~Marija~93~
Primećen član
- Poruka
- 743
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma neka procitaju, sta mi mogu?!?! Ja ovde imam drustvo da me brani xD A i oni "ne dolaze" na teme RBD-a, tako da ne sumnjam da ce procitatirebelde:E Lea al' si looda(+)... xexexe
Zamisli da procitaku ovo fanovi RW-a (ako vec nisu),pa ja mislim da bi poludeli... xexe
Broken Brain:A sta je RBD?
Bas duhovito...nema sta...Liza Dennis:Jaaao j, igramo se asocijacija. C, bas ste nevaljali. 'ajde da vidmo da li sam najpametnija kao sto jesam. Rat Borba Drug a sve jednako TITO!
Heheh, super, ti si jedina normalno prokomentarisala tu skracenicu, mada ne bas potpuno tacnoLiza Dennis:Jaaao j, igramo se asocijacija. C, bas ste nevaljali. 'ajde da vidmo da li sam najpametnija kao sto jesam. Rat Borba Drug a sve jednako TITO!
jok ti si samo likwas:Ja bih da plodim Luisanu zguza.
U pravu sigurno vise ne oseca donji predeo koliko je producenata tu metalo svoje alatke.
Pa cu zato zguza.
A od "semena tecnosti" cu da joj dam da napravi kremu da maze na grudi.
Kako sam perverzan da se to granici sa izopascenoscu.
Kako sam lep.![]()
hahahawas:Ja bih da plodim Luisanu zguza.
U pravu sigurno vise ne oseca donji predeo koliko je producenata tu metalo svoje alatke.
Pa cu zato zguza.
A od "semena tecnosti" cu da joj dam da napravi kremu da maze na grudi.
Kako sam perverzan da se to granici sa izopascenoscu.
Kako sam lep.![]()
Ma nece mi nista radio sam ja gore stvari na forumu ha!Stedza:jok ti si samo likpazi samo da te ne banuju ako preterash..
![]()
Lea_RBD:Heheh, super, ti si jedina normalno prokomentarisala tu skracenicu, mada ne bas potpuno tacno
RBD je skracenica od Rebelde, sto znaci "Buntovnik"
was:To znaci:
DebeliTankiLJubavniBolesniTeniseriVoleOgromneCice.![]()
Hm...Nemam predstavu, hajde reciLiza Dennis:A sta znaci skracenica DTLjBTVOC? 8-)
Pa naravno da ih vole..Zashto su njihovi koncerti najposeceniji posle Stonsa???Zashto imaju tooooliko fanova???Zasht su toliko popularnni???Zashto ima toliko sajtova i foruma o njima????toliko prodatih cd-a i dvd-a sa nastupima i epizodama serije...Razmisli ipak josh jednom pa napishi da ih niko ne voli....Broken Brain:Ako mislish da to iko voli onda si se zajebala...
Vidi, svako ima svoj ukus, ova grupa se jednostavno svidja ljudima(ne kazem svima, ali ima puno fanova), vec sam rekla, oni ce ispariti, ali trenutno su cool i ok i zato se slusaju, a Grand nemoj da poredis sa njima, jer je Grand poznat samo u Srbiji ja mislim, i zao mi je sto se sve vrti oko njega i sto mi vise nemamo ni zabavnu muziku, i sto nikad necemo imati r'n'b muziku! Mislim da su ove svadje nepotrebne, jer smo se vec raspravljali oko toga... Nego, kako si prosao sa Luisanom?!?!was:Pa njihovi koncerti su poseceni i prodaju se CD-ovi i serije jer je ljudima ispran mozak sta da ti kazem. Kada budete potrosili pare na ta sranja (kao sto sam ja kad sam bio mali trosio pare na YU-GI-OH pa se sada kajem) i shvatite da vam to ne treba u zivotu nemojte da dolazite ovde na forum i da se nama obracate, mi smo rekli sta smo hteli.
I da komercijalni uspeh ne znaci kvalitet, pa i Grand je uspesan a opet je glupost kao i "Sve za ljubav."