gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto me zanima
recimo ako se covek 3 puta zenio i tri puta doziveo razvod braka, da li je taj covek sposoban za brak!? jeli moguce da on tri puta zaredom nema "srece" ili je to vise dokaz da on kao licnost nije sposoban za brak?
![]()
Auuu, zavisi. Može biti i ne mora da znači. Moj zaključak, promatrajući okolinu, je će pre će biti da od 10 njih 9 stvarno nisu sposobni. Opet s druge steane znam i po neku dobricu koja je zaista magnet za budale. Naivno stvorenje, šta ćeš.
cekaj hoces da kazes da covek nikad nece povuci neku pouku iz brodoloma!? i opet ce upasti u slicnu pricu koja takodje vodi propastu!?
pa to su gloopi ljudi
Moje je mišljenje da 3 razvoda u životu definitivno predstavljaju dobar indikator da osoba nije u stanju za suživot, ili da ima neki drugi problem psihičke prirode.
samo nenormalan čovek je sposoban za brak
mislim da to nije tacno...takav je eto bio splet okolnosti...kao primer reci cu vam da je moja tetka bila 5. po redu coveku koji je eto sa njom srecan vec vise od 30 godina...Nesto me zanima
recimo ako se covek 3 puta zenio i tri puta doziveo razvod braka, da li je taj covek sposoban za brak!? jeli moguce da on tri puta zaredom nema "srece" ili je to vise dokaz da on kao licnost nije sposoban za brak?
![]()
cekaj hoces da kazes da covek nikad nece povuci neku pouku iz brodoloma!? i opet ce upasti u slicnu pricu koja takodje vodi propastu!?
pa to su gloopi ljudi
Nesto me zanima
![]()
mozda je naletao na neke fufetine
Pff a sto ne bi imo srece..ko kaze da treba brak bude za ceo zivot..to ti u danasnje moderno vreme dodje ko duza vezaNesto me zanima
![]()
Nesto me zanima
![]()
Nesto me zanima
![]()