Kolko se sećam po raznim društvenim mrežama , bilo je stotine pitanja , šta ste osetili u kom delu tela , šta ste konkretno čuli , gde vas je zabolelo ,,
Niko nije odgovorio .
И где се ту помињу српски злочини?Lupaš i provociraš jer ti se ne sviđaju činjenice u vezi ekspertice.
Pogledajte prilog 1795272
Iz.
Pogledajte prilog 1795271
Замисли тај безобразлук да се неком траже докази за тврдње које износи?
Па ваљда смо овде сви џентлмени?![]()
Da sam nalik nekima, sada bih prenela bar 20 svedočenja učesnika, ali ne želim da upadam u razgovor sa grupom koja komentariše izgled žene koja je sprovela istragu. Da nije smešno, bilo bi tužno...Kolko se sećam po raznim društvenim mrežama , bilo je stotine pitanja , šta ste osetili u kom delu tela , šta ste konkretno čuli , gde vas je zabolelo ,,
Niko nije odgovorio .
a ti i tvoji ste u stvari blokaderiNiko od mojih koje znam nije ništa ni čuo ni osetio.
aham, vazi blokaderkoDa, dobra ideja.
Čudo i da niko ovdašnji to nije doživeo uživo, bar opisao tu manifestaciju, naravno napisao odmah posle par sati, ne kad su krenule spekulacije tog tipa pomedijima?
Ja sam bila tamo, doduše bliže Bulevaru oslobođenja što je vazdušnom linijom na pljuckomet i iako sam asmatičar i smetaju mi nadražaji mnogo slabijeg intenziteta, nisam ništa osetila.
sa sandrinom je bio, da se ispovracamo od SNS caci botova koji izmisljajuA ti si bio tamo?
Аха, због кокошки на ЉИС пре петнаест година, није више потребно износити никакве доказе за своје тврдње на форуму?Kafanski misliš?
Pre 15-tak možda i više godina nekolicina žena u kokošinjcu se tako organizovala:
- e, 'ajmo na ljis da ih zezamo. Da im trolujemo i zatvaramo teme.
Tada smo bili luckasti i mladjani i ordinirali i tamo i još tada je to bilo glupo i trulo.
Šta misliš kako sada tako nešto izgleda ?
Nisi ti mene razumela , takozvani zvučni top je jedna od mogućih varijanti , jer ljudi su čuli da to postoji , pa misle da ništa drugo ne postoji na celom svetu .Da sam nalik nekima, sada bih prenela bar 20 svedočenja učesnika, ali ne želim da upadam u razgovor sa grupom koja komentariše izgled žene koja je sprovela istragu. Da nije smešno, bilo bi tužno...