RAZVOD

Pa ti reče da si baš zaljubljena, znači radi Neptun na DC, ali na lep način.
Jbg, kod mene se bukvalno obistinila priča iz karte, tj. ljubavna tragi priča opisana mojom sedmom.

Kod tebe kontam više Saturn i Uran drmaju...

A znaš šta još, ja sam dosta promenljiva (karta generalno), pa me ti tranziti svi drmaju.

Ja sam ti kao lakmus papir za tranzite. Jer plutam, nose me struje.

Jbt, budem ok... I sutra napravim neki džumbus. Dođem kući uveče i pogledam na astro.com dnevni tranzit svoj... Aaaa... Ono neki napet aspekt... Uvek uradim kako piše, čak i kad znam da mi nailazi nešto, ne mogu da promenim. Prepuštam se previše.

Pa ti reče da si baš zaljubljena, znači radi Neptun na DC, ali na lep način.
Jbg, kod mene se bukvalno obistinila priča iz karte, tj. ljubavna tragi priča opisana mojom sedmom.

Kod tebe kontam više Saturn i Uran drmaju...

A znaš šta još, ja sam dosta promenljiva (karta generalno), pa me ti tranziti svi drmaju.

Ja sam ti kao lakmus papir za tranzite. Jer plutam, nose me struje.

Jbt, budem ok... I sutra napravim neki džumbus. Dođem kući uveče i pogledam na astro.com dnevni tranzit svoj... Aaaa... Ono neki napet aspekt... Uvek uradim kako piše, čak i kad znam da mi nailazi nešto, ne mogu da promenim. Prepuštam se previše.

Jesam ali sam mislila da me nije odalamio u negativnom smislu mada on je meni ok postavljen i u karti ali ni tako postavljenom mu ne verujem.

A i vladar je 7 u 5 u Jarcu suvladar Jupiter u Skorpiji u egz. Sekstilu sa Venerom pa me mozda to odvlaci od negativnih upliva Neptuna.

Ne prepustaj se mnogo karti,ne zaboravi da ne odlucuje ona o tvom zivotu nego ti.
Svi aspekti mogu da se prevazidju na neki nacin ili ublaze.
Osim egzaktnih verujem ali i oni mogu da se ublaze.
Sve ostalo je nasa volja.

Moze natus da ima sve lepe i jake aspekte za brak npr.ali sta ako ga on ne zeli?
Sve je stvar izbora.

Mozda i jesi ali nisi do sada osetila potrebu sa nekim da udjes u brak ili pak jesi ali je doslo do razocarenja sa tvoje strane.

Imas Ve90Ur i mozda pre ti je odbojan pomisao na razvod nego na brak. Tvoj Mesec u Ribama zeli da se veze,zeli neznost i nekog na kog moze da se osloni. Koliko god ne volim znak Riba volim njihovu emotivnost,slicnu Rakovima kao i pozrtvovanost za porodicu.

Da, nego ne volim instituciju braka u klasičnom smislu, besmisleno mi je i nepotrebno smaranje birokratijom. Ljubav mi nema veze sa tim, i samo je kvari. Previše mi je banalno. Kao eto, sad ti pripadaš meni... Svašta...
Jesam imala baš duge veze, i jesam jako vezana za partnera.

A ne gnušam se razvoda, jer uvek kada se oko mene dešavaju te neke stvari ja sam uvek prva koja savetuje razlaz. Niko nije okovima vezan niti dužan da trpi nešto što mu ne odgovara više.

А тек Близанци. Мој Марс најбоље зна да изиграва дупљака. Час износи једну причу и тезу, час другу. Константно мењање облика, камелеонско прилагођавање свакој ситуацији и проналажење излаза из ње и преласка у нову. Али Близанци то не раде због неких подмуклих намера, него једноставно њихова радознала природа и чежња да све истраже, да рационализују их тера да се понашају.... превртљиво, променљиво. Неки ће рећи - манипулативно.

