razvoj beba od 2do6meseci

ali mi ne znamo je l ekcemcic ili je samo kozica takva:)
i drugo...ja ne razumem sta si htela da mi kazuckas:mrgreen: je l da sam rekla glupostic?

Ma jok.. tebi je upućena samo prva rečeničica...

vidiš da sam razmakić napravila...:lol: možda sam trebala i crticu da podvučem...:think:

evo sad ću da ispravim...

ispravih i ovo...:zcepanje: da ne odudaram...

Poslednja izmena od moderatora:
POSLE KOG VREMENA BI SE TO SUVILO POVUKLO I GDE SE TACNO POJAVLJIVALO NA KOM DELU TELA I DA LI SE POMALO CRVENELO,JESTE SAMO DOJILI SINA

samo dojila, takodje je imao dosta tecnu stolicu, ali nikad nije imao zdravstvenih problema. malo mu je bila suvlja koza na potkolenicama, ali ravnomerno, nikakvi pecati, crvenilo niti bilo sta slicno. proslo je kad sam presla na kupke (probala sam 5-6 vrsta i sve su mu odgovarale). i dan danas mu sapun ne prija.
nisam nikad u fazonu "iskljucivo pavloviceva", koristila sam i hidratantna mleka, i ulja, i sebamed i svasta jos (sve samo povremeno), ali vremenom mi je pavloviceva postala najomiljenija

samo dojila, takodje je imao dosta tecnu stolicu, ali nikad nije imao zdravstvenih problema. malo mu je bila suvlja koza na potkolenicama, ali ravnomerno, nikakvi pecati, crvenilo niti bilo sta slicno. proslo je kad sam presla na kupke (probala sam 5-6 vrsta i sve su mu odgovarale). i dan danas mu sapun ne prija.
nisam nikad u fazonu "iskljucivo pavloviceva", koristila sam i hidratantna mleka, i ulja, i sebamed i svasta jos (sve samo povremeno), ali vremenom mi je pavloviceva postala najomiljenija

sta vam je dr rekao sta bi mogao biti uyrok tecnih stolickako je kod vas iygledala ta suva koza,jel se perutalo ili kao kod nas izgleda kao kad se najeziz ali blaze izrazeno. to se zna blago zacrveniti posle kupanja, a inace se primeti samo kad se opipa rukom.da naglasim on fino napreduje i ako su mu tecne stolice,povremeno sluzave.

Poslednja izmena:

Back