RBD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rebelde:
E Lea al' si looda(+) :D... xexexe
Zamisli da procitaku ovo fanovi RW-a (ako vec nisu),pa ja mislim da bi poludeli... xexe
Ma neka procitaju, sta mi mogu?!?! Ja ovde imam drustvo da me brani xD A i oni "ne dolaze" na teme RBD-a, tako da ne sumnjam da ce procitati :D:D:D

Liza Dennis:
Jaaao j, igramo se asocijacija. C, bas ste nevaljali. 'ajde da vidmo da li sam najpametnija kao sto jesam. Rat Borba Drug a sve jednako TITO!
Heheh, super, ti si jedina normalno prokomentarisala tu skracenicu, mada ne bas potpuno tacno :D
RBD je skracenica od Rebelde, sto znaci "Buntovnik"

Ja bih da plodim Luisanu zguza.:D
U pravu sigurno vise ne oseca donji predeo koliko je producenata tu metalo svoje alatke.:D
Pa cu zato zguza.:D
A od "semena tecnosti" cu da joj dam da napravi kremu da maze na grudi.:D
Kako sam perverzan da se to granici sa izopascenoscu.:D
Kako sam lep.:D

was:
U pravu sigurno vise ne oseca donji predeo koliko je producenata tu metalo svoje alatke.:D
jok ti si samo lik :D pazi samo da te ne banuju ako preterash..:D

was:
hahaha

Broken Brain:
Ako mislish da to iko voli onda si se zajebala...
Pa naravno da ih vole..Zashto su njihovi koncerti najposeceniji posle Stonsa???Zashto imaju tooooliko fanova???Zasht su toliko popularnni???Zashto ima toliko sajtova i foruma o njima????toliko prodatih cd-a i dvd-a sa nastupima i epizodama serije...Razmisli ipak josh jednom pa napishi da ih niko ne voli.... :roll: :roll: :roll: :roll:

Pa njihovi koncerti su poseceni i prodaju se CD-ovi i serije jer je ljudima ispran mozak sta da ti kazem. Kada budete potrosili pare na ta sranja (kao sto sam ja kad sam bio mali trosio pare na YU-GI-OH pa se sada kajem) i shvatite da vam to ne treba u zivotu nemojte da dolazite ovde na forum i da se nama obracate, mi smo rekli sta smo hteli.
I da komercijalni uspeh ne znaci kvalitet, pa i Grand je uspesan a opet je glupost kao i "Sve za ljubav."

was:
Pa njihovi koncerti su poseceni i prodaju se CD-ovi i serije jer je ljudima ispran mozak sta da ti kazem. Kada budete potrosili pare na ta sranja (kao sto sam ja kad sam bio mali trosio pare na YU-GI-OH pa se sada kajem) i shvatite da vam to ne treba u zivotu nemojte da dolazite ovde na forum i da se nama obracate, mi smo rekli sta smo hteli.
I da komercijalni uspeh ne znaci kvalitet, pa i Grand je uspesan a opet je glupost kao i "Sve za ljubav."
Vidi, svako ima svoj ukus, ova grupa se jednostavno svidja ljudima(ne kazem svima, ali ima puno fanova), vec sam rekla, oni ce ispariti, ali trenutno su cool i ok i zato se slusaju, a Grand nemoj da poredis sa njima, jer je Grand poznat samo u Srbiji ja mislim, i zao mi je sto se sve vrti oko njega i sto mi vise nemamo ni zabavnu muziku, i sto nikad necemo imati r'n'b muziku! Mislim da su ove svadje nepotrebne, jer smo se vec raspravljali oko toga... Nego, kako si prosao sa Luisanom?!?! :D

Pa sa Luisanom je proslo dobro.
Prvo sam je savatao u nekom klubu gde je igrala, pa sam je castio picem, pa drugim pice, pa trecim itd.
I kad se napalila odveo sam je u sobu i resio da je plodim.
Prvo sam joj dao u usta, zatim malo u picu, pa jos malo u guzu i kada sam zavrsio dao sam joj spermu da maze na silikone da ne puknu.:D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back