Razvod

U nemackoj je jedan deda ubio svoju zenu jer nije mogao da podnese njenu zelju za razvod posle 54 godine braka !

Deda je osudjen na dozivotnu robiju
Sad se ja pitam da li je humano razvesti se i ostaviti cojeka znajuci da neumije kuFati, ves prati i uopste nema pojma u organizaciji svakodnevnice + znajuci da ce da ga pojede samoca

mimimi mimimi

Ovim potezom on je resio svoje probleme glede kuhanja

Ruža h8tuje starce...

Otkud ti znaš, Ružo, da on ne ume da kuva...ne razumeš se u emocije i ljubav i zato ti se sve vrti oko šporeta...razočarala si me .. :-*

Ne može njega baba da seksualno i emotivno ucenjuje i da ga je dovela na rub plača i konačnog očaja, nego je ubio jer nema ko da mu kuva...e, moja Ruleee..eee...

- - - - - - - - - -

Mimimimi...

Deda kad rikne,idem u Dojčland da mu dignem spomenik...

Pazi:nije više mogo i ona da ga ostavi...

E zato treba ima ti švalerke i to dve (ako jednu zgazi nešto ili je neko lapi...:mrgreen:),a ne samo s drugarima na pivkana
i u kladionicu,napecanje i svi oni lepi muški sportovi za dede...:lol:

Moj gariša ostao udovac,ali je održavao dve švalerke,jednoj je čak vikendaju kupio gde su se...hm...
Kad mu riknula ona njegova (nije moro da je rokne,a bila je već na dobrom putu!),samo se preselio u onu vikendicu i
sad ga mi pokrivamo kad ide u grad da vara švalerku...
Da,gajbu dao sinu,a sin svoju jednosobnu izdaje jer mu mala-dobio bliznakinje...
Ybg,Boža nekad i nas muške pogleda...:per:

- - - - - - - - - -

A da...mimimimimi....;)

Back