Pozdrav,molim Vas,moze li mi neko od Vas odgovoriti da li cu se razvesti? Bilo je sve ok,medjutim,od kada je poceo da radi ovaj posao mnogo se promenio. Nikada nije kod kuce,a i kada jeste,kao da nije. Imamo troje male dece(3,2 i 3 meseca),varao me je tokom moje trudnoce sa trecim detetom i ja sam saznala.A i pre mozda,za to ne znam... I sve te je nasao preko posla sto radi. Ne mogu mu nistareci jer ja ne radim,to je bila nasa zajednicka odluka,da ja budem sa decom.I tako je i bilo,ne bunim se ni za sta,sve radim ja,on ih nije nahranio i presvukao 10 puta sve ukupno,kao da im nije otac se ponasa...Sve je to moja obaveza,ali ja ne trazim nista od njega da radi,samo da nekad bude tu da sepoigra sa njima,da odemo nekad negde kao porodica i to bi bilo dovoljno...Previse stresa ima tu na poslu i dodje kuci i sve istrese na meni... Iskreno ga mnogo volim i ostala sam u tom braku najvise zbog dece jer su zaista premali da bi prolazili kroz pakao razvoda. A i znam da je negde unutra covek za koga sam se udala,nije mogao da nestane. Svi imamo uspone i padove i to mogu da razumem. Inace sam osoba koja mnogo moze da trpi i tolerise,ali imam i ja svojih granica.Msm,ne kazem mu nista,niti ga pitam,niti mu prebacujem za bilo sta,ako mu to nije dovoljno ja ne znam sta jeste. Imao je svu slobodu ovoga sveta,nikada nisam bila zena uhoda,niti bih to ikada bila. Verovala sam mu,zato je i mogao raditi bilo sta,ali ja sam se udala za njega jer sam mislila da on nije takav tip coveka,ali ocigledno sam pogresila. Sve drzim u sebi i mnogo se lose osecam zbog toga,niko ne zna za ovu situaciju. Nikada ga nisam prevarila,niti bih ikada,ja nisam takav covek,koliko god mi lose bilo...Niti sam razmisljala da sad ja njemu vratim za bilo sta. Trenutno je bas nekako lose stanje,ja se trudim da to sve opstane,ali on se ne trudi uopste i to me najvise nervira. Ponasa se kao da nije kriv i kao da nista nije lose uradio.A kao,hoce da se trudi za brak i kao prestao je da me vara. Ali ja imam neki osecaj da nije to nista zavrsio,a nadam se da gresim. :-/
Zato ako moze neko da mi kaze da li ce doci do poboljsanja u braku? Ili cemo se ipak razvesti? Mlada sam i ne zelim provesti zivot ovako,pored coveka koji me ne ceni ni malo. Ali takodje sam se udala iz ljubavi i zaista bih volela da se vratimo na staro,mnogo je bilo lepo dok smo se zabavljali i dok nijekrenuo sa ovim poslom.On nije bio ovakav covek,odakle je on ovakav odjednom postao ja ne znam.Hvala unapred,ako mi neko odgovori,do neba. Moji podaci su 26.04.1992. u 10:55h u Kragujevcu.