Radi ovo i tvoja Vaga.
Konstantno kontriranje i oponiranje, i igranje đavoljeg advokata radi balansa.
I moj Merkur u Vagi to radi.

:cool:

Kad bi ti radila posao koji ja radim i ti bi bila.A jesi ti u svemu tako savrsena pa nikad ne grijesis?Ili imas previse vremena da se bavis tudjima?

čime se baviš?

p.s. i mislim da poenta nije u greškama, svi ih pravimo... već u nepriznavanju svojih.

- - - - - - - - - -

teški i spori malefici odrade posao samo ako ih aktivira brži tranit, mislim na konketne događaje. često neosetno menjaju strukturu.
odrade i na vrhovima kuća, ali i tu treba više poklapanja.

- - - - - - - - - -

inače, ja često gutam slova i mrzi me da ispravi... da radite posao koji ja radim i vi bi gutali. :fdlan:

Pozdrav,molim Vas,moze li mi neko od Vas odgovoriti da li cu se razvesti? Bilo je sve ok,medjutim,od kada je poceo da radi ovaj posao mnogo se promenio. Nikada nije kod kuce,a i kada jeste,kao da nije. Imamo troje male dece(3,2 i 3 meseca),varao me je tokom moje trudnoce sa trecim detetom i ja sam saznala.A i pre mozda,za to ne znam... I sve te je nasao preko posla sto radi. Ne mogu mu nistareci jer ja ne radim,to je bila nasa zajednicka odluka,da ja budem sa decom.I tako je i bilo,ne bunim se ni za sta,sve radim ja,on ih nije nahranio i presvukao 10 puta sve ukupno,kao da im nije otac se ponasa...Sve je to moja obaveza,ali ja ne trazim nista od njega da radi,samo da nekad bude tu da sepoigra sa njima,da odemo nekad negde kao porodica i to bi bilo dovoljno...Previse stresa ima tu na poslu i dodje kuci i sve istrese na meni... Iskreno ga mnogo volim i ostala sam u tom braku najvise zbog dece jer su zaista premali da bi prolazili kroz pakao razvoda. A i znam da je negde unutra covek za koga sam se udala,nije mogao da nestane. Svi imamo uspone i padove i to mogu da razumem. Inace sam osoba koja mnogo moze da trpi i tolerise,ali imam i ja svojih granica.Msm,ne kazem mu nista,niti ga pitam,niti mu prebacujem za bilo sta,ako mu to nije dovoljno ja ne znam sta jeste. Imao je svu slobodu ovoga sveta,nikada nisam bila zena uhoda,niti bih to ikada bila. Verovala sam mu,zato je i mogao raditi bilo sta,ali ja sam se udala za njega jer sam mislila da on nije takav tip coveka,ali ocigledno sam pogresila. Sve drzim u sebi i mnogo se lose osecam zbog toga,niko ne zna za ovu situaciju. Nikada ga nisam prevarila,niti bih ikada,ja nisam takav covek,koliko god mi lose bilo...Niti sam razmisljala da sad ja njemu vratim za bilo sta. Trenutno je bas nekako lose stanje,ja se trudim da to sve opstane,ali on se ne trudi uopste i to me najvise nervira. Ponasa se kao da nije kriv i kao da nista nije lose uradio.A kao,hoce da se trudi za brak i kao prestao je da me vara. Ali ja imam neki osecaj da nije to nista zavrsio,a nadam se da gresim. :-/
Zato ako moze neko da mi kaze da li ce doci do poboljsanja u braku? Ili cemo se ipak razvesti? Mlada sam i ne zelim provesti zivot ovako,pored coveka koji me ne ceni ni malo. Ali takodje sam se udala iz ljubavi i zaista bih volela da se vratimo na staro,mnogo je bilo lepo dok smo se zabavljali i dok nijekrenuo sa ovim poslom.On nije bio ovakav covek,odakle je on ovakav odjednom postao ja ne znam.Hvala unapred,ako mi neko odgovori,do neba. Moji podaci su 26.04.1992. u 10:55h u Kragujevcu.

Back