RC avioni i helikopteri

Ja sam kupio jedan zanimljiv model zove se Easy star,za 100e bez stanice,ali kompletan. Jos uvek je u stanju letenja nakon stotina padova u kukuruz,drvece,travu...cak i u hangar. Model je napravljen od neceg kao sto je stiripor. Ja sam sa njim naucio da letim i extra je! Preporucujem njega ako uspes negde da ga nadjes :D

Pozdrav svima,

Vidimo da ima zaljubljenika na ovom forumu, pa i mi da se uključimo. Iako rc hobi nije toliko zastupljen kod nas, fanova definitivno ima :)

Mi smo RC Klub iz Male Ivanče, nalazimo se na 34km od Beograda, odnosno 35-40 minuta vožnje. Tamo vas cekaju RC airport i staze za rc automobile, pravi raj za vaše ljubimce, kao i jos mnooogo toga...

Takodje, u našem online shopu, možete pronaći preko 1000 modela renomiranih svetskih proizvodjača, uz obezbedjen servis i delove.

Možete baciti pogled na link gde cete naci mnogo, mnogo toga sto bi vas zanimalo i naravno ako ima bilo kakvih pitanja, pisite, biće nam drago da vam odgovorimo.

http://shop.malaivanca.com

Lep pozdrav!

P.S. za moderatora - ako se tretira kao oglas, mozete obrisati link...

pozdrav za sve ija sam imao i jos uvek imam jedan mosel koji je relativno mlaih dimenzija 400 \500 dvomotorac imogu reci da mu je autonomija oko5 minuta i solidno se ponasa premda je malo vise nestabilan ali kao igracka prolazi
dali neko zna mogu li negde u srbiji da se nabave baterije jer imam i cesnu rapona ometar i dvadeset ali mi je cekla baterija napona 12 v

nedavno sam nabavio helikopter 9 101 double horse s od 27.145 mhz ali uz njega nisam dobio daljinski heli je nabavljen polovno i ima par ostecenja na masci koja su nebitna( to je od pardova ). Ima li neko predlog gde bi mogao da nabavim daljinski. Inace o ovom heliu je rec
.Ja sam gledao te daljince ali oni su u uglavnom iz Australije ili USA a meni bi trebao neki iz Evrope

Back