Mickey Mouse020
Početnik
- Poruka
- 49
Pre 2 dana mi se desilo nesto vrlo neobicno. Imao sam jednu stresnu situaciju i iznervirao se oko jedne, moze se reci, gluposti, ali se moze reci i da sam se "nesto intezivnije" iznervirao. I, kada sam se smirio, poceo sam odjednom da osecam neki umor i pritisak u glavi kao i bol, a onda odjednom su pocele da me "zatezu" ruke i kao da mi je neko ubacio dozu adrenalina, celo telo je pocelo da mi "divlja", pocelo je srce da mi jako brzo kuca, glava da boli, osecam kao da se i blago tresem, teze sam disao........i to sve nakon sto sam prestao da se sekiram oko te stvari. Bio sam se uplasio jer nisam nikad ovo doziveo ranije. Nakon nekog vremena sam se stabilizovao, ali i sad primetim da kad npr. budem u odredjenom polozaju ili ako razmisljam o tome, da mi se deo tih simptoma vraca. Ne znam da li ovo uopste ima veze sa tom situacijom ili se tako samo slucajno potrefilo. Nije napad panike jer nije strah u pitanju ali ne znam sta je, slico je tome.
Problem je sto i sad s vremena na vreme dobijem slicne simptome kao tad pre 2 dana i to bez razloga, kao da mi je nervni sistem odjednom postao preosetljiv i da dobijam "napade anksioznosti". Glava me zaboli, ruke mi se "zategnu", rad srca se ubrza, cak i u nogama osecam neku nelagodnost, kao da ih je neko vezao i pustio struju i slicno.........i nakon nekog vremena prodje (a zna da mi potraje i satima). Ali dok traje ne znam sta da radim da prestane.
O cemu je ovde rec i sta mi savetujete da probam? Moze se inace reci da sam sklon anksioznosti nazalost a i panicnim napadima. Ali ovo je za mene nesto novo, a ne znam sta je.
Problem je sto i sad s vremena na vreme dobijem slicne simptome kao tad pre 2 dana i to bez razloga, kao da mi je nervni sistem odjednom postao preosetljiv i da dobijam "napade anksioznosti". Glava me zaboli, ruke mi se "zategnu", rad srca se ubrza, cak i u nogama osecam neku nelagodnost, kao da ih je neko vezao i pustio struju i slicno.........i nakon nekog vremena prodje (a zna da mi potraje i satima). Ali dok traje ne znam sta da radim da prestane.
O cemu je ovde rec i sta mi savetujete da probam? Moze se inace reci da sam sklon anksioznosti nazalost a i panicnim napadima. Ali ovo je za mene nesto novo, a ne znam sta je.