Zene su uvek krive muskarac nikad ne moze biti kriv. jer da su one valjale on ih ne bi sutnuo.sta je sa muskarcem koji iza sebe ima 4 propala braka i koji tvrdi da su zene krive za propast braka.
u cemu je fora?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene su uvek krive muskarac nikad ne moze biti kriv. jer da su one valjale on ih ne bi sutnuo.sta je sa muskarcem koji iza sebe ima 4 propala braka i koji tvrdi da su zene krive za propast braka.
u cemu je fora?
Zene su uvek krive muskarac nikad ne moze biti kriv. jer da su one valjale on ih ne bi sutnuo.
sta je sa muskarcem koji iza sebe ima 4 propala braka i koji tvrdi da su zene krive za propast braka.
u cemu je fora?
To je njegov problem. Moguci su raznorazni razlozi, ali svakako nije uobicajeno, jos ako su deca tu upletena, onda je svako komplikovano. To ko je kriv - tesko je to objektivno raspraviti - kako nije uspeo da dobro proceni zenu, pa da ne dodje do razvoda?
Meni je bilo fascinantno objasnjenje zene koja je bila n+1 supruga i koja mi je tvrdila da je ona ta, poslednja u njegovom zivotu.
nema tu ništa fascinantno. iskusna p.cka koja je shvatila na kakvog je karakternog slabića naišla. izvućiće mu sve što se može izvući..mentalne i fizičke resurse pre svega, a zatim će ga verovatno sahraniti uz pratnju njegove, za života omiljene melodije i buket belih ruža.
njega ne treba uopšte žaliti a toj poslednjoj u nizu njegovih žena svakako sleduje gromoglasan aplauz.
nema tu ništa fascinantno. iskusna p.cka koja je shvatila na kakvog je karakternog slabića naišla. izvućiće mu sve što se može izvući..mentalne i fizičke resurse pre svega, a zatim će ga verovatno sahraniti uz pratnju njegove, za života omiljene melodije i buket belih ruža.
njega ne treba uopšte žaliti a toj poslednjoj u nizu njegovih žena svakako sleduje gromoglasan aplauz.
Z. primerak, koji mi je ispricao ovaj deo svoje zivotne price mi ne deluje kao dovoljno sposoban da takvo sta izvede. Moguce.
možda, ne znam, ali čim ona samouvereno tvrdi da je "poslednja" to znači da raspolaže nekim veštinama kojim će ga ili dobro držati na lancu ili kao što rekoh, iscediti dok ih (njegova) "smrt ne rastavi".
Ma 4, nije to nista, deda od moje drugarice pre par nedelja doveo 12u zenu u kucu (4 od toga je sahranio) pa vi vidite...![]()
a zasto posle razvoda opet zeniti pa opet razvoditi pa opet zeniti i tako dalje
Ma i što bi se ženio. Brak je precenjen.![]()
Sjano za biografiju, ako je neki umetnički tip...sta je sa muskarcem koji iza sebe ima 4 propala braka i koji tvrdi da su zene krive za propast braka.
u cemu je fora?