- Poruka
- 33.040
Mislila na neke milijarde umrlih, nisam mislila na moneyNzm, Dinkić i nije baš bio s raskida da bude money manager nad svim efektivama na koje je mogao da stavi šapu. To što pvi sad nisu ništa bolji ne menja stvar.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislila na neke milijarde umrlih, nisam mislila na moneyNzm, Dinkić i nije baš bio s raskida da bude money manager nad svim efektivama na koje je mogao da stavi šapu. To što pvi sad nisu ništa bolji ne menja stvar.
Vi antivakseri tvrdite da su milijarde pomrle evo da pitamo @teletabis56 i @Grom_sa_neba! jesu liOvo je drugarski savet jer čitam tvoje postove ali kako god hoćeš...
Nećemo jer nije tema, samo sam ti skrenula pažnju da ne iznosiš info potkrepljene yt stručLJacima.Vi antivakseri tvrdite da su milijarde pomrle evo da pitamo @teletabis56 i @Grom_sa_neba! jesu li
Ne znam kakav snimak ti pominješ ja pričam o zvaničnom saopštenju koji su stranci izdali a koji je taj preoblikovao i nafilovao malo.Problem je što je većina tih info obično potkrepljena i snimcima, tako da je ovaj pokušaj osporavanja jako tužan načina zataškavanja istine. Na vašu žalost, živomo u eri VB tako da sve ostaje u nekom digitalnom zapisu ili vizuelnom.
ljuban
A koja je to tacno reakcija?...
Dakle sad i zvanicno od UN-a!
„Реакција УН потврђује – употреба звучног топа био је покушај терористичког акта“
https://srbin.info/reakcija-un-potv...-bio-je-pokusaj-teroristickog-akta/#gsc.tab=0
A podsetimo...rezim je pretio hapsenjima zbog "izmisljenog zvucnog topa"...
Neka sada uhapse UN...
Dakle...neko....je naredio...a neko i izvrsio upotrebu zvucnog topa nad mirnim ljudima u komemorativnoj tisini...
Dakle...neko...je izvrsio teroristicki napad na civile...
Trazi se terorista...ko li bi to mogao biti...?!
...
Кад смо већ код 'ватања ко пијан плота, ПОЛИТИКА и даље држи нетачну вест из чувеног (Дез)Информера, да је само 50-так људи блокирало Газелу. Вучићева/СНС медија је свакодневно пуна искривљених информација и провидних лажи.Ma da taj manojlović namerno preneo iskrivljenu informaciju i uhvatili se za to ko pijan plota.
90 posto informacija koje blokaderosi prenose su lažne ili iskrivljena istina.toliko lazi su izrekli u zadnjim mesecima da sutra stvarno nesto da se desi mislice se da je laz ako oni prenesu.
daj neki link osim to sto je tamo neki manojlovic "rekao"
Daj link ka toj stranici UN,da vidimo,mani se Srbininfo...
A koja je to tacno reakcija?
Ili su bitne samo reci Save Manjlovica? On nigde ne navede sta su ucinili po tom pitanju u UN.
A ko je pobio milijarde kovid vakcinama? Tvoj zapad... gde je reakcija UN?
mogu sad da govore sta oce...........njihova obojena revolucija je proslost pa nek sad izmisljaju i da je Vucic bacio atomsku bombu na anglo-americke tero.....pardon, blokadere. Srpski narod zna u sta ce i kome da veruje.
Ma da taj manojlović namerno preneo iskrivljenu informaciju i uhvatili se za to ko pijan plota.
90 posto informacija koje blokaderosi prenose su lažne ili iskrivljena istina.toliko lazi su izrekli u zadnjim mesecima da sutra stvarno nesto da se desi mislice se da je laz ako oni prenesu.
Da, sad vidim, ali nije navedeno sa cije je strane korisceno. Jer cime se sluze pojedini demonstranti, ne bi me cudilo i da su sami nesto izveli.Алис Џил Едвардс, специјална известитељка УН за тортуру: Експериментално акустично оружје искоришћено је против демонстраната у Србији 15. марта 2025. године
http://www.nspm.rs/hronika/alis-dzi...stranata-u-srbiji-15.-marta-2025.-godine.html
...
To oružje za mučenje demonstranata se čuje do neba, i ne bi bilo moguće da ne bude snimljeno njegovo milozvučno zavijanje.https://www.danas.rs/svet/un-izvestiteljka-za-torturu-zvucni-top/
I nije samo mučeni Savo, ali naravno, šta zna ova Alis, naučnica koja se bavi oružjima za mučenje demonstranata
![]()
Baš tako ga krstili? Mučenje demonstranata? Boktemazo, ovo je gotivnije od AHS Apokalipsa.To oružje za mučenje demonstranata se čuje do neba, i ne bi bilo moguće da ne bude snimljeno njegovo milozvučno zavijanje.
Где пише да је УН изјавио да је у питању "покушај терористичког акта“?„Реакција УН потврђује – употреба звучног топа био је покушај терористичког акта“
sprdate se sa ujedinjanim nacijama? a zasto? jer ste prodali kosovo, i pogazili rezoluciju 1244 na celu sa aljekom siftarem, logicno zar ne?Baš tako ga krstili? Mučenje demonstranata? Boktemazo, ovo je gotivnije od AHS Apokalipsa.
pa uhapsite nas ako je akusticno oruzje ilegalno, evo smo se slikali sa njim, imas i registraciju dzipa, pa ako je blokaderski sta cekate, apsana?!Da, sad vidim, ali nije navedeno sa cije je strane korisceno. Jer cime se sluze pojedini demonstranti, ne bi me cudilo i da su sami nesto izveli.
@Kerkyra jel smo ovo mi demonstranti na slikama, jel ovaj dzip nas? akusticni top marke lrad xl450, jel smo to mi kupiuli na ibeju? i platili 3 puta ma i 10 puta skuplje?haha, nemamo i nismo raspakivali, a snabdevamo se na ibeju, znate to je protiv pirata, skinuli smo sa jahte...
ja sam lepo rekao daj i mi da pazaramo ovo, pa da malo pustamo narodnjake dacicu - evo koji je model u pitanju pise lepo za pismene
Pogledajte prilog 1795103Pogledajte prilog 1795104
Znači, imamo nešto eksperimentalno...Алис Џил Едвардс, специјална известитељка УН за тортуру: Експериментално акустично оружје искоришћено је против демонстраната у Србији 15. марта 2025. године
http://www.nspm.rs/hronika/alis-dzi...stranata-u-srbiji-15.-marta-2025.-godine.html
...
Da, sad i j vidim, to zapravo nije bila rekacija UN, vec samo jedne njihove radnice, nista zvanicno.Реакција УН потврђује – употреба звучног топа био је покушај терористичког акта“
Бесрамна пропаганда "блокадера" којју крстарица радосно шири. За чуђење је да модератори крстарице не проверавају овакве вести са истим усхићењем као када блокирају "прорежимске". Брза провера на интернету доноси следећи одговор.
Да ли је УН рекао да је употреба звучних топова у Србији почетак терористичког чинаУједињене нације нису изјавиле да је наводна употреба звучних топова у Србији почетак терористичког чинаМеђутим, специјални известиоци УН су изразили озбиљну забринутост код српске владе у вези са извештајима да је звучно оружје коришћено против мирних демонстраната 15. марта 2025. године. Известиоци нису потврдили да је такво оружје коришћено, али су изјавили да докази указују на то да је њихова употреба изазвала масовну панику.
Znači, imamo nešto eksperimentalno...
Da, sad i j vidim, to zapravo nije bila rekacija UN, vec samo jedne njihove radnice, nista zvanicno.
Bas to...i jos vise me cudi, ne znam kako je Sava Manojlovic kao "vrli" pravnik mogao tako nesto da predstavi kao odgovor UN-a, a ustvari je to neko pismo u nekim novinama samo jedne njihove sluzbenice.A oni naravno nemaju kojekakve šarlatane u svojim redovima
Samo neka se zove Džejn, Alis, kakogod i to je sveto pismo za...pa šatro evropejce, Bože sakloni, ovog , ovakvog fanatizma još nije bilo kod nas